Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

We wtorek troszkę zaspałem do pracy,więc rano szybko w ubranie spodnie,koszula - kurtka moto i na skuter...nie założyłem żadnego sweterka bluzy ani nic...nawet kołnierza pod szyje (prawie zawsze w nim jeżdze)....no i poleciałem...a na dworku ziiimno....jak to zazwyczaj rano ok. 10C brrr zmarzłem straszliwie...w pracy herbatka,na rozgrzanie,ale to nic nie pomogło...nastepnego dnia rano normalnie tak mnie połamało w plecach że wstać niemogłem (już wieczorem czułemże co? nie tak) ewiidentnie mnie przewiało po nerkach :/ niemam ochoty wsiadać narazie na skutra i do pracy smigam autkiem, skazany na korki... mam nadzieje że szybko mi przejdzie chociaż już pi?tek a plecy caly czas bol? :lol: ehhh...przestroga dla innych - ubierajcie sie ciepło - lato się już niestety skończyło!

Opublikowano

Tak szczerze, to zupełnie nie wiem o co Ci chodzi :lol: , lekarza Ci załatwić, szukasz kobiety do masażu czy co? :P

Opublikowano

Czas na kalesonki moi mili by?cie się nie przeziębili :lol:

Opublikowano

o nic mi nie chodzi chcialem przestrzec innych że na dworze potrafi być już naprawde chłodno ...a dobry ubiór na skuter to podstawa! a jak mozesz załatwć kobiete do masażu to czemu nie? :lol:

Opublikowano

Jeden z moich klubowych kolegów ,chciałby Ci polecic bardzo dobre tabletki co na nastepny dzień stawiaja na nogi ,ale nie moze tego uczynic bo mu konto zablokowano na burgmani :P

Jak sie dowiem nazwe tych tabletek to napisze :P

p.s.

ciekawe jak mozna zasłużyc sobie na zablokowanie konta??? :lol: