PC800 Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Oficjalna strona Gilery o GP800
dr.big Opublikowano 18 Stycznia 2008 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Odbieralem dzisiaj z Piaggio pewna czesc (na marginesie czas oczekiwania 3 dni) i ujrzalem po raz pierwszy Gilere GP800. Kurcze, kawal skutera to jest... Wykonanie lepsze niz Fuoco500... Nie mialem czasu pobawic sie z kluczykami, ale otrzymalem zapewnienie, ze jak tylko zrobi sie cieplej, co najmniej jeden egzemplarz tego cacka bedzie zarejestrowany, przez co jazdy probne beda mozliwe ... Acha, cena to 9400 euro...
Mario Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 w nowym kwietniowym numerze gazetki Motocykl jest mały 2 stronny te?cik GP 800
Gość MICHAŁ CHEMIK Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=7nkwxTjU00I&feature=related Zobaczcie co klient robi z nogami na winklach !happybth
Gość elwood_blues Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Pomylił utwardzon? drogę z torem motocrossowym
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 14 Marca 2008 Pojazd wydaje się ciekawy. Czekam z niecierpliwo?ci? na pierwsze testy w Polsce. Może jaka? jazda próbna
Mareczek Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Mnie akurat Gilera GP 800 nie podnieca ale to tylko rzecz gustu itd....... ale może jaka? jazda próbna by mnie do niego przekonała. Dla mnie naten czas AN 650 jest nr.1 !w00t
Klubowicze Roni Opublikowano 16 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2008 i popieram mareczka , je?li kto? stawia na wygodę i czasy buntownika ma już za sob? wystarczy b 650 !sciana , na gilerze potrzeba już troszkę gimnastyki wg mnie to już pozycja pół leż?ca.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Administrator Opublikowano 24 Kwietnia 2008 No więc miałem dzi? okazję zrobić mał? rundkę GP800. Była też okazja do porównania optyki z T-maxem. Ocenę wygl?du pozostawiam Wam. Co do pracy silnika to podczas przyspieszania zauważyłem do?ć mało przyjemne słuchowo dĽwięki... co? jakby duży mono cylinder podczas obci?żenia... Może taki urok włoskiej V-ki !piwko . Poza tym trochę dziwnie się siedzi. Bardzo szeroki jest tunel przekrokowy ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia. Co jeszcze- silniczek od pochylenia przedniej szyby bardzo gło?no pracuje, bardzo małe lusterka no i schowek pod kanap? bardzo mały. Strasznie głupio wygl?da łańcuch biegn?cy w stronę tylnego koła !piwko A poza tym? Bardzo ciekawa stylistyka, super ładne zegary, standardowe opony Michelin !piwko i ?liczna tylna lampa. Pewnie kto? zaraz zapyta o jako?ć wykonania... Echh... Ta się chyba nigdy we włoskich skuterach nie zmieni. Na dowód przesyłam jedn? z najbardziej rzucaj?cych się w oczy niedoróbek... różnica w szczelinach prawie centymetr ale po dogięciu palcem już tylko 3 mm! !piwko !piwko Poza tym fajny bo co? nowego !tut jednak mięty (przynajmniej po pierwszym kontakcie) nie poczułem !piwko. Aha- sztuka, któr? widzicie na zdjęciach została sprzedana... więc tym samym chciałem pogratulować nowemu wła?cicielowi pierwszej GP800 w Polsce
dr.big Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Odswieze, a co mi tam ... Zgadza sie, jak wszyscy juz chyba wiedza, spasowanie (zwlaszcza) nielakierowanych plastikow wymaga zalozenia mocno przyciemnionych okularow ... Ja tez w pierwszych dniach i tygodniach uzytkowania GP nie poczulem tej "miety" od pierwszego momentu. Pierwsza jazda probna i od razu stwierdzenie: "kurcze, jaki ten skuter duzy, ciezki i narowisty" . Przesiadalem sie z Tmaxa, ktory wydawal sie byc w porownaniu "skuterem do poduszki" . Z czasem i przejechanymi kilometrami GP zaczal mi sie podobac i zaczalem go doceniac, nie byla to glupia "milosc od pierwszego wejrzenia", ale solidna baza , ktora powstawala w trakcie przejechanych kilometrow... Co prawda chce sprzedac GP. ale robie to chyba z wrodzonego pedu do zmiany 2oo na inny, bo moze sie okazac (co zauwazylem na jazdach probnych), ze "pustke" po GP ciezko bedzie zapelnic innym skuterem !placz1 !jump ... PS. No ale mysl przewodnia miala byc nastepujaca: "GP nie powala od razu, GP robi to niepostrzezenie w trakcie uzytkowania ".
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Maja 2011 Administrator Opublikowano 17 Maja 2011 To dopiero odgrzany kotlet Co prawda chce sprzedac GP. ale robie to chyba z wrodzonego pedu do zmiany 2oo na inny, bo moze sie okazac (co zauwazylem na jazdach probnych), ze "pustke" po GP ciezko bedzie zapelnic innym skuterem !placz1 ! Przestań się mazać, chłopaki nie płaczą ....... tylko wpłacają zaliczkę na nowe BMW
Rekomendowane odpowiedzi