Paul Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Tydzień temu taka trasa - potworny wiatr spadając jemioła prosto pod koła próba ominięcia (niewywracalnym Mp3 jak niektórzy sądzą ) i szlif 😞 Na szczęście skończyło się spuchnięta kostką zdartym boczkiem , resztę roboty zrobiły ciuchy i ochraniacze bez tego był by tatar na asfalcie . Milsza część przygody 🙂 A to już ta mniej przyjemna część wyprawy , na pierwszy rzut oka wydawało się że sprzęt nie ucierpiał nic mylnego plastiki zaczepy , mocowania połamane . Odpowiednie lekarstwo i dobra poczytne forum dla zabicia nudy i kuracja zakończona sukcesem , sprzęcik naprawiony . Wczoraj szybki oblot : Olsztyn >Ostruda >Brodnica> Toruń> Bydgoszcz >Grudziądz > Iława> Olsztyn > 435 km, tak na przełamanie strachu po ostatnich wydarzeniach .
krzysztof8800 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Kurcze szkoda sprzętu😦 ale najważniejsze, że nic poważnego nic Ci się nie stało. To ta dobra wiadomość🙂. Pozdrawiam. LwG
Paul Opublikowano 11 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2020 Sprzęcik już naprawiony i lata po trasach 1
krzysztof8800 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Jak to nie tajemnica to jaki był koszt tego szlifu. Tak niby nic się nie stało ale parę elementów trzeba było wymienić. Robiłeś z ubezpieczenia czy koszty przyjęte na klatę? Sprzęt znowu wygląda jak nówka. Niech służy i wozi bezpieczne. Pozdrawiam
Paul Opublikowano 12 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2020 Miałem robić z AC ale czas naprawy mnie zniechęcił od 2 do 3 tygodni . Zrobiłem u siebie mam sprytnych pracowników 🙂 wyszło jakieś 1100 zł i tylko 1 tydzień , w Aso same części to 633 Euro + robocizna . Do zobaczenia na szlaku 🙂
krzysztof8800 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Ok. Dzięki za info. Pozdrawiam i do miłego🙂
Rekomendowane odpowiedzi