Gość klanger Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Nie chcę być upierdliwy, ale wielokrotnie na forum czytam ostrzeżenia od członków klubu oraz moderatorów o braku poszanowania dla poprawnej pisowni - inaczej mówi?c błędów ortograficznych w postach (sam jestem "udokumentowanym" i rozgrzeszonym przez MEN dysortografikiem, staram się zwracać uwagę, by nie robić bez sensu błędów) - walka z "bykami" chwali się Burgmanii... Ale... Ni mniej ni więcej jak na czołowej stronie forum Burgmanii jest "walnięty" do?ć konkretny bł?d ortograficzny, choć nie w naszym ojczystym języku... że zacytuję jednego z moderatorów nie można było użyć opcji "sprawdĽ" w wyszukiwarce google, albo w Wordzie napisać to zdanie, by nie było błędu? ... kto znajdzie bł?d ten dostaje "browca" !OKK
Gość klanger Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 "geusts" ? blisko, blisko ale to na razie tylko "kapsel" od piwka dla Ciebie, zawarto?ć butelki jeszcze czeka na szczę?liwca!
Gość Dave Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Powinno być "preferred", a nie "prefered". Zgadza się? !OKK
Gość klanger Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Bingo, ale jest jeszcze jeden "smaczek" ... może taka "duperelka", ale Word to wychwyciłby (gdyby został użyty !OKK ) Kto dostanie piwko?
Sympatycy Kisiel Opublikowano 6 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2007 Nie wiem czy wiecie, ale w USA na dniach zakończył się jeden z najtrudniejszych rajdów motocyklowych - Iron Butt Rally. Rajd odbywaja się co 2 lata na dystansie 11 tysięcy mil w ci?gu 11 dni. Więcej na ten temat na stronie xxxW historii tego rajdu jest nawet pewien epizod skuterowy Ktoras z kolei reklama strony, do tego tematem ktory zostal potraktowany bardzo lakonicznie. Wydaje mi sie, ze avatar i podpis powinny wystarczyc. Przenosze i ostrzegam. dr.big Bigu, nie trza było zaczynać z kol. Klanger. Teraz Wam narobił wstydu i forum będzie do zamknięcia !OKK
Gość Dave Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 To może English powinno być z wielkiej literki? !OKK
Gość klanger Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Nie wiem czy wiecie, ale w USA na dniach zakończył się jeden z najtrudniejszych rajdów motocyklowych - Iron Butt Rally. Rajd odbywaja się co 2 lata na dystansie 11 tysięcy mil w ci?gu 11 dni. Więcej na ten temat na stronie xxx...W historii tego rajdu jest nawet pewien epizod skuterowy Ktoras z kolei reklama strony, do tego tematem ktory zostal potraktowany bardzo lakonicznie. Wydaje mi sie, ze avatar i podpis powinny wystarczyc. Przenosze i ostrzegam. dr.big Bigu, nie trza było zaczynać z kol. Klanger. Teraz Wam narobił wstydu i forum będzie do zamknięcia !OKK Zwyciężył - Dave! Nie mogę podać nazwy piwa jakie oddam w Twoje ręce, powiem tylko, że jest z Pomorza, nazwa zaczyna się na B, a piwo jest bardzo, bardzo mocne! Gratuluję! Forum for foreign guests. Feel free to use your own language, but English is preferred. Jest : Forum for foreign geusts. Feel free to use your own language, but english is prefered. Ładniej: Foreign guests forum.
Administrator Artix Opublikowano 6 Września 2007 Administrator Opublikowano 6 Września 2007 Poligloto, znajdz tu blad ينتج عن معطيات الهاز المركزي للإحصاء أن متوسط عمر البلندي هو 36 عاماً وسبعة شهور، بذك تكون بولندا من أكثر دول أوروبا فتوة تسبقها من هذه الناحية w zdaniu sa 3 bledy stawiam krate piwa
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 6 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2007 Poligloto, znajdz tu blad ينتج عن معطيات الهاز المركزي للإحصاء أن متوسط عمر البلندي هو 36 عاماً وسبعة شهور، بذك تكون بولندا من أكثر دول أوروبا فتوة تسبقها من هذه الناحية w zdaniu sa 3 bledy stawiam krate piwa Artix ja znalazłem błędy trzy... albo i więcej... Tylko mi się gdzie? klawiatura zapodziała do arabskiego zeby napisac poprawnie
Gość Cobesh Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Poligloto, znajdz tu blad ينتج عن معطيات الهاز المركزي للإحصاء أن متوسط عمر البلندي هو 36 عاماً وسبعة شهور، بذك تكون بولندا من أكثر دول أوروبا فتوة تسبقها من هذه الناحية w zdaniu sa 3 bledy stawiam krate piwa Given result about [aalhaaz] the centers for the count that medium age [aalblndy] he 36 year and seven months, [bdhk] formation of Poland from most vines of Europe is youthfulness precedes her from this aspect Dobrze rozumiem?
Gość schuler Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Poligloto, znajdz tu blad ينتج عن معطيات الهاز المركزي للإحصاء أن متوسط عمر البلندي هو 36 عاماً وسبعة شهور، بذك تكون بولندا من أكثر دول أوروبا فتوة تسبقها من هذه الناحية w zdaniu sa 3 bledy stawiam krate piwa artix to ci sie udało
Radio Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 すみません、自分の思い入れが強くて、入札最低価格を高く設定しました、御了承ください。 I wszystko w temacie,każdy widzi tutaj bł?d,prawda?
Olsen Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 すみません、自分の思い入れが強くて、入札最低価格を高く設定しました、御了承ください。I wszystko w temacie,każdy widzi tutaj bł?d,prawda? Staaary, to zdanie pasuje jak ulał do mojego ogłoszenia o sprzedaży Bandita (facet przeprasza i prosi o wyrozumiało?ć, że minimaln? cenę na aukcji ustawił wysok?, ale to dlatego, że ma bardzo wysokie mniemanie [ciekawe o czym - sk?d że? to wytrzasn?ł?]).
Radio Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 すみません、自分の思い入れが強くて、入札最低価格を高く設定しました、御了承ください。I wszystko w temacie,każdy widzi tutaj bł?d,prawda? Staaary, to zdanie pasuje jak ulał do mojego ogłoszenia o sprzedaży Bandita (facet przeprasza i prosi o wyrozumiało?ć, że minimaln? cenę na aukcji ustawił wysok?, ale to dlatego, że ma bardzo wysokie mniemanie [ciekawe o czym - sk?d że? to wytrzasn?ł?]). Wiedziałem że komu? podpasuje ten tek?cik Także od dzi? każdy kto chce sprzedać może zamie?cić taki wpis Zawsze to będzie łatwiej sprzedać sprzęciora,co nie? !placz Gdyby kto? reflektował to podrzucę każdy dowolny tekst oczywi?cie w tym języku
Gość kari Opublikowano 14 Września 2007 Opublikowano 14 Września 2007 Kurczę... Chciałam, by nowy, południowy forumowicz poczuł się tutaj jak u siebie, więc na International Forum napisałam mu posta po chorwacku... Teraz się zdenerwowałam... Chyba żadnego byka nie walnęłam? Może kto? sprawdzić?
Rekomendowane odpowiedzi