Gość Wiwo Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 U mnie znowu plik sie sciaga bez problemu, strona tez sie otwiera, niestety folder Bolim.zip jest pusty po rozpakowaniu. Wiec jak widac u wszystkich jest inaczej. Pozdrawiam Artix ma rację, plik był pusty, musiało się co¶ skopać. Wystawiłem nowy plik "z Bolimowa.zip" ok. 8 MB, do pobrania pod adresem: http://s20.yousendit.com/d.aspx?id=0LAYH7Z...CM1GD0MT1YNNPOE Mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze. Pozdrawiam, Wiwo
Administrator Artix Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Administrator Opublikowano 21 Kwietnia 2005 U mnie wszystko juz dziala. Dzieki Wiwo. Pozdrawiam
Sympatycy Kubo Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Spocik na fotach wyszedł fajowsko... Dzięx Wiwo za zrobienie z tym... Aaaaa i ciekawy image ma teraz Twój Burgas... To tzeba ogl?dn?c na żywo, bo robi wrażenie . Pozdrowionko, Kuba
Gość Wojtas Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Witam U mnie teraz juz tez wszystko ok.Sciagn?lem plik bez problemu. Fajne fotki .
Rekomendowane odpowiedzi