Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Skuter Czerwca 2020 - KANDYDATURY

Geni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkich zapraszam do udziału w dalszej zabawie i zamieszczania fotek konkursowych.

>> dla przypomnienia :::::::: REGULAMIN ::::::::

Celem konkursu na "Skuter miesiąca" jest wybranie zdjęcia które zostanie zamieszczone w corocznym kalendarzu klubowym.
• Do konkursu można zgłosić własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera, lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela.
• Przed umieszczeniem swojego zdjęcia zapoznaj się ze Szczegółami Wątku i Szczegółami Głosowania oraz Wymaganiami Technicznymi >>TUTAJ
• W konkursie można uczestniczyć wiele razy, ale fotki nie mogą być powtórnie użyte w kolejnych edycjach.
• Zdjęcie zwycięskie lecz niepoprawne technicznie, może wygrać konkurs, ale nie zostanie umieszczone w kalendarzu lub zostanie użyte do dodatkowego kalendarza w pomniejszonej formie.

Szczegóły wątku:

1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy:
a. Skuter [miesiąca] [rok] - KANDYDATURY; b. Skuter [miesiąca] [rok] - GŁOSOWANIE (+ jawna ankieta).

2. Laureat konkursu z poprzedniego miesiąca zobowiązany jest do założenia powyższych wątków:
a. do 5-ego następnego miesiąca wątek na KANDYDATURY
b. od 15-ego - wątek na GŁOSOWANIE.
c. 15-ego dnia miesiąca zamyka wątek KANDYDATURY, a ostatniego dnia miesiąca wątek GŁOSOWANIE w godz. 10-24 wpisując ostatniego posta >>ZAMKNIĘCIE WĄTKU>> i robi podsumowanie głosowania.
d. jeżeli wątki nie zostaną założone w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN.

3. Do konkursu mogą być zgłoszone max. 3 fotki spełniające wymagania techniczne, zgłaszając zdjęcie autor automatycznie zgadza się na przekazanie fotek do wykorzystania w kalendarzu.
Szczegóły głosowania:
1
. W głosowaniu oddajemy jeden głos. Głos oddany na własne zdjęcie jest nieważny
2. Termin głosowania do ostatniego dnia miesiąca.

Laureaci 1. i 2. miejsca konkursu miesiąca, po głosowaniu powinni przekazać oryginał zdjęcia w dużej rozdzielczości pod adres e-mail:
fotokonkurs@burgmania.net - w tytule e-mail'a podać: nick, miejsce w konkursie, miesiąc, rok. oraz przechowywać jego oryginał do czasu edycji klubowego kalendarza.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W mieście świętej wieży20200613_200821.jpg

Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka

Plus kierownik 20200613_201135.jpg

Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam, po zastanowieniu proszę usunąć moje zdjęcia, ponieważ zapomniałem, że muszą być w poziomie (chyba że uda się coś wyciągnąć z nich to zostawcie )

Opublikowano

Hmm ....tędy nie przejadę.

Maxs_02_mini.jpg

Opublikowano

Wiem, że czerwcowa aura nie sprzyja podrzucaniu zdjęć, ale i ja na zachętę dla kolegów coś wydłubałem z dzisiejszej przejażdżki.

Wiatr! Wiatr! Niepokój w naturze!

IMG_1475.JPG

• Klubowicze
Opublikowano

Czerwcowy przedsmaczek lata

20200614_234204.jpg

Opublikowano

Weekendowa objazdówka 20200611_204034.jpg.267544af6dbc03b8678650b6283f2916.jpg20200613_155301.jpg.2dda11db39f0cd99e90bfc4e8c99ac0d.jpg

20200531_153701.jpg.5a285eb3608504f71d1484c0f8f5fb0c.jpg

Opublikowano

Cześć, jako, że mamy 15-tego to czas na zamknięcie wątku z kandydaturami i otwarcie ankiety.

Miłego głosowania.

>>ZAMKNIĘCIE WĄTKU<<

• temat został zablokowany
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...