Pleban Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Jak by?cie się zachowali gdyby wyprzedziło Was co? takiego? !piwko Niezły go?ć!! http://www.joemonster.org/filmy/5033/Szaleniec-na-rolkach
RobB. Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Hmmm, jedno co mogę powiedzieć....jako pojazd(?) miał nisko położony ?rodek ciężko?ci, choć braki w wyposażeniu - brak o?wietlenia i hamulców zniechęcaj? do jazdy A może się mylę, czy to na plecach to spadochron hamuj?cy, czy tylko na pampersy na zmianę po jeĽdzie?! Pozdrawiam RobB. !piwko
Sympatycy orzech Opublikowano 6 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2007 Wczoraj był program w TV o tym go?ciu jak po Paryżewie poginał. Pozytywnie zakręcony.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 6 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2007 !piwko RISTEKPA (dla nie wtajemniczonych RESPECT! )
-=Dee Jay=- Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 tylko nie wiem czemu od razu szaleniec ... s?dze że był solidnie przygotowany do tego zjazdu ...
Mamuśka Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Ale jedwabi?cie! To jest dopiero jazda! Fajnie że s? ludzie którzy zamiast siedzieć przed telewizorem wymy?laj? takie różne cudeńka coby się rozerwać.
Pleban Opublikowano 6 Września 2007 Autor Opublikowano 6 Września 2007 My?lę, że gdybym min?ł się z "czym? takim", zawróciłbym i próbował dogonić aby sprawdzić czy się nie przewidziałem !piwko
Sympatycy pawel883 Opublikowano 6 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2007 Niezły bajer,po dobraniu odpowiedniego rozmiaru pampersa też bym spróbował. ps. ostatnio zaliczyłem zjazd z ze szczytu(velka raca)na hulajnodze .
Geni Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Hmmm fajny ten zjazd. Szwajcarzy maj? niezłe pomysły np. Yves Rossy Jet-Man. Miniaturowe silniki turboodrzutowe na plecy i ihaaaaaaa ptk, ptk, ptk. Jak to mówi?: i choćbym kroczył dolin? ?mierci, to zła się nie ulęknę, bo jestem najszybszym skurczybykiem w tej dolinie !OKK .
Gość Dragon Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Zamienię Burgmana na szybkie rolki...
Gość klanger Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Zjazd zar?bisty! Kilka lat temu uprawiałem rolkowy downhill oraz wersję "nizinn?" czyli jazdę na rolkach za samochodem - do?ć to ekstremalny sport (po jeĽdzie z prędko?ci? tak ok 80 km/h na dystansie około 20-30 km miałem adrenalinowy wulkan w ciele trwaj?cy prawie 3 godziny! To jest sport całkowicie nielegalny i niestety bardzo niebezpieczny (mowa o jeĽdzie na rolkach za autem)... Rolki powinny mieć kółka bardzo twarde (powyżej 82A) bo inne po prostu eksploduj? (dwie pary mi normalnie strzeliły podczas jazdy z przegrzania!). Kask, ochraniacze, gogle obowi?zkowe. Ale jakie ludzie miny robi? jak ich się wyprzedza na rolkach !OKK Aha, a propos hamulców, nie stosuje się podczas tak szybkiej jazdy na rolkach, hamulców rolkowych bo można się zabić. Jedyna forma hamowania, gdy się za autem jedzie to wsparcie się na klapie bagażnika i hamowanie wraz z autem, ew. slalom. No i na w?skich (90 stopni) zakrętach trzeba uważać bo można na linie wylecieć z drogi.
MISIEK Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 to ekstremalny sport (po jeĽdzie z prędko?ci? tak ok 80 km/h Jedyna forma hamowania, gdy się za autem jedzie to wsparcie się na klapie bagażnika i hamowanie wraz z autem, ew. slalom. ...ekstremalny, ...to jest już raczej samobójstwo !
rafałek Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Niezły go?ciu, ale chciałbym go zobaczyć jak wykonuje tak? jazdę na przykład z Białego Krzyża. Na tych dzurskach wyrwało by mu te kółeczka razem z ... w?trob?.
brzoza Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Ten z rolkami jest ok. .Ale ten skrzydlaty super.
Abach Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Przyznam, że jestem pod wrażeniem Niezły go?ć, niezła jazda i niezła muza. Chwilami, na ostrzejszych zakrętach, wydawało mi się, że słyszałem pisk opon, znaczy rolek :D
Pleban Opublikowano 6 Września 2007 Autor Opublikowano 6 Września 2007 Chwilami, na ostrzejszych zakrętach, wydawało mi się, że słyszałem pisk opon, znaczy rolek :D Też mi się wydawało. Szczególnie w górnym odcinku.
Sympatycy orzech Opublikowano 6 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2007 Może to opony samochodu, na którym była zamocowana kamera?
Mareczek Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Może to opony samochodu, na którym była zamocowana kamera? Nie to po prostu kolega tego ?miałka na Mp3 z zamatowan? kamer? (przewiesz to widać)
Rekomendowane odpowiedzi