Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm, jedno co mogę powiedzieć....jako pojazd(?) miał nisko położony ?rodek ciężko?ci, choć braki w wyposażeniu - brak o?wietlenia i hamulców zniechęcaj? do jazdy ;)

A może się mylę, czy to na plecach to spadochron hamuj?cy, czy tylko na pampersy na zmianę po jeĽdzie?! :D

Pozdrawiam

RobB. !piwko

• Sympatycy
Opublikowano

Wczoraj był program w TV o tym go?ciu jak po Paryżewie poginał. Pozytywnie zakręcony.

• Sympatycy
Opublikowano

!piwko RISTEKPA (dla nie wtajemniczonych RESPECT! )

Opublikowano

tylko nie wiem czemu od razu szaleniec ...

s?dze że był solidnie przygotowany do tego zjazdu ...

Opublikowano

Ale jedwabi?cie! To jest dopiero jazda!

Fajnie że s? ludzie którzy zamiast siedzieć przed telewizorem wymy?laj? takie różne cudeńka coby się rozerwać.

Opublikowano

My?lę, że gdybym min?ł się z "czym? takim", zawróciłbym i próbował dogonić aby sprawdzić czy się nie przewidziałem !piwko

• Sympatycy
Opublikowano

Niezły bajer,po dobraniu odpowiedniego rozmiaru pampersa też bym spróbował.

ps. ostatnio zaliczyłem zjazd z ze szczytu(velka raca)na hulajnodze .

Opublikowano

Hmmm fajny ten zjazd.

Szwajcarzy maj? niezłe pomysły np. Yves Rossy Jet-Man. Miniaturowe silniki turboodrzutowe na plecy i ihaaaaaaa ptk, ptk, ptk.

Jak to mówi?: i choćbym kroczył dolin? ?mierci, to zła się nie ulęknę, bo jestem najszybszym skurczybykiem w tej dolinie !OKK .

Opublikowano

Zjazd zar?bisty!

Kilka lat temu uprawiałem rolkowy downhill oraz wersję "nizinn?" czyli jazdę na rolkach za samochodem - do?ć to ekstremalny sport (po jeĽdzie z prędko?ci? tak ok 80 km/h na dystansie około 20-30 km miałem adrenalinowy wulkan w ciele trwaj?cy prawie 3 godziny!

To jest sport całkowicie nielegalny i niestety bardzo niebezpieczny (mowa o jeĽdzie na rolkach za autem)...

Rolki powinny mieć kółka bardzo twarde (powyżej 82A) bo inne po prostu eksploduj? (dwie pary mi normalnie strzeliły podczas jazdy z przegrzania!).

Kask, ochraniacze, gogle obowi?zkowe.

Ale jakie ludzie miny robi? jak ich się wyprzedza na rolkach !OKK

Aha, a propos hamulców, nie stosuje się podczas tak szybkiej jazdy na rolkach, hamulców rolkowych bo można się zabić. Jedyna forma hamowania, gdy się za autem jedzie to wsparcie się na klapie bagażnika i hamowanie wraz z autem, ew. slalom.

No i na w?skich (90 stopni) zakrętach trzeba uważać bo można na linie wylecieć z drogi.

Opublikowano
to ekstremalny sport (po jeĽdzie z prędko?ci? tak ok 80 km/h

Jedyna forma hamowania, gdy się za autem jedzie to wsparcie się na klapie bagażnika i hamowanie wraz z autem, ew. slalom.

...ekstremalny, ...to jest już raczej samobójstwo !

Opublikowano

Niezły go?ciu, ale chciałbym go zobaczyć jak wykonuje tak? jazdę na przykład z Białego Krzyża. Na tych dzurskach wyrwało by mu te kółeczka razem z ... w?trob?.

Opublikowano

Ten z rolkami jest ok. .Ale ten skrzydlaty super. :lol:

Opublikowano

Przyznam, że jestem pod wrażeniem :lol: Niezły go?ć, niezła jazda i niezła muza. Chwilami, na ostrzejszych zakrętach, wydawało mi się, że słyszałem pisk opon, znaczy rolek :D:D :D

Opublikowano
Chwilami, na ostrzejszych zakrętach, wydawało mi się, że słyszałem pisk opon, znaczy rolek :lol::D :D

Też mi się wydawało. Szczególnie w górnym odcinku.

• Sympatycy
Opublikowano

Może to opony samochodu, na którym była zamocowana kamera?

Opublikowano
Może to opony samochodu, na którym była zamocowana kamera?

Nie to po prostu kolega tego ?miałka na Mp3 z zamatowan? kamer? (przewiesz to widać) :D:lol: