Skocz do zawartości
Forum Burgmania

oslona na nogi do skutera na jesien

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Don Senior Malina
Opublikowano

o to chodzi, że na miasto.

na trase jak będe latał na wiekszym sprzecie będe jechał w spodniach motocyklowych. nie zamierzam natomiast narażać na zimno nóg a chce jeĽdzić maksymalnie długo...biorac pod uwage korki i cene dojazdu do pracy w Warszawie.

ps. podnie?li ceny za parkometry w Wawie !happybth

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Crazy_Russian

9

• bikerboy

7

• orzech

5

• Maarek

4

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

s? już kołderki w Polsce w normalnych cenach www.motokoce.pl byłem dzisiaj u nich z kumplem i kupił sobie do x-maxa firmy OJ Atmosfere, leży super testowałem do 120 km/h nie furkocze i jest bardzo ciepły (ma wypinane 2 podpinki). Do mojego Malaguti nieżle pasował tej firmy, ale furkotał od 80 km/h, więc czekam na Tucano Urbano i zdam relacje jak ten będzie leżał. Podej?cie do klienta maj? chłopaki super i najważniejsze - pogadałem z nimi i na hasło Burgmania daj? 10% rabatu !scooter.

Opublikowano

Sali,

dzięki za dzisiejsze miłe spotkanie !scooter

dla zainteresowanych-kilka zdjeć dostępnych po kliknięciu na fotkę:

DSC_2091.jpg

no tak... mielismy wszystko dogadać z MariuszBurgi w sprawie oferty specjalnej dla burgmani a tu info poszło w eter już teraz :rolleyes: anyway to teraz tak po cichu a poĽniej bedzie gło?niej:

Specjalna oferta dla forumowiczów z burmania.net:

- dla klubowiczów wszystkie produkty z motokoce.pl -10%

wszelkie komentarze co do produków jak i oferty motokoce.pl mile widziane :rolleyes:

pozdrawiam,

Paweł

(*) z powodu niekorzystnego kursu PLN/EUR zostalismy zmuszeni zmienic oferte dla klubowiczow - teraz jest ona -10% na wszystkie produkty z www.motokoce.pl

Opublikowano
Sali,

dzięki za dzisiejsze miłe spotkanie !YES

Mi również było miło i czekam z niecierpliwo?ci? na dostawę Tucano.

Opublikowano

Ja mam inn? receptę na zimę, genialn? w swojej prostocie. !YES

W lutym jeĽdziłem na dwóch kółkach (z silnikiem, ciut większym niż 50 ccm) w krótkich spodenkach, a w grudniu/styczniu szykuje się powtórka z rozrywki.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

jak obiecałem tak czynię, więc pare dni temu odebrałem swój kocyk Tucano i po paru dni jazdy zwłaszcza dzisiaj wystawiam mu bardzo dobr? ocene. do 130 nie furkocze jest cieplutko (u mnie jest dodatkowo ogrzewanie przez wyloty ciepłego powietrza z chłodnicy), nie wieje nie, przemaka i chyba jednak jest lepiej wykonany od OJ, ale nie ma wypinanych podpinek, więc z czystym sumieniem polecam