Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Skuter z USA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Przymierzam sie do sprwadzenia (jesli bedzie to oplacalne) poprzez rodzinke w stanach maxi skutera.

Moze ktos z Was juz sprowadzil skuter z USA i podpowie mi jakie modele warto sciagac (cena, popularnosc)?

Koszty wiadome to poza cena skutera: clo 9% + 22% VAT (akcyza w wypadku jednosladow nie wystepuje) no i transport kontenerem okolo 1000$. Mam na szczescie chetnych do wspolnej wysylki kontenerem wiec koszt transportu dziele na 3-4 osoby.

Z gory dzieki za info.

Pozdrawiam

Piotr

Opublikowano

nie sprowadzałem ale też się do tego przymierzam.

my?le o burgmanie k7 ale dopiero w przyszłym roku, będe się rozgl?dał za używkami tego modelu.

mam już go?ci z krosna co sprowadzaj? dużo sprzętów głównie hd ale z tego co mi mówili to z maxi nie ma problemu.

bliżej kwietnia przyszłego roku będę się w to bardziej wgłębiał.

powodzenia

Opublikowano

Ja mam zamiar do kwietnia miec juz skuter wiec bede na bierzaco informowal na forum jak to wyglada

Pozdrawiam

Piotr

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Yamaha Majesty to "jedynie" 400 cc jest sprzedawana w USA (250 cc praktycznie nie ma, chyba, że kto? z UE lub Japonii sam sobie sprowadził).

Proponuję odwiedzić stronę www.majesty.pl tam jest link do amerykańskiego forum użytkowników Majesty.