Gość Melon Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam, Chciałbym serdecznie poprosić kolegów z Warszawy o pomoc w ocenie motocykla, którego zakup planuje. Ponieważ jestem z Wrocławia nie chciałbym zajechać do W-wy z kas? i wrócić, gdyby okazało się że z moto co? nie tak. Tu jest link: V-Strom Jedno co mnie zastanawia to fakt, iż V-strom ma znaczek suzuki S na bocznych owiewkach w trochę innym miejscu niż wszystkie inne modele, które dotychczas widziałem. Byłbym zobowi?zany za pomoc w ocenie sprzętu. Pozdrawiam Przeniesione. dr.big
bikerboy Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Mi na tym forum zaproponowano taka pomoc, z co jestem wdzieczny, to i ja proponuje:) Jutro zadzwonie do sprzedajacego i obejrze, bo na motach znam sie duzo lepiej niz na skuterach. Na PM wysle Ci, co ustalilem. Z reszta Carserwis jest tez dealerem Alfy. Ja pracuje co prawda u innego dealera tej marki, ale wspolpracuje z nimi i raczej mi kitu nie beda wciskac. Pozdrawiam!
bikerboy Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Nie wiem czemu, ale ten caly Igor ne odbiera telefonu... Bede tam dopiero w sobote i wtedy dokladnie zobacze cale moto.
Rekomendowane odpowiedzi