Tatko Opublikowano 13 Września 2020 Opublikowano 13 Września 2020 Rozebrany rozpakowany od jakiegoś czasu w domku .Marcyś dzięki za spacerek do domku pozdrawiam Wszystkich i do następnego.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
marcyś Opublikowano 13 Września 2020 Opublikowano 13 Września 2020 Ja też już w domku akumulatory naładowane , towarzystwo przednie , połatane troszke ( choć czuję pewien niedosyt ).Andrzeju dziękuję za wspólną drogę do domu.Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy Tony Opublikowano 13 Września 2020 Użytkownicy Opublikowano 13 Września 2020 I ja w domu Jak zwykle było super Podziękowanie dla Kowala że nas skrzykną i koszulki Do następnego
czadzo Opublikowano 13 Września 2020 Opublikowano 13 Września 2020 Bezpieczne już w domu, Putek jeszcze w drodze ale większą część trasy lecieliśmy razem, dzięki Putuś. Wszystkim bardzo dziękuję za super zabawę. Mam nadzieję że nikt nie doznał poważnego uszczerbku na psychice po przebywaniu w moim towarzystwie Do zobaczenia na następnych zlotachKowal dzięki za organizację i pomoc w chwilach braku prądu Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
lukas_d1 Opublikowano 13 Września 2020 Opublikowano 13 Września 2020 Melduje dojazd do domu . Dzieki wszystkim za fajna impreze.
Karcia Opublikowano 13 Września 2020 Opublikowano 13 Września 2020 My też już dojechaliśmy. Dziękujemy za przygarnięcie Nas do fantastycznej grupy. Za ogniska, saunę, pogaduchy, Seba Tobie za tzw. Duszę towarzystwa. Kowalowi za zorganizowanie i koszulki. Wszystkim za towarzystwo... Krzysiowi i Violi za wytrzymanie z Nami..
Paul Opublikowano 13 Września 2020 Opublikowano 13 Września 2020 Po 10 godzinach szczęśliwie dotarłem do domu , dzięki za miłe towarzystwo i jak zwykle dobrą zabawę .Do następnego Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze karton Opublikowano 13 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 13 Września 2020 Ja w domu było zajebiście jak co roku w Bieszczadach Kowal dzięki za organizacje wpisuj nas na listę za rok pozdrawiam wszystkich
Sobier Opublikowano 13 Września 2020 Opublikowano 13 Września 2020 Już za rok podniesiemy poprzeczkę i pójdziemy po całości z drezynami Wchodzę w to jak będzie taka możliwość bo nie dają mi one spokoju
romeo1971 Opublikowano 13 Września 2020 Opublikowano 13 Września 2020 Kowal we Wrocku odpoczywaWysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
putek Opublikowano 13 Września 2020 Opublikowano 13 Września 2020 Już w domku warto było poświęcić prawie 20 godzin jazdy na dojazd "tam i z powrotem", towarzystwo jak i zabawa przednia kilka nowych miejsc w Bieszczadach odkrytych. Dzięki Czadzo za bezpieczną podwiózkę . I do zobaczenia za rok. Pozdrowienia dla Wszystkich
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 13 Września 2020 Sympatycy Opublikowano 13 Września 2020 Również już w domku szczęśliwie bez przygód. Wszystkim wielkie dzięki że byli. Zabawa towarzystwo pogoda na medal. Było zajebiscie. Nawet już zapomniałem o drezynach która Pan Krzysztof zorganizował 😉 Kowal wielkie dzięki że organizujesz imprezę.
Rekomendowane odpowiedzi