Gość kamilus Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witam... Chciałbym sie dowiedzieć jak tu sie wrzuca np.filmy ze swojego komputera??Szukałem w starszych postach ale nie mogłem znaleĽć.A sam jako? nie mogę tego rozpracować.Z góry dziękuje.
Administrator Artix Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Administrator Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Nie ma takiej mozliwosci, foto, filmiki, wrzucasz na swoj serwer, badz jakis darmowy i tu dajesz tylko link do tego.
Misiek_500V Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 a jak potrzebujesz jakis serwer, to na zdjecia dobrym i chyba popularnym serwerem jest imageshack.us, na filmy youtube.pl, a jak masz skrzynke na gmailu, to masz jeszcze wieksze pole do popisu sciagasz na kompa program Picassa, ktorym zarzadasz filmami i zdjeciami na kompie i za pomoca tego softu mozesz multimedia wysylac na serwer googla i tworzyc dowolnie galerie masz 1 gb do dyspozycji, a na maila masz ok 2700mb sam korzystam i polecam !scooter troche info o picassie
Gość kamilus Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Dzięki,wiem o co chodzi.Pozdrawiam
adams Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 No możesz jeszcze wykupić sobie miejsce na jakim? serwerze. Nie wychodzi drogo, stówa na rok może i taniej, trzeba poszukać.
Gość mcbee Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 z Picassa nie da się niestety zał?czyć zdjęc - mnie się nie udało
Klubowicze bilety Opublikowano 27 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 27 Lipca 2009 mcbee, zarejestrowałe? się na Picassa (google)? wiele osób korzysta ja też i to super działa.
Gość mcbee Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 wszystko niby jak należy, ale pewnie co? robię nie tak - po wklejeniu linku do zdjęcia z Picasa otrzymuję informację na serwisie burgmanii "dynamiczne strony w tagach nie s? dozwolone" ... !V Linki biorę z zakładki "Link do tego zdjęcia" ...
Sympatycy szorstki Opublikowano 28 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 28 Lipca 2009 W picasaweb, kliknij na zdjęcie które chcesz wstawić u nas. Po prawej stronie kliknij na "Link do tego zdjęcia". Pojawią Ci się 2 pola, pierwsze "link", drugie "Umieść obraz na stronie". W tym drugim polu, masz "otagowany" adres właściwy Twojego zdjęcia. Musisz tylko znaleźć ten fragment, który zawiera właściwy adres. Jest to ciąg znaków znajdujący się po tagu "img source" i zaczynający się od "http://" a kończący się ".jpg" albo ".jpeg", albo ".gif". Jak ten ciąg znajdziesz, musisz go skopiować i na naszym forum wkleić do pola "wpisz url obrazka" po kliknięciu opcji "IMG". Nie wiem czy jest to trudne... Aha, pamiętaj, że u nas można wstawiać tylko obrazki o niedużej wielkości, więc takie same wrzucaj na picasa.com. pzdr
Gość mcbee Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Próba : Szorstki !!!! super dzięki - to działa!!! !V !YES PS: przy okazji - na zdjęciu skuter miejski z aparatur? do sprzętania li?ci (Portugalia)
Sympatycy szorstki Opublikowano 28 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 28 Lipca 2009 Aż takie małe nie muszą być !YES !V pzdr
Gość zegar5 Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 ja walcze dalej...... "kilka chwil dłużej..." udało się
Administrator Artix Opublikowano 29 Lipca 2009 Administrator Opublikowano 29 Lipca 2009 A jak w adresie ... AAAAAAAAABY/g3ujrTgyfmg/s144/Pictur ... tam gdzie masz /s144/ zwiekszysz liczbe na /s600/ lub /s400/ to obrazek bedzie wiekszy
Pleban Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Ale jaja! Nie wiedziałem że można z Pacassy wklejać fotki. Dzięki
Sympatycy szorstki Opublikowano 29 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 29 Lipca 2009 A jak w adresie ... AAAAAAAAABY/g3ujrTgyfmg/s144/Pictur ... tam gdzie masz /s144/ zwiekszysz liczbe na /s600/ lub /s400/ to obrazek bedzie wiekszy Albo po prostu z listy poniżej "Umie?ć obraz na stronie", nazwanej "wybierz rozmiar", wybierasz interesuj?cy Ciebie, wtedy w linku samo się to podmieni !OKK pzdr
Klubowicze Roni Opublikowano 30 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2009 a co je?li wyskakuje takie co? dynamiczne strony w tagach nie s? dozwolone. proszę o rady.
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 1 Sierpnia 2009 A jak w adresie ... AAAAAAAAABY/g3ujrTgyfmg/s144/Pictur ... tam gdzie masz /s144/ zwiekszysz liczbe na /s600/ lub /s400/ to obrazek bedzie wiekszy Albo po prostu z listy poniżej "Umie?ć obraz na stronie", nazwanej "wybierz rozmiar", wybierasz interesuj?cy Ciebie, wtedy w linku samo się to podmieni pzdr Można też skopiować adres obrazka, po wej?ciu we wła?ciwo?ci. Rozmiar będzie identyczny.
Sympatycy Arecki Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Też nie wiedziałem, że z Picasa można wlejać fotki i spróbuję zgodnie z waszymi radami. Faktycznie to działa, w tym przypadku wybrałem rozmiar mały - 288piks. Dzięki za podpowiedĽ.
Sympatycy siemik Opublikowano 17 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 17 Listopada 2009 To i ja spróbuje powklejać jakieś zdjęcia. teraz sam wklejam to samo zdjęcie ale w większym rozmiarze !NOT w końcu się udało Teraz pokombinuję z picasso.
dr.big Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 To ja doloze swoje "3 grosze" . Pamietajcie, zeby fotka miala maksymalnie 800 pikseli szerokosci i nie "rozjezdzala" grafiki forum !NOT . Wszystkie inne zdjecia powyzej tej wartosci, beda sprowadzane przez nas do formy linkow .
Sympatycy siemik Opublikowano 17 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 17 Listopada 2009 To ja doloze swoje "3 grosze" . Pamietajcie, zeby fotka miala maksymalnie 800 pikseli szerokosci i nie "rozjezdzala" grafiki forum !NOT . Wszystkie inne zdjecia powyzej tej wartosci, beda sprowadzane przez nas do formy linkow . Ok.Na razie chyba wszystko jest w porządku? Teraz próba z picasso. Malbork nocą
upiór Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 No Grześ , Ty to teraz jesteś gość !NOT .
Sympatycy siemik Opublikowano 17 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 17 Listopada 2009 Te same zdjęcia.Nauka w toku. klik No niestety jest to zasługa tylko kolegi Klafa I zaś w plecy kilka !NOT ale z wielką przyjemnością opróżnię z kolegą Fotki sa mocno ok, ale z edycja cos kuleje . Posty lacze (po raz ostatni? ). dr.big
Sympatycy siemik Opublikowano 17 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 17 Listopada 2009 Sorki, człowiek z "głupiej pierdółki" cieszy się jak dziecko i troszkę się zakręciłem !scooter . !scooter !scooter I znowu to samo zrobiłem !scooter .
Rekomendowane odpowiedzi