Gość yatzec Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Przeczytajcie: http://motoryzacja.interia.pl/premiery/mot...ul?art_id=21512 i powiedzcie co my?licie o takim projekcie?
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Administrator Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Było już o tym dawno temu na Burgmanii (dokładnie 15. 03. 2004). Pojazd był konceptem SUZUKI i chęci? pokazania co można jeszcze osi?gn?ć w dziedzinie maxi- skuterów. Pozatym był wizj? producenta na najbliższe lata je?li idzie o ten typ pojazdów. Odpowiadaj?c na Twoje pytanie> TAK TO JEST SKUTER. Tu masz artykuł archiwalny i real fotki, które robiłem w zeszłym roku. O G- STRIDER' RZE na Burgmanii
Gość yatzec Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 No cóż kłania się czytanie archiwum! Ale pytanie było tylko prowokacyjne! Ciekawe czy s? (będ?) nowsze wizje skutera przyszło?ci?
Administrator Tetsuo Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Administrator Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Wizje s? napewno, ja jestem ciekaw czy to wejdzie do produkcji. Żonie juz zapowiedziałem , ze w razie czego to zastawiam mieszkanie ... Czy ktos wie czy Akira Bikes sprzedaje swoje produkty w Europie??? http://www.chikyujindojo.com/tokyomotorcyc...ka/FrameSet.htm
dr.big Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Jak widze te 3 nieosloniete lancuchy, 6 zebatek, dodatkowo 2 walki i lozyskowanie przenoszace naped, to odchodzi mi ochota na ta "akire ". Po drugie nie podoba mi sie ten "plastikowy look" i kolor. No i jednocylindrowka ... Ale kombinezony maja fajne ... na gejowskie impry w sam raz . No i te gadzety .
Gość yatzec Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Jeden cylinder też wydaje mi się skromnie, a czy były jakie? projekty na więcej niż dwa cylindry? W G-Striderze s? dwa, przy 900cm3 mogłyby być już spokojnie cztery , tyle że pewnie nie starczyłoby miejsca na przekładnię?
Rekomendowane odpowiedzi