Gość krisbar0 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ja na szcze?cie nie potrzebuję dzieciaki autostrady by rozwin?ć maxa hahahah biedni jeste?cie i z pokor? tylko się przygl?dacie P.S Pawulon Ty chyba wiagry potzrebujesz buhhaaaaa
Gość Dragon Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 A ja jednak poproszę admina aby "co?" zrobił z Krisbar0...
Maarek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 A ja jednak poproszę admina aby "co?" zrobił z Krisbar0... Głosuje za nie usuwaniem Naprawdę jest fajnie.
ionel Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jesli twoj cel to szybko - malym ... to ja wspolczuje twojej kobiecie ...Prosze Modow o nieusuwanie tego "kogos" z forum mam ubaw w pracy i czas szybciej mknie Głosuje za nie usuwaniem :DNaprawdę jest fajnie. Ja także proszę o nieusuwanie kolegi z szybkim małym !w00t Jego jakże tre?ciwe wpisy pięknie ubarwiły mój dzisiejszy do?ć nudny dzień pracy
Pavulon Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 PS . PAVULON TY WIAGRY POTRZEBUJESZ TAK SŁYSZAŁEM BO NIC A NIC.... BUHHAHHHAAAA uuu ale mi dowaliles ... naprawde to zabolalo - ide poplakac
Gość kamilus Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 We?cie go z t?d bo sie posika z wrażenia że ma taki szybki skuter (człowieku załóż sobie pieluchę bo mama będzie miała problem).Kurde jeszcze z takim kolesiem się nie spotkałem,prosze go usun?ć z tego forum bo jego teksty mnie powalaj? na ziemię.Panowie cieszmy się z koleg? może jeszcze więcej mu radochy sprawimy: -krisbar0-ale mam fajny skuter,mówię wam ile wyci?ga,jest nawet szybszy od Hayabusy 1300 -kamilus-o kurde to masz naprawdę fajny skuter,chciał bym się przyejchać nim P.S.WeĽ sie człowieku ogarnij,bo nie wiem czy zauwarzyłe?,nikt nie chce gadać z toba na tym forum,i robisz z siebie idiotę...Pozdrawiam tego valentino rossi...
Gość krisbar0 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Tre?ć posta usnięta ze względu na złamienie regulaminu, patrz punkt 4 Artix
Gość andropow Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Krisbar0 ty chyba kietys zaliczyles konkretne OTB (ma cos wzpólnego z twoim nikiem) to by tłumaczyło twoje zachowanie. Ja wole by mi sprzet spalał 3l na 100 a nie 7l. A przy?pieszenie i tak wystarczy na miasto. Twój skuter na miasto nota bene sie nienadaje... ogolnie to on do niczego sie nie nadaje oprocz zabawy na torze.
Gość adslandrzej Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 to chyba moja mała agility też jest wolniejsza, a my?lałem że to ja jestem najszybszy ale to pewnie przez to że " to tylko 4t " Chciałbym z tym typem pogadać na żywo i przekonać się czy on naprawdę ma tak n..... w tej głowie czy tylko na forum takie szopki odstawia. Krisbar0 ty może sobie kup jakiego? crossa i jedĽ do lasu się wyszalej, będziesz miał więcej wrażeń i przy okazji może uda ci się jakie? drzewo zaliczyć, zanim rozjedziesz jakie? dziecko na przej?ciu w mie?cie swoim pierdzikiem 180 2t Aha i proszę go nie usuwać z forum, może jeszcze co? ciekawego napisze.
Mareczek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Ja również proszę o nie zamykanie i nie usuwanie tematu. krisbar0 podejrzewam ma najlepszy w Gryfinie i okolicy. Ciekawi mnie czy czasami czego? nie dolewa do zbiornika a może do mieszalnika może ma jaki? dopalacz. PS. W PaĽdzierniku będę jechał do Niemiec i specjalnie zjadę z autostrady i pojadę do Gryfina może jeszcze raz Ciebie spotkam i zobecze jak ?migasz na oby nie
Pollacco Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Witam, mam pytanie do krisbar0... to ze jezdzisz szybko to wiem ale moze Rymujesz? Pollacco:)
Gość adslandrzej Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Ja już wiem dlaczego on taki szybki to w nazwie 180 2T oznacza pewnie że ma dwie turbo sprężarki
Gość elysek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ja już wiem dlaczego on taki szybki to w nazwie 180 2T oznacza pewnie że ma dwie turbo sprężarki No to jest bardzo dobre spostrzeżenie ... tylko jakie by musiał mieć te dwie turbosprężarki, skoro My mam "tylko 4T" (cztery turbosprężarki) a i tak jeste?my od niego wolniejsi ... A może kolega poprostu zapomniał jednego "zera" w pojemno?ci - 1800 2T - to by był dopiero "czaaaaaaad"
Gość qrdemol Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Eeee tam,nie znacie sie.Albo kieruje Wami zazdro?c .Sam mam taki super skuter.Dawali w Tesco w promocji,do mendla jajek.
Gość Dragon Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Eeee tam,nie znacie sie.Albo kieruje Wami zazdro?c !TAZ .Sam mam taki super skuter.Dawali w Tesco w promocji,do mendla jajek. !w00t !w00t !w00t !TAZ
Gość kamilus Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Eeee tam,nie znacie sie.Albo kieruje Wami zazdro?c tongue.gif .Sam mam taki super skuter.Dawali w Tesco w promocji,do mendla jajek. Dobre
Mareczek Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Nastała cisza krisbar0 przestał pisać, zapewne wzi?ł sobie do serca to co wszyscy pisali i co Jerzy jemu powiedział i zrobił to; http://moto.allegro.pl/item240261468_giler...ini_20_ps_.html
Gość adslandrzej Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Nastała cisza krisbar0 przestał pisać, zapewne wzi?ł sobie do serca to co wszyscy pisali i co Jerzy jemu powiedział i zrobił to; http://moto.allegro.pl/item240261468_giler...ini_20_ps_.html Panie i panowie mamy niepowtarzaln? okazje stać się posiadaczem najszybszego skutera w Polsce po okazyjnej cenie, bardzo tani w eksploatacji bo to przecież 50tka, OC za ten skuterek to tylko 20zł rocznie no i brak obowi?kowych przegl?dów i prawka też nie trzeba. Powinien jeszcze dodać że nie katowany jeżdżony przez starsz? osobę. Holewa chyba mu reklamę robie
Radio Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 A może należałoby zgłosić te fakty tam gdzie trzeba,przecież kupi tatu? dla małolata który go przekona że tak ten typ ma i ...nieszczę?cie gotowe
Rekomendowane odpowiedzi