Olsen Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Podsyłam link do w?tku mog?cego zainteresować burgmaniaków: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=24006
dr.big Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Hihi, zawsze to samo . Zastanawiam sie jaki jest w takim razie "sens chopperow" ? Lub innych moto, poza "podroznymi" i "terenowymi" ?
Gość Svempas Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Big ma rację. Jeżeli na takie maxi skutery jest popyt, to znaczy że kto? je chce kupować i lubi na nich jeżdzić. A to że TAkich wła?nie maxi jest jeszcze w polsce mał jest tylko kwesti? czasu
dr.big Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Rynek maxi egzystuje tak naprawde bardzo krotko, i mimo to juz wiele osob przekonala sie do tych jednosladow. Maksymalnie 6- 7 lat dla 400 ccm, a 3- 4 dla 500 i wiecej ccm. Co to jest w porownaniu do motocykla? Burgman 650 egzystuje niecale 3 lata na rynku, ktory zdobyl i kroluje na nim niepodzielnie . Dla porownania, Intrudera 1400 produkowano grubo ponad 10 lat... i czy jest tak czesto spotykany na ulicach?
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Administrator Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Temat rzeka... nie wiem czy jest sens na siłe komukolwiek tłumaczyć dlaczego jeĽdzimy "tym" a nie "tamtym". Mimo wszystko dopisałem się na tamtejszym forum... Krótko... jest to kwestia indywidualnych upodobań. Koniec, kropka.
Administrator Artix Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Administrator Opublikowano 4 Kwietnia 2005 A mi sie nawet nie chcialo komentowac, wiem z autopsji ze ciezko jest przekonac kogos kto nigdy nie jezdzil tym typem pojazdu. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi