Sympatycy orzech Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Sympatycy Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Witam wszystkich. Mam gor?c? pro?bę. Emiksikowi zdechł skuter na mie?cie i trzeba sprzęta ewakułować do warsztatu. Je?li kto? posiada odpowiedni pojazd, w którym można przewieĽć AN 400 lub przyczepkę proszony o kontakt z Emiksikiem nr. tel 501059015. Z góry dziękuję ORZECH
Sympatycy Arecki Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Sympatycy Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Dopiero teraz siadłem do netu, choc i tak nie bardzo bym mógl pomóc. mam nadzieję ze to nic poważnego i wzystko będzie dobrze. Pozdrawiam i powodzenia.
Sympatycy emiksik Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Serdecznie dziękuję kolegom którzy mnie wspierali: Worlan50, MarcinKlis, Szuwarek, BrodatyMike. Szczególne podziękowania należ? się Orzechowi. Stary zaje...y z ciebie kumpel! Takie zaangażowanie należy doceniać i podkre?lać - bo jest bardzo żadkie! Jeszcze raz wielkie dzięki. Pozdrawiam Emiksik p/s Skooter już w serwisie i czeka na naprawę. W tygodniu będzie wiadomo co się stało że się zesr.ło.
Sympatycy emiksik Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia 2007 p/sSkooter już w serwisie i czeka na naprawę. W tygodniu będzie wiadomo co się stało że się zesr.ło. No i juz wszystko jasne,za cał? usterke winien poprostu przekaĽnik od alarmu. przez jedno zamoczone gó...o tyle nerwówy
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia 2007 No to super. Szkoda tylko, że trwało to tydzień i musiałe? się turlać na Mamu?kowej K1 przez ten czas.
Mamuśka Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 orzech napisano 10-08-2007, 18:05 No to super. Szkoda tylko, że trwało to tydzień i musiałe? się turlać na Mamu?kowej K1 przez ten czas. Jaka tam ona moja jak nawet na niej nigdy nie siedziałam....
Sympatycy Kisiel Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Z jednej strony dobrze że błahostka, bo koszty niższe - z drugiej za? człowiek wkurzony bo tylko przekaĽnik . Tak czy owak dobrze że pacjent wrócił do zdrowia. narra
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia 2007 No Emiksik, czyli twoje przypuszczenia były trafne. Trza było od razu do tego przekaĽnika a nie kombinować z serwisem. No chyba że, chciałe? po prostu K1 Mamu?ki po?migać ?
Rekomendowane odpowiedzi