Gość radgda Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Witam. Tak się zastanawiam, czy jest tu parę posiadaczy maxiskuterów z Trójmiasta. Chętnia nawi?załbym z nimi kontakt. Pozdr Radek Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Witam. S?... Na szybko do głowy przychodz? mi dwie osoby> CittO (Silver Wing 600) i MirekBurgman (Burgman 400 K2). Jest jeszcze Dee Jay (bez maxi ) Odnośnik do komentarza
Gość radgda Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Wielkie dzięki. Postaram się z nimi skontaktować, może się jako? spyknę na przejażdzkę, bo jeżdzenie w pojedynkę staje się nudnawe Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Witam Chyba najlepszy kontakt znajdziesz pod tym linkiem Wlasnie TU lub jesli chcesz sie umowic to pod tym linkiem I TU Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
-=Dee Jay=- Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Witam.S?... Na szybko do głowy przychodz? mi dwie osoby> CittO (Silver Wing 600) i MirekBurgman (Burgman 400 K2). Jest jeszcze Dee Jay (bez maxi ) co bez maxi .. co bez maxi ... ?? maxi .. tylko troche inne Radgda - czy przypadkiem poruszasz sie wisniow? YPk? ... bo jeżeli tak, to 2 tygodnie temu (w srode o 18) nie zauważyles sporej grupy skuterowej na pasie startowym w gdansku ... pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Gość radgda Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Dokładnie tak - wi?niowa YP. Faktycznie w?rodę jeżdziłem w tych okolicach, nawet byłem nachwilkę na parkingu. Ale na pasie kurcze nikogo nie widziałem. Ps. Jeste? bardzoo spostrzegawczy W następn? ?rodę jak by mi się udało wyruszyć na przejażdzkę to włożę jakie? okulary Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
-=Dee Jay=- Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 spostrzegawczy - poprostu YPka to moj najulubieńszy skuter .... wejdz na forum na www.s3m.prv.pl tam sa wszystkie informacje o naszym rozpoczeciu sezonu i spotkaniach :-) Odnośnik do komentarza
ERMI Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 hej czy czasami jezdzisz drog? A1 przez Gniew? bo jeżeli tak, to swojego czasu widziałem Ciebie (z okna samochodu niestety) więc nie byłby? znowu taki nieznany - YPek w kraju nie jest znowu tak duzo ERMI Odnośnik do komentarza
Gość radgda Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 A1 nie jezdziłem. Ogólnie ten skuterek posiadam od wrzesnia 2004 wiec nie miałem zbyt dużo czasu na jazdę nim. Ale może muj poprzednik smigał na nim drog? A1. Nie mam pojecia. Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Sorry za OT ale A1 jeszcze nie wybudowano a wy juz po niej jezdzicie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Gość K K Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 przez przypadek trafilem cos ciekawego http://www.sklep.mieloch.pl/product_info.p...products_id=272 Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Rowniez Malossi oferuje kilka czesci tuningowych, ktore znacznie poprawiaja dynamike. Druga strona medalu jest jednak niezawodnosc, a z ta bywaja czesto klopoty po stuningowaniu YPki. Odnośnik do komentarza
Gość K K Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 co slabej jakosci ten cylinder czy ze reszta nie wytrzyma? 290cc to chyab nie tak duzo, 5koni wiecej .Cylinder to jest konkret tuning bo tam rolki i inne pierdoly to.. Odnośnik do komentarza
Gość andrew Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Wła?nie zakładam do mojej Majesty kit Poliniego-287cm3,wcze?niej robiłem testy szybko?ci-czas uzyskania 30,50.70 i 100km/h,sam jestem ciekawy czy co? się zmieni na lepsze.Podzielę się uwagami za okoł 2 tygodnie,pozdrawiam-andrew. Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 2 Maja 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Ja kiedys tez myslalem czy aby nie przerobic YPki na "Kefirowa" czyli wlasnie wszystkie mozliwe graty "by Malossi" i tak liczylem liczylem i najtanszym tuningiem wyszedl mi Burger. Ale jesli ktos chce sie bawic to czemu nie. Nie wiem jak Polini, ale z kitem Malossiego YPka gania 140, jest faktycznie zrywna i zostawia na starcie AN400 bo nawet ostatnio to sprawdzalismy z Krisem, ale przy predkosci okolo 100 km/h Burger AN400 dochodzi YPke i przegania ja. A co zmian na samym wario i sprezynkach to wlasnie sporo daja. Sam zalozylem wario Malossiego i sprezyny Malossi na sprzegle i centralna. Ruszal z wyzszych obrotow i byl bardziej dynamiczny w calym zakresie obrotowym. V-max wynosil 135 km/h zaraz po zalozeniu Wario. Wiec wychodzi ze sam cylinder daje tylko na V-maxie okolo 5 km/h wiecej. Tylko czy w skuterach chodzi o V-max ??? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Gość K K Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 wieksza pojemnosc wiekszy moment, czyli przyspieszenie tez musi byc lepsze.Rolki no nie wiem to jest "jechanie po przelozeniu" i zapewne "ciagniecie po obrotach"-katowanie maszyny. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi