Administrator Artix Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Administrator Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Witam serdecznie Jak wiecie obecnie wszystko zostało przeniesione do świata wirtualnego, wczoraj odbyła się premiera nowego motocykla ze stajni BMW modelu R18. Oficjalny link Przepiękny motocykl aż się ślinie na samą myśl o nim.
Klubowicze Piootr Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Właśnie oglądam filmik. Piękne cacuszko. Niskie siedzenie, napęd na wał, 1800 ccm. Czego chcieć więcej ? DCT ! Kurtyna Kiedyś „chorowałem” na „Bonda”. Pojechałem nawet do Kielc, aby go kupić. Był po przygodzie, wiec zrezygnowałem. Pozostało cieszyć się modelem z plastiku Ta nowość to nostalgia. Na wielu zadziała bez względu na koszty.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Chętnie bym się przejechał. Dla mnie nr 1 to wersja ze szparunkami ? I to siodło niezależne no po prostu miód malina ?
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Administrator Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Components by Chongqing , built in Berlin ? Choć nie moja bajka to powiem, że bardzo ładny. Brawa za odważny projekt i wdrożenie do produkcji ? 25 minut temu, Piootr napisał: 1600 ccm. 1802 kubiki i wspaniały mom.obr 158 Nm.
Geni Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 3 godziny temu, Piootr napisał: Kiedyś „chorowałem” na „Bonda”. Hej no mi też się zdarzyło. Objeździłem nawet sztukę i się odkochałem. Właściwości jezdne i kultura pracy daleko odbiegały od tego, do czego przyzwyczaiła mnie Valkiria, więc sobie odpuściłem. Co do nowego projektu muszę przyznać, że całkiem fajny, od razu miałbym go chęć zestawić z wózkiem bocznym Steib. Chociaż tak naprawdę wolałbym R60/2 z tym wózkiem.
Rekomendowane odpowiedzi