kowal Opublikowano 30 Września 2020 Opublikowano 30 Września 2020 Proszę o wykreślenie z listy kowal + Romeo1971, przepraszamy za zamieszanie poz. na liście nr 19 .
Administrator xmarcinx Opublikowano 30 Września 2020 Administrator Opublikowano 30 Września 2020 Z dużym żalem muszę zrezygnować. Do następnego. Pozdrawiam.
Klubowicze maroch75 Opublikowano 30 Września 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Września 2020 8 godzin temu, xmarcinx napisał: Z dużym żalem muszę zrezygnować. Do następnego. Pozdrawiam. Również żałuję. Pozdrawiam
GPS Opublikowano 7 Października 2020 Opublikowano 7 Października 2020 Witam Czy nie zmieniono terminu zakończenia sezonu motocyklowego w Łagowie na 10.10.2020. Taka informacja jest na stronie internetowej Łagowa. Pozdrawiam
Klubowicze BUGI Opublikowano 7 Października 2020 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2020 A czy impreza jest w amfiteatrze???
Klubowicze maroch75 Opublikowano 8 Października 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Października 2020 17 godzin temu, GPS napisał: Witam Czy nie zmieniono terminu zakończenia sezonu motocyklowego w Łagowie na 10.10.2020. Taka informacja jest na stronie internetowej Łagowa. Pozdrawiam To nie nasza impreza jak doskonale widać po logo klubu, który ją organizuje. 16 godzin temu, BUGI napisał: A czy impreza jest w amfiteatrze??? Nasze spotkanie ma charakter imprezy zamkniętej a nie otwartej więc osoby z zewnątrz nie będą miały wstępu a jedynie te które się zapisały i opłaciły pobyt. Zgodnie z opisem w pierwszym poście tego wątku spotykamy się w OW Leśnik.
Klubowicze BUGI Opublikowano 8 Października 2020 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2020 3 godziny temu, maroch75 napisał: Nasze spotkanie ma charakter imprezy zamkniętej a nie otwartej więc osoby z zewnątrz nie będą miały wstępu a jedynie te które się zapisały i opłaciły pobyt. Zgodnie z opisem w pierwszym poście tego wątku spotykamy się w OW Leśnik. Maroch ja to wiem, moje pytanie było odpowiedzią 😉
Klubowicze maroch75 Opublikowano 8 Października 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Października 2020 1 godzinę temu, BUGI napisał: Maroch ja to wiem, moje pytanie było odpowiedzią 😉 BUGI 👌 W związku z wprowadzeniem od 10 października w całym kraju strefy żółtej informuję, że: Wydarzenie się odbędzie na zasadach imprezy okolicznościowej. - spotkanie zamknięte do 75 osób. - obowiązek zakrywania ust i nosa. Jeśli ktoś chce zrezygnować bo np. obawia się o swoje zdrowie to proszę o jak najszybszą informację. Zwrócę dokonaną wpłatę. Potwierdzę to jeszcze ostatecznie po konsultacji z OW Leśnik w dniu jutrzejszym.
GPS Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 Dzięki za wyjaśnienie w sprawie potwierdzenia terminu spotkania. Pozdrawiam
Administrator Bomber Opublikowano 9 Października 2020 Administrator Opublikowano 9 Października 2020 Bomber i El Diablo niestety są zmuszeni do rezygnacji z imprezy. Szkoda ale co się odwlecze to nie uciecze.
Klubowicze maroch75 Opublikowano 9 Października 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Października 2020 9 godzin temu, Bomber napisał: Bomber i El Diablo niestety są zmuszeni do rezygnacji z imprezy. Szkoda ale co się odwlecze to nie uciecze. Przelew zwrotny poszedł. Proszę o informację gdy dotrą na konta.
Administrator Bomber Opublikowano 12 Października 2020 Administrator Opublikowano 12 Października 2020 Przelew dotarł , dziękuje i do następnego 1
Klubowicze maroch75 Opublikowano 12 Października 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Października 2020 Po wielu przebojach w końcu jakaś informacja z ośrodka... "Dzień dobry Informujemy o obowiązku noszenia masek ochronnych na terenie ośrodka także. Nie chcemy sytuacji w których uczestnicy będą przy zakwaterowaniu robili nam pogadanki o swoich poglądach i przekonaniach w tym zakresie. Nie ma możliwości pobytu w ośrodku osób które nie chcą stosować się do aktualnych wytycznych GIS, oraz Regulaminu Ośrodka. Poniżej przesyłam wytyczne obowiązujące hotele, ośrodki wypoczynkowe i gości w nim przebywających od dnia 10.10.2020 r. Gastronomia W strefie żółtej w lokalach i ogródkach obowiązuje ograniczenie jedna osoba na 4 mkw. Klienci muszą zakrywać usta i nos do czasu zajęcia miejsc, w których będą spożywali posiłki lub napoje. Natomiast obsługa ma obowiązek ciągłego zakrywania ust i nosa. Dodatkowo w strefie czerwonej działalność gastronomiczną można prowadzić w godzinach 6:00-22:00. Tego ograniczenia nie stosuje się do usług polegających na przygotowywaniu i podawaniu żywności na wynos lub jej przygotowywaniu i dostarczaniu. Działalność hotelarska Zarówno w strefie żółtej jak i czerwonej nadal można prowadzić działalność hotelarską, ale z wyłączeniem dyskotek i klubów nocnych oraz innych miejsc o zamkniętej przestrzeni, w których można byłoby tańczyć. Obowiązują tutaj analogiczne przepisy do tych, które dotyczą kongresów, basenów, siłowni oraz działalności kulturalnej – jeśli taka jest świadczona w hotelu." Jest uzgodnione, że impreza odbywa się na zasadach imprezy okolicznościowej czyli będą możliwe tańce podczas spotkania. Grill ze względu na brak możliwości spełnienia wymogu sanitarnego 4 m2 na osobę zostanie podany na sali konsumpcyjnej. Cyrk na kółkach ale mam nadzieję, że wszystko przebiegnie bezproblemowo.
Klubowicze maroch75 Opublikowano 14 Października 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Października 2020 Pozytywna wiadomość... Na tą chwilę wszystko wskazuje, że uda się nam wstrzelić w okienko pogodowe 😎
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Października 2020 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2020 Bardziej optymistyczne prognozy pokazują nawet w niedzielę słonko 🙂
Klubowicze maroch75 Opublikowano 14 Października 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Października 2020 Wywiad w postaci naszego prezentera Adama jest już na miejscu 😎 Odbyło się również pierwsze moje podejście do pakowania i niestety dobrze żarło ale zdechło - za duże ryzyko aby przewrócić Burgmana przy transporcie a za małe parcie aby polatać na miejscu (spacery też są fajne a okolica piękna)
Klubowicze maroch75 Opublikowano 15 Października 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Października 2020 Leeeeeecimy 🤣 Pogoda po drodze elegancka 😎
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Października 2020 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2020 I taką proszę tam przywieźć i przytrzymać na cały weekend 😜
Paul Opublikowano 15 Października 2020 Opublikowano 15 Października 2020 Kto Skutem a kto Autem ?. mam dylemat na 99 % jadę skutem ale jak mam być sam jak palec to autem przylecę
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Października 2020 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2020 Samochód
Klubowicze maroch75 Opublikowano 15 Października 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Października 2020 Before party 😎
Paul Opublikowano 16 Października 2020 Opublikowano 16 Października 2020 Połowa drogi już zrobiona a pogada nie rozpieszcza. Czekając na kolejnego twardziela Krzyśka8800 spijam ciepłą kawusię i delektuję się ciachem .Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu TapatalkaPatrząc na radar pogodowy to chyba się uda bez deszczu przykulać Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 1
Paul Opublikowano 16 Października 2020 Opublikowano 16 Października 2020 Spotkanie na szczycieWysłane z mojego SM-G970F przy użyciu TapatalkaKomu w drogę temu ...Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Administrator Bomber Opublikowano 16 Października 2020 Administrator Opublikowano 16 Października 2020 Bawcie się dobrze!!! . Szkoda ,że nie mogę być😑
Rekomendowane odpowiedzi