Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2020 Dzięki Marcinie 🙂 Kasia z Markiem już się przyzwyczaili do mojego chrapania 😉 Przelew idzie
Rysiak Opublikowano 8 Września 2020 Opublikowano 8 Września 2020 Niestety ale muszę zrezygnować. Siła wyższa.
Klubowicze maroch75 Opublikowano 8 Września 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Września 2020 5 godzin temu, Joasia70 napisał: Dzięki Marcinie 🙂 Kasia z Markiem już się przyzwyczaili do mojego chrapania 😉 Przelew idzie Przelew dotarł i wpłata uwzględniona na liście zlotowej. 4 godziny temu, Rysiak napisał: Niestety ale muszę zrezygnować. Siła wyższa. Nie ma problemu. Pozdrawiam
Klubowicze maroch75 Opublikowano 9 Września 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Września 2020 19 godzin temu, PawełJW napisał: Kasa w drodze Przelew dotarł i wpłata uwzględniona na liście zlotowej.13. PawełJW + _ANETA_80 wariant 1b/ XL, M / pok.2 os / czw - ZAPŁACONO
Klubowicze ziga Opublikowano 10 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2020 Przelew poszedł
Klubowicze maroch75 Opublikowano 10 Września 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Września 2020 8 godzin temu, ziga napisał: Przelew poszedł Przelew dotarł i wpłata uwzględniona na liście zlotowej.26. ziga + Beata wariant 1b/ XXXL, XL / pok.2 os. - ZAPŁACONO
krzysztof8800 Opublikowano 10 Września 2020 Opublikowano 10 Września 2020 Przelew podreptał droga radiową🤣
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 10 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2020 Czekałem do ostatniej chwili z nadzieją ,że coś się zmieni,ale wszystkow wskazuje na to ,że niestety nie będę mógł wziąć udziału w zlocie.Proszę mnie zatem wykreślić z listy.
Klubowicze maroch75 Opublikowano 10 Września 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Września 2020 6 minut temu, SzymonSeptic napisał: Czekałem do ostatniej chwili z nadzieją ,że coś się zmieni,ale wszystkow wskazuje na to ,że niestety nie będę mógł wziąć udziału w zlocie.Proszę mnie zatem wykreślić z listy. Szkoda że cię nie będzie 😥
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 10 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2020 1 minutę temu, maroch75 napisał: Szkoda że cię nie będzie 😥 Nie chcę zawracać dupska ,ale jeśli się okaże parę dni przed wydarzeniem ,że sprawy potoczyły się we właściwym kierunku i jednak mogę wpaść to napewno się odezwę czy macie jakiś wolny materac przy klatce schodowej 😉 Na tą chwilę rezygnuję ,ale zrobię co mogę .....
Klubowicze maroch75 Opublikowano 10 Września 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Września 2020 6 minut temu, SzymonSeptic napisał: Nie chcę zawracać dupska ,ale jeśli się okaże parę dni przed wydarzeniem ,że sprawy potoczyły się we właściwym kierunku i jednak mogę wpaść to napewno się odezwę czy macie jakiś wolny materac przy klatce schodowej 😉 Na tą chwilę rezygnuję ,ale zrobię co mogę ..... Możemy zrobić w ten sposób... Miejsce ci trzymam do ostatniej chwili a zapłacisz przy przyjeździe. Ryzykowne rozwiązanie bo muszę miesiąc przed zlotem podać "Leśnikowi" ilość osób i wpłacić zaliczkę ale kto nie ryzykuje ten w kozie nie siedzi 😉 Na tą chwilę zostawiam cię na liście zlotowej. Podaj mi rozmiar koszulki.
Klubowicze El Diablo Opublikowano 10 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2020 Przelew wysłany w dniu dzisiejszym 💰 Pozdrawiam EL Diablo 👹 Nr na liście 29
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2020 Witam. Z przykrościom muszę poinformować, że mimo nieubłagalnie upływającego czasu po terminie wpłat, dopiero teraz zrobiłem wpłatę za uczestnictwo w Łag-Off 2020.
Klubowicze maroch75 Opublikowano 11 Września 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Września 2020 9 godzin temu, El Diablo napisał: Przelew wysłany w dniu dzisiejszym 💰 Pozdrawiam EL Diablo 👹 Nr na liście 29 Przelew dotarł i wpłata uwzględniona na liście zlotowej.29. Bomber (ZAPŁACONO) + El Diablo (ZAPŁACONO) wariant 1b/ XL , L/ pok.2 os. 8 godzin temu, Patryk napisał: Witam. Z przykrościom muszę poinformować, że mimo nieubłagalnie upływającego czasu po terminie wpłat, dopiero teraz zrobiłem wpłatę za uczestnictwo w Łag-Off 2020. Z ogromną przykrością muszę cię poinformować, że wyrobiłeś się w terminie, przelew dotarł i wpłata została uwzględniona na liście zlotowej więc nie masz już innego wyjścia jak tylko doskonale się z nami bawić 😜32. Patryk wariant 1b/ L / pok.2 os. - ZAPŁACONO
Klubowicze maroch75 Opublikowano 11 Września 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Września 2020 19 godzin temu, krzysztof8800 napisał: Przelew podreptał droga radiową🤣 Przelew dodreptał i wpłata uwzględniona na liście zlotowej. 12. krzysztof8800 (ZAPŁACONO)
Klubowicze Piootr Opublikowano 14 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2020 Ja również czekałem do ostatniej chwili z ostateczna decyzją i muszę ze smutkiem powiadomić, że niestety nie będzie mi dane się z Wami spotkać podczas II edycji ŁagOff. Bawcie się pięknie i do następnego. Pozdrawiam.
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 14 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2020 Niestety zdrowie nie pozwoli na swobodne tańce i swawole w rytmach Mbox FM i zmuszony jestem ze spotkania zrezygnować.
Sympatycy kris02 Opublikowano 14 Września 2020 Sympatycy Opublikowano 14 Września 2020 Przykro ale niestety jesteśmy zmuszeni zrezygnować z przyjazdu. Siła wyższa. Może uda nam się wpaść w sobotę.
Klubowicze MarP Opublikowano 14 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2020 Przelew za KasięP i mnie jest w drodze - przepraszam, że przyspałem 😑
Klubowicze maroch75 Opublikowano 15 Września 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Września 2020 15 godzin temu, MarP napisał: Przelew za KasięP i mnie jest w drodze - przepraszam, że przyspałem 😑 Przelew dotarł i wpłata uwzględniona na liście zlotowej a Joasia nie śpi sama 😜🤣 45. KasiaP + MarP -ZAPŁACONO
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 16 Września 2020 20 godzin temu, maroch75 napisał: Przelew dotarł i wpłata uwzględniona na liście zlotowej a Joasia nie śpi sama 😜🤣 Bo ja się boję sama spać ... 😉
dziadzia Opublikowano 16 Września 2020 Opublikowano 16 Września 2020 Najmocniej przepraszam ale dzisiaj się potwierdziło że praca zwyciężyła 😡😡😡 ale może chociaż wpadnę zobaczyć was i uściskać
Klubowicze Karolina Opublikowano 17 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2020 Szymon z pozycji 37 koszulka rozmiar XL
Klubowicze maroch75 Opublikowano 17 Września 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Września 2020 7 godzin temu, Karolina napisał: Szymon z pozycji 37 koszulka rozmiar XL Uzupełniono 👌
Rekomendowane odpowiedzi