Paul Opublikowano 16 Października 2020 Opublikowano 16 Października 2020 Coraz bliżej Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu TapatalkaKonie w stajni my na imprezieWysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze maroch75 Opublikowano 16 Października 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Października 2020
Klubowicze maroch75 Opublikowano 17 Października 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Października 2020 Łagów o poranku... Cisza, spokój... Szykuje się piękny dzień 👌
Paul Opublikowano 17 Października 2020 Opublikowano 17 Października 2020 Dzisiejsza wycieczkaWysłane z mojego SM-G970F przy użyciu TapatalkaCzas na na posiłekWysłane z mojego SM-G970F przy użyciu TapatalkaPo obiadku błogie lenistwo, przygotowanie do wieczornej imprezy.Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 1
krzysztof8800 Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 Od godzinki już w domciu. Dzięki organizatorowi za super spotkanie, a wszystkim za extra zabawę. Specjalne podziękowania dla Paula za wspólną przejażdżkę i "podprowadzenie " do Kutna w drodze powrotnej. Oficjalnie sezon zamknięty😁
Paul Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 Już w domku a rumak w stajni .Dzięki wszystkim za świetną zabawę i do następnego razu . Na zamknięcie sezonu w Łagowie rzutem na taśmę zrobione 1249 km..Podsumowując obecny sezon zamykam z przebiegiem 21035 km .Szczególne podziękowania dla kompana Krzysztof8800 za wspólną zabawę i kulanko w tym sezonie .Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze KasiaP Opublikowano 18 Października 2020 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2020 Już w domu Dziękujemy wszystkim za miłe towarzystwo, super zabawę, a Marcinowi i ekipie radia Mbox za organizację zlotu 🙂 Joasiu dzięki za towarzystwo w trasie (Patrykowi również🙂), wycieczkę i mieszkanie 🙂 Pozdrawiamy, Kasia i Marek
Klubowicze Patryk Opublikowano 18 Października 2020 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2020 Dziękuję za miły weekend Organizatorowi i Uczestnikom 🙂
Klubowicze ziga Opublikowano 18 Października 2020 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2020 Dziękujemy wszystkim za miłe spotkanie i super zabawę oraz Marcinowi i jego ekipie za organizowanie wszystkiego . Do następnego razu Beata i Roman 3 minuty temu, ziga napisał:
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maroch75 Opublikowano 18 Października 2020 Autor Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 Października 2020 Dosłownie w tym momencie dojechałem do domu. Bardzo wszystkim dziękuję za przemiłe spotkanie w tym niezwykle trudnym czasie. Cieszę się wraz z ekipą radia że wam się podobało i mamy nadzieję, że w przyszłym roku spotkamy się na zakończeniu sezonu 2021. Fajnie było zobaczyć was uśmiechniętych. Ja ze względu na masę zajęć nie mam zdjęć zbyt wiele ale jeśli możecie to wrzucajcie je tutaj. Dziękuję wam wszystkim za ogromne serca podczas licytacji gadżetów. To co się stało to było niesamowite a efekt przerósł najśmielsze oczekiwania wszystkich. Mam ogromną nadzieję że zebrane pieniądze przydadzą się zarówno Mieciowi który dzisiaj obchodzi 18 urodziny oraz wspomogą Dawida, Basię i Marcina. 3
Klubowicze maroch75 Opublikowano 19 Października 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Października 2020 Przeżyjmy to jeszcze raz... Zapis transmisji live z soboty wraz z licytacją. Miłego słuchania 🙂
Klubowicze Ewik Opublikowano 21 Października 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2020 Niewątpliwą zaletą home office, jest możliwość odsłuchania tego co się chce 🙂. Duże brawa dla darczyńców i licytujących, zebrana kwota wymiata 👍👏
Użytkownicy tommac Opublikowano 21 Października 2020 Użytkownicy Opublikowano 21 Października 2020 W dniu 19.10.2020 o 14:44, maroch75 napisał: Przeżyjmy to jeszcze raz... Zapis transmisji live Brawo WY!
Klubowicze maroch75 Opublikowano 21 Października 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Października 2020 3 godziny temu, Ewik napisał: Niewątpliwą zaletą home office, jest możliwość odsłuchania tego co się chce 🙂. Duże brawa dla darczyńców i licytujących, zebrana kwota wymiata 👍👏 Wymiata tym bardziej, że pomysł licytacji pojawił się spontanicznie. Pierwotnie fanty miały być one przeznaczone jako nagrody w konkursach ale po krótkiej dyskusji z Ekipą radia doszliśmy do jednoznacznego wniosku, że odpuszczamy konkursy a fanty przeznaczamy na licytację i zbieramy środki na rzecz rehabilitacji niepełnosprawnego syna naszej prezenterki Primsony oraz dla syna Marcina78. Efekt wszystkich powalił.
Klubowicze Patryk Opublikowano 21 Października 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2020 Dodać należy, że w licytacji uczestniczyło kilka osób telefonicznie lub przez komunikatory i to bardzo skutecznie, a o licytacji dowiedzieli się słuchając Radia Mbox.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 21 Października 2020 Użytkownicy Opublikowano 21 Października 2020 Godzinę temu, Patryk napisał: Dodać należy, że w licytacji uczestniczyło kilka osób telefonicznie lub przez komunikatory i to bardzo skutecznie, a o licytacji dowiedzieli się słuchając Radia Mbox. 😁 I bardzo dziękują Patrykowi, Joasi, Marcinowi i innym za możliwość dołączenia do licytacji, która miała taki szczytny cel. Jak widać system zdalny można zaprowadzić wszędzie😃 Są potrzeby to i są możliwości👍 Teraz może Maroch zrobi ognisko OZS w radio😉
Klubowicze maroch75 Opublikowano 22 Października 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Października 2020 23 godziny temu, Nazir napisał: Teraz może Maroch zrobi ognisko OZS w radio😉 Powiem Ci, że bardzo intesywnie kombinuję jak technicznie ogarnąć to aby robić cykliczne spotkania klubowe burgmaniakow na antenie radia... Z pozdrowieniami, połączeniem głosowym przez Skype lub discord. Myślę, że to mogłoby być coś co pozwoli pomimo pandemii zintegrować burgmaniakow. Co do ogniska... Trzeba pomyśleć co puścić z dymem na antenie radia aby kiełbachy upiec 🤣
Klubowicze Piootr Opublikowano 22 Października 2020 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2020 Powiem Ci, że bardzo intesywnie kombinuję jak technicznie ogarnąć to aby robić cykliczne spotkania klubowe burgmaniakow na antenie radia... Z pozdrowieniami, połączeniem głosowym przez Skype lub discord. Myślę, że to mogłoby być coś co pozwoli pomimo pandemii zintegrować burgmaniakow. Pomysł wart kontynuacji. Cykliczna audycja dedykowana Burgmanii to może być w trudnych czasach strzał w dziesiątkę. Pamiętam jak podczas wiosennego lockdown’u robiliśmy mazowieckie spoty na zoomie.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 6 Listopada 2020 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2020 Żałuję, że z Wami nie byłem w Łagowie ☹️ ale nie dał rady fizycznie i finansowo ... ☹️, na pewno jak zwykle atmosfera Spotkania w Łagowie super, podziwiam Paula i Was, że pomimo Pandemii się ponownie spotkaliście, brawo 😁 Doktorek
Klubowicze maroch75 Opublikowano 6 Listopada 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2020 16 godzin temu, Doktorek napisał: Żałuję, że z Wami nie byłem w Łagowie ☹️ ale nie dał rady fizycznie i finansowo ... ☹️, na pewno jak zwykle atmosfera Spotkania w Łagowie super, podziwiam Paula i Was, że pomimo Pandemii się ponownie spotkaliście, brawo 😁 Doktorek Szkoda, że ciebie z nami nie było...Z tego co mi wiadomo to wszyscy wrócili zdrowi 😋
Rekomendowane odpowiedzi