Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masakra... wczoraj potr?cił mnie samochód :D na całe szczę?cie wszystko odbyło się przy małych prędko?ciach...

Jechałem za hond? civic na zamiejscowych numerach i gdy auto zaczeło zwalniać i zjechało jednym kołem na pobocze, postanowiłem go wyprzedzić i gdy już byłem na jego wysoko?ci nagle auto migacz w lewo i skręt o 90 stopni...

Hamulec i odbijam w lewo, ale na darmo, auto wali mnie bokiem w moj? noge i motocykl i o dziwo !! nie wywracam się tylko zostaje odepchnięty na lewy pas (całe szczę?cie nic nie jechało z naprzeciwka).

Go?ć na mnie z mord?, co ja sobie k.... wyobrażam a ja na niego patrzę jak na debila...kto tu co porobił...

Zsiadam z moto i cały przerażony co też się stało mogemu banditkowi !OK a tu nic... ani rysy... ani wgniecenia...

Ale za to patrzę na nogę a ona cała we krwi :/ ludzie na mnie patrz? z ulicy i łapi? się za głowę...

A najlepsze to, że samochód miał wgniecione i to mocno drzwi i błotnik przedni...jak to się stało?? Mam chyba bardzo mocne ko?ci :D

Skończyło się mandatem dla tamtego kierowcy za spowodowanie wypadku a mnie odwieziono na pogotowie gdzie wyszło, że jest w miare OK tylko potłuczenia...

Także najprawdopodobniej ujrzycie mnie dzi? na rajdzie ;) jak tylko noga pozwoli na jazde...

Pozdrawiam i uważajcie na debili za kierownic?...

Scottie

Opublikowano

scootie to jednak te suzuki to twarde sztuki w dodatku z "mocnym" kierowc? :D

dobrze, że to się tak skończyło bo mogło o wiele gorzej :D

oby nigdy więcej co? takiego już ci się nie przytrafiło !OK

pozdrawiam

Opublikowano

Takich to tylko lac pala :D jeszcze smial wydrzec pysk !OK

ehhh wraacaj do zdrofka i smigajjj :D

Pozdrrooo

Kacza

Opublikowano

Uuuu, dobrze, że? cały i nic się nie stało.

Niestety brak wyobraĽni u niektórych kierowców wręcz szokuje :D ...

Kiedy?, samochodem na trasie mieli?my z Morley'em podobn? sytuację... facet nagle zwolnił, my gotowi do wyprzedzania, a ten skręca w lewo :) i to BEZ KIERUNKOWSKAZÓW!!!

Szoke normalnie, cudem uniknęli?my zderzenia, w ostatniej chwili Morley odbił na prawo... Łapy mi się trzęsły aż do samego Lublina... !OK

Zreszt?, mnie niedawno też tr?cił jeden palant ?wiadomie zajeżdżaj?c drogę :) , dzięki Bogu strat w ludziach nie było, tylko Malagutek podrapany... :D :D :(

Ufff... Przybywaj Scottie, do zobaczenia na |RM :)

Opublikowano

no scottie teraz to połowa ludzi na rajd nie dojedzie przez Ciebie bo też będ? mieli pozakrwiawiane nogi - od otwieraj?cych się w kieszeni scyzoryków.

o ja już broczę....