Gość klanger Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Nie, ja postawilem na super kevlarowy pasek Malossi, wytrzymal az 5 tys km , fakt byl tanszy, po eksplozji musialem jeszcze zmienic ventiwar bo pasek wylamal zabki. Przepraszam - poszukałem i znalazłem, to Janusz-ZG postawił na Athenę no i z tego co pisze w tym w?tku co 8-10 tys musi je zmieniać - co oznacza, że co 3 miesiace nowy pasek Jeżeli weĽmiemy pod uwagę czas oczekiwania (14 dni u larssona) to co 60 dni trzeba się rozgl?dać za paskiem napędowym Mam nadzieję, że Rapid [co za słownikiem oznacza "SZYBKI; PRĘDKI; RˇCZY; WARTKI; PIORUNUJˇCY; RWˇCY; GWAŁTOWNY; BŁYSKAWICZNY" ] po 10 dniach oznajmi nam, że ma paski dla YP 250 ręce opadaj?...
Gość klanger Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Uwaga! Na allegro. pojawiły się "sławetne" paski napędowe Furioso produkowane przez Ventico. Tak, jak wcze?niej było pisane jest to totalny szmelc i lepiej tego nie pakować do skutera, bo szkoda kasy i sprzętu! Cena jest również zaskakuj?co wysoka, w innym sklepie internetowym można paski tej firmy kupić za około 20% mniej !scooter
gumis Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 Akurat w przypadku pasków do Yamahy i Suzuki producentem jest firma MITSUBOSHI BELTING LTD. JAPONIA wła?nie nabyłem taki pasek z włoch za cenę 350 zł. jak rozumiem z tego co napisał Kisiel to s? dobre paski tak?
Rekomendowane odpowiedzi