Skocz do zawartości
Forum Burgmania

UWAGA NA PASKI FURIOSO (by VENTICO)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie, ja postawilem na super kevlarowy pasek Malossi, wytrzymal az 5 tys km  :lol:, fakt byl tanszy, po eksplozji musialem jeszcze zmienic ventiwar bo pasek wylamal zabki.

Przepraszam - poszukałem i znalazłem, to Janusz-ZG postawił na Athenę :lol: no i z tego co pisze w tym w?tku

co 8-10 tys musi je zmieniać - co oznacza, że co 3 miesiace nowy pasek :blink:

Jeżeli weĽmiemy pod uwagę czas oczekiwania (14 dni u larssona) to co 60 dni trzeba się rozgl?dać za paskiem napędowym :lol:

Mam nadzieję, że Rapid [co za słownikiem oznacza "SZYBKI; PRĘDKI; RˇCZY; WARTKI; PIORUNUJˇCY; RWˇCY; GWAŁTOWNY; BŁYSKAWICZNY" ;) ] po 10 dniach ;) oznajmi nam, że ma paski dla YP 250

ręce opadaj?...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Uwaga!

Na allegro. pojawiły się "sławetne" paski napędowe Furioso produkowane przez Ventico.

Tak, jak wcze?niej było pisane jest to totalny szmelc i lepiej tego nie pakować do skutera, bo szkoda kasy i sprzętu!

Cena jest również zaskakuj?co wysoka, w innym sklepie internetowym można paski tej firmy kupić za około 20% mniej !scooter

Opublikowano
Akurat w przypadku pasków do Yamahy i Suzuki producentem jest firma MITSUBOSHI BELTING LTD. JAPONIA

wła?nie nabyłem taki pasek z włoch za cenę 350 zł. jak rozumiem z tego co napisał Kisiel to s? dobre paski tak?

• Sympatycy
Opublikowano

Oryginał BOSZ <_<