Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

A oto jeden z nich, na który zwróciłem uwagę:

"Motocykli?ci nie zabijaj?, motocykli?ci s? zabijani. ... " Smutne ale prawdziwe

I drugi:

"MotoTerroryzm, przymusowe badania psychiatryczne dla motocyklistów" - no tutaj się kto? nie popisał

Opublikowano

Ah onecik onecik !scooter

Ilu to ja już tam znawców i wszelakiej ma?ci idiotów czytywałem na tym popularnym serwisie ... aż strach ruszać w trasę.

Koledzy a po co odpowiadacie na tego maczo z autka , niech spada do siebie podobnych ogrów którzy "prawko kupili" albo "autko dostali od rodziców", większo?ć z nas jeĽdzi na co dzień samochodami,motocyklami,

rowerami,skuterami,ciężarówkami i mamy kulturę na drodze i szacunek dla innych użytkowników , czarne owce i ludzie bez kultury i szacunku na drodze tak jak ten kole? znajd? się wszędzie.Jadę autkiem widzę w lusterku zbliżaj?cego się motocyklistę to staram się go pu?cić ,  może następnego dnia sytuacja będzie odwrotna , tak samo  je?li widzę skręcaj?cego TIRa na skrzyżowaniu , daje mu miejsce do wykonania tego manewru.Pozdrawiam kolegów z dwoma kółkami i 

12-sto kołowych i więcej ;)

Amen ... podpisuje się odnóżami :]

Opublikowano

hehehe przecież wiadomo że onecik to tuba gazety wybiórczej.

A "sezon ogórkowy" zbliża sie wielkimi krokami i ciecie różnej ma?ci będ? pisywać różne głupoty jak co roku z reszt?.

Opublikowano

Mnie się "podoba" ten fragment:

Prawdopodobnie nasi polucjanci wł?czyli do motocyklistów kierowców skuterów, którzy jeżdż? po drogach bez prawa jazdy (!!!!) i st?d takie statystyki.

oraz ten:

A dodatkowo - na szybkie motocykle nie siadaj? kiepscy kierowcy czy nietrzeĽwi.

No zwaliły mnie dosłownie z nóg!

Ale to jest fajne:

S? trzy rodzaje kłamstwa: małe, duże i statystyka.
:D

No a ten to ma te argumenty nie do przebicia:

Zero lito?ci dla motocyklistów 

wył?cz z tych statystyk wypadki spowodowane przez pieszych a zobaczysz jaki to wysoki procent tych powodowanych przez motocyklistów nar?banych lub na haju

No i do tego jaki znawca tematu! :D :

Przede wszystkim to nie motocykl tylko skuter, gł?bie, który raczej nie osi?ga 100 km/h, chyba, że jest odblokowany, ale i wtedy to jego max, na pewno tak szybko nie jechał. 

To też jest niezłe. Lala chyba dużo jeĽdzi po ?wiecie... !TAZ

Masz racje, w duzej czesci. Pieniadze, wladza zawsze niszcza. Tu sie jezdzi strasznie, ludzie maja nerwice, leki, depresje. Wieeelki swiat...

Niezłe forum! :D A jakie pouczaj?ce! Tyle się człowiek może dowiedzieć :D:D

Opublikowano

Na motocyklistow zawsze "jechali" i zawsze bedzie stereotyp szalonego wariata motocyklisty/skuterzysty :D Jak mnie takie gadanie takich znawcow w***wia ... Nie wiedza co to jazda motocyklem/skuterem to pie*rza takie glupoty :D !sciana

Pozdroo

Kacza

Opublikowano

chyba tu pisz? bardziej o moto a nie skuto :D

my powoli walcujemy !sciana

a plastiki za..... :D

nie widziałem do tej pory poważnego wypadku z udziałem maxiskuta, a z udziałem ?cigaczy dużo niestety

my jeste?my takie osiołki :D

Opublikowano
chyba tu pisz? bardziej o moto a nie skuto :lol:

my powoli walcujemy :rolleyes:

a plastiki za..... ;)

nie widziałem do tej pory poważnego wypadku z udziałem maxiskuta, a z udziałem ?cigaczy dużo niestety

my jeste?my takie osiołki :lol:

zanim cos napiszesz pomysl czy kogos nie obrazisz :ph34r:

Opublikowano
chyba tu pisz? bardziej o moto a nie skuto :P

my powoli walcujemy :o

a plastiki za..... !tut

my jeste?my takie osiołki :o

Sporo w tym prawdy....