Klubowicze BUGI Opublikowano 12 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 12 Marca 2020 Polary z logo Grupy Mazowieckiej - kto chętny? Korzystając z uprzejmości Pawła JW mamy możliwość zrobienia polarów dla grupy mazowieckiej. Zapraszam chętnych do wpisywania się na listę, im wcześniej tym lepiej aby oszacować zainteresowanie tematem. Termin zamknięcia listy wstępnie do 21.03.2020r. Jest to polar męski FLRA 340 z firmy JHK oraz damski FLEECE LADY FLRL300 . Dla grupy mazowieckiej moglibyśmy zrobić polar czarny z niebieskim haftem jest najbardziej uniwersalny w użytkowaniu ale to kwestia gustu i ustaleń. Wersja czarna z niebieskim haftem lub wersja niebieska z białym haftem, ewentualnie do przemyślenia kolorystyka polaru i nadruku. (Jeśli będą chętni na koszulki z poliestru dla grupy mazowieckiej również proszę o info - zostanie otwarty nowy wątek.) Mamy kilka możliwości haftu:1.Przód logo grupy mazowieckiej, 2.Tył logo duże burgmani, 3.Przód logo grupy mazowieckiej i tył logo duże burgmani Wycena: Polar haft przód i tył-120zł lub damski 90 zł Polar haft przód -90zł lub damski 48 zł Polar haft tył-100zł lub damski 75zł Na życzenie można wyhaftować z przodu imię lub nick. Przykładowe zdjęcia polar męski: Przykładowe zdjęcia polar damski:
Milimetr Opublikowano 21 Marca 2020 Opublikowano 21 Marca 2020 Witam. Widzę, że nie ma jakoś zainteresowania, ale ja bardzo jestem zainteresowany. Jak to możliwe to będą dwa polary: jeden czarny, rozmiar męski L z haftem z przodu i drugi polar również czarny i męski, rozmiar XXXL z haftami z przodu i z tyłu. Pozdrawiam p.s. bym zapomniał o moim nick-u wyhaftowanym z przodu na polarze XXXL, oczywiście jeśli dojdzie to do skutku.
Klubowicze BUGI Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2020 Milimetr zainteresowanie jest jakie jest zakładając temat nie miałem pojęcia, że będzie jak jest..Jeśli będą jeszcze zainteresowani to oczywiście zapraszam do składania zamówień o ile Paweł da radę zrealizować zamówienie w dzisiejszej dobie... Pierwszy chętny zawsze uruchamia listę ?? ? ps. a myślałem o zamknięciu tematu, a tu zamówienie tzn. 2 , a w zasadzie 3 bo ja też jestem oczywiście zainteresowany...??
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 22 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2020 Paweł szyje teraz maseczki i ledwo wyrabia. Jak wiadomo potrzeby większe niż możliwości.
Milimetr Opublikowano 23 Marca 2020 Opublikowano 23 Marca 2020 To po maseczkach ja deklaruję się na polary.
Klubowicze BUGI Opublikowano 28 Maja 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2020 Czy ktoś jeszcze chętny na dzień dzisiejszy...???
Milimetr Opublikowano 29 Maja 2020 Opublikowano 29 Maja 2020 Czy ktoś jeszcze chętny na dzień dzisiejszy...??? Ja jak najbardziej. PozdrawiamWysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze BUGI Opublikowano 2 Czerwca 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Czerwca 2020 Milimetr czekamy na paczkę od Pawła 😉
Milimetr Opublikowano 2 Czerwca 2020 Opublikowano 2 Czerwca 2020 A ile do zapłaty, kiedy i komu?Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka W sumie moje pytanie bez sensu. Przecież cena podana była na początku tematu. Pozostaje pytanie komu. HaWysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Czyli na jakie konto?Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze BUGI Opublikowano 2 Czerwca 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Czerwca 2020 Na spokojnie dam Ci znać jak paczka dojdzie 😉
Milimetr Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Ok. Już się cieszę. Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze BUGI Opublikowano 20 Czerwca 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2020 Dotarły polary od Anety i Pawła 😁szczerze mówiąc jakość materiału i haftu pierwsza klasa👍 Dzięki Aneta/Paweł !!! 😁👍
Rekomendowane odpowiedzi