Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 8 Lipca 2007 Administrator Opublikowano 8 Lipca 2007 An 400 K8 (bez zmian czyli to samo co K7), oznaczenie na przyszły rok, wersja USA, cena USA. Możesz doprecyzować pytanie bo nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi?
mak Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Opublikowano 8 Lipca 2007 An 400 K8 (bez zmian czyli to samo co K7), oznaczenie na przyszły rok, wersja USA, cena USA. Możesz doprecyzować pytanie bo nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi? No wła?nie chodziło mi o zmiany, czy jest to nowy model. Z opisu na stronie nie zauważyłem nic nowego, ale wolałem się upewnić. Nie chciałbym kupić K7, podczas gdy za miesi?c ukaże się K8, w którym poprawiono np. sprzęgło, o którym pisałe? w te?cie. BTW: bardzo dobry opis-test K7 (kolejny zreszt?). Dzięki za to! Z tego co wyczytałem, to poza sprzęgłem nie miałe? większych zastrzeżeń?
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 9 Lipca 2007 Administrator Opublikowano 9 Lipca 2007 Na t? chwilę nic nie wiadomo czy w K8 sprzęgło będzie poprawione... powiem więcej... Suzuki Japan twierdzi, że sprzęgło w 400 K7 jest OK tylko wymaga czasu na ułożenie się a wtedy osi?gi ulegn? wyraĽnej poprawie BTW: bardzo dobry opis-test K7 (kolejny zreszt?). Dzięki za to! Z tego co wyczytałem, to poza sprzęgłem nie miałe? większych zastrzeżeń? Większych nie...
Geni Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 Przy?pieszenie osi?gnie większe warto?ci, gdy wkurzony wła?ciciel spu?ci te cudo z mostu do Wisły .
Rekomendowane odpowiedzi