Sympatycy Zenek Opublikowano 6 Lipca 2007 Sympatycy Opublikowano 6 Lipca 2007 Hello. Jak chłopaki jedziemy? Macie juz jakis plan?
Gość Dragon Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 Po co jechać na |RM ???? Będzie cały czas lało... Lepiej posiedzieć w domu w wygodnym fotelu...
Sympatycy spinka Opublikowano 6 Lipca 2007 Sympatycy Opublikowano 6 Lipca 2007 Lepiej posiedzieć w domu w wygodnym fotelu... Znowu kracze W wygodnym fotelu to się na zawał serca umiera / nikomu nie życzę/ A na |RM jedzie coby troszkę arterie krwiono?ne i nerki ze złogów przeczy?cić A deszcz no trudno się mówi A wiatr wiadomo będzie jak w Kieleckim Jako? damy radę wszystkiego po troszku..........
Sympatycy Zenek Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Sympatycy Opublikowano 6 Lipca 2007 A deszcz no trudno się mówiA wiatr wiadomo będzie jak w Kieleckim Dragonku ja w tym roku w deszczu juz jazde pocwiczylem. Jak wracalem z Chorwacji to przez blisko 6 godzin w deszczu jechalem Mysle ze towarzystwo i wszystko nam wynagrodzi - nawet jak bedzie padalo (odpukac w niemalowane)
Gość scottie Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 No z tego co wiem to Kubo jedzie sam, bo nas nie lubi (joke) Trzeba cos pomyslec, ale jeszcze dla mnie za wczesnie jak na takie planowanie
ja-rek Opublikowano 7 Lipca 2007 Opublikowano 7 Lipca 2007 Witajcie, Chopoki ?picie w tym roku tradycyjnie parami :-)), bo jak ostatno poszukuję miłych parek. Tak bez przegięć może znowu będzie to pokój 4-5 osobowy, ja się piszę. ja-rek.
Sympatycy Kubo Opublikowano 8 Lipca 2007 Sympatycy Opublikowano 8 Lipca 2007 Jareczku... W tym roku sprawa wygl?da tak, że Ja ze Scottiem mamy pokoik 2os. więc nie za bardzo da się powtórzyć zeszłoroczne działania... Zagadaj do Matadora, bo wiem, że zarezerwował pokój, a nie wiem czy 1'nkę, czy może ma wolne miejsce jakie?... Już doczekać się nie mogę... Ja wyjeżdżam z okolic Tarnowskich Gór w Pi?tek, koło godzinki 17-18... Je?li kto? chce się doł?czyć i ta pora Mu pasuje,to zapraszam. Pozdrówki
Rekomendowane odpowiedzi