Sympatycy m@rkiz Opublikowano 29 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2007 Piatek, słońce, lekki wiatr, plus 22 stopnie... Jadę sobie lajtowo z Wołowa do Brzegu Dolnego (9 km), powiem więcej bardzo lajtowo bo 60 km/h... Ta droga to unijny asfalt szeroka z wytyczonymi ?cieżkami rowerwymi po obu stronach (odzielone od jezdni ci?gł? lini?) - jest godz. 12:30. W lusterku widze, ze zbliża się powoli czerwony samochód i zamierza mnie wyprzedzić... zakręt... czeka i na kolejnym zaczyna mnie wyprzedzać (może, jest przerywana linia) i nagle na mojej wysoko?ci buch kierownic? ostro w moj? stronę ... Ja po hamulcach (jechałem tylko 60-tk?) i uciekam na prawo, przekraczam ci?gl? linię, prawie wjechałem na trawiaste pobocze a ta baba też samochcodem (prawymi kołami) wjechała tuż przedemn? na pas dla rowerzystów i tak sobie dalej jedzie... To było dosłownie parę centymetrów...Ja na klakson i się drę TY .... piiii.... piiii.... piiii..... Miała pecha - pomimo tego że się cholernie zdenerwowałem zapamiętałem numery, powiedziałem sobie, że tej krowie nie odpuszcze. Niecał? godzinę po tym jak wróciłem do Wołowa od razu podjechałam na komendę powiatow? Policji i zgłosiłem całe zdarzenie. Co będzie dalej... Zobaczymy... napiszę...
Gość Dragon Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Dobrze, że nic się Tobie nie stało... W takich przypadkach bezsilno?ć jest najbardziej wq...i?ca. Szkoda, że jej nie dogoniłe?... powiniene? jej urwać lusterka bo i tak ich nie używa... potem tylko wsadzić jej te lusterka w ... i już.
Gość Maja Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Dobrze, że nic się Tobie nie stało... W takich przypadkach bezsilno?ć jest najbardziej wq...i?ca. Szkoda, że jej nie dogoniłe?... powiniene? jej urwać lusterka bo i tak ich nie używa... potem tylko wsadzić jej te lusterka w ... i już. Dragoooon... !tut ...co do lusterek i składania zeznań na policji to też się mogę wypowiedzieć !OK
Klubowicze Profesor Opublikowano 29 Czerwca 2007 Klubowicze Opublikowano 29 Czerwca 2007 Po raz kolejny potwierdza się moje powiedzonko - baba (kobieta) za kierownic? to kamikadze boski wiatr. Zreszt? kobiety za kierownica zawsze s? boskie - jeden Bóg wie co wyczyni?!!!!!!! Pozdrówko!
Andrysz Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Jeden na jednego. Jeżeli kobitka sie nie przyzna to będzie ciężko, może być umorzenie z braku danych dostatecznie uzasadniaj?cych popełnienie wykroczenia. Ale może ...
Gość pszym Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Jako? mi się nie chce wierzyć, że co? będzie dalej...
ionel Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Grunt, że jeste? cały... Pozdrowienia z Pyrogrodu
brzoza Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Jest w skuterach do?ć miejsca na gumę , tak? do ręki.Nie na komisariat było tylko do ko?ciola podziękować że? caluchny
Gość ravw Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 o ja normalnie bym ja dogonil i rzucil kamieniem w przednia szybe - no nie jak mozna byc takim debilem!!!
Sympatycy orzech Opublikowano 29 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2007 M@arkiz ona poprostu na Ciebie poleciała a Ty na policje pobiegłe? jak małe dziecko do mamusi - wstyd
Mamuśka Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Trzeba było dogonić i powiedzieć że jak nie zostanie twoj? sponsork? to jej nie wybaczysz tej "naleciało?ci" do końca jej marnych dni...
maciejbilu Opublikowano 30 Czerwca 2007 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Policja nic nie zrobi , oleje cala sprawe. Takie moje skromne zdanie. Pozdro Maciej "Bilu"
RobB. Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 Jest w skuterach do?ć miejsca na gumę , tak? do ręki.Nie na komisariat było tylko do ko?ciola podziękować że? caluchny Z tym ko?ciołem to dobry pomysł, można tez profilaktycznie pój?ć przed zdarzeniem, choć ta czę?ć o gumie to nieco traci hipokryzj?. Nieprawdaż ?! o ja normalnie bym ja dogonil i rzucil kamieniem w przednia szybe - no nie jak mozna byc takim debilem!!! No wła?nie jak można, a wydawało mi się, że jeste? spokojnym człowiekiem?! A tu sycylijczyk. Zdarzyło się babie narozrabiać, na szczę?cie bez ofiar, ale tak być nie może musz? być ofiary, no to kamorem, może choć j? się uda zabić ?! Zastanówcie się Obaj jakie bzdety napisali?cie, ludzie już dawno zleĽli z drzewa i istnieja metody prawne i legalne na załatwianie takich spraw. A nawet jak sie nie uda, no to cóż tak bywa, Bóg z ni?, a nie pała !!! Pozdrawiam RobB. Z góry zaznaczam, że polemiki na ww. temat nie będę prowadził, a napisałem, co napisałem bo?cie mnie zdegustowali !yeah
Gość Osioł Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 Ważne że w ciebie niewjechała i niewpadłe? w jakie? drzewo. Upewnij się czy to nie blondynka była !yeah Pzdr Osioł
Gość |wistak Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 o ja normalnie bym ja dogonil i rzucil kamieniem w przednia szybe - no nie jak mozna byc takim debilem!!! A ja zatrzymałbym skuter i dał spokój. Miałem taka przygodę jak facet lanosem dodam nie jechałem skuterem ale to nie zmienia postaci rzeczy, ewidentnie wymusił mi pierwszeństwo. Kiedy ruszyłem za nim chc?c go zatrzymać dwukrotnie spowodował zagrożenie dla innych użytkowników drogi. Osobnik oczywi?cie nie mial na uwadze innych tylko spieprzał, az się kurzyło.... Nie warto .... a policja i tak nic nie zrobi - brak dowodów , ?wiadków etc....
Gość deleted1 Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 Ojejku jejku....straszne rzeczy... . Najgorsze s? mroż?cze krew w żyłach opowie?ci kogo? kto sie nie zna !yeah Troszkę inaczej się sytuacja klaruje kiedy sie s******a (ucieka) na skuterze przed katamaranem. Podczas mojej wycieczki Kielc tylko jeden idiota starał sie mnie rozjechać. Jadę sobie jadę, ?piewałam sobie co? nawet, przede mn? stoi Tir na awaryjnych a za nim na odcinku jaki? 400 metrów porozwalana opona no to dużo wcze?niej wł?czam lewy kierunkowskaz, zbliżam isę do osi jezdni i omijam przeszkodę. No tyle, zę jednemu c***** (panu) spieszyło się na tyle by musieć mnie wyprzedzić na odległo?ć paznokcia. I tak go nie dogonię moim Kotletem więc odpu?ciłam. Dopiszę tylko, zę "pan" jechał BMW jakim? 15 letnim- i wszystko jasne. A musze powiedzieć ze najgrzeczniejszymi kierowcami byli panowie Tirowcy, no tacy sympatyczni, ze niedowiary Pozdrawiam
Gość |wistak Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 Ojejku jejku....straszne rzeczy... . Najgorsze s? mroż?cze krew w żyłach opowie?ci kogo? kto sie nie zna !yeah Nie no ja sie nie znam i tak nie twierdzę Dobrze że jeste? Ty i znasz się na wszystkim.... P.S. Nie ważne kto czym jedzie w danym momencie temat dotyczył sytuacji a nie uszczypliwo?ci.... Jak zwykle cukierkowo, karmelkowo szusujesz po kim? kto może się nie zna ale ok mogę się nie znać !OK
Gość deleted1 Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 Jak zwykle cukierkowo, karmelkowo Lepiej tak niż nabijac sobie ilo?ć postów w byle temacie, dotycz?cym byle czego, byleby tylko zwrócić na siebie uwagę... Rozkoszne, zwłaszcza jak kto? na siłe stara sie z siebie zrobić "zapalonego skuterzyste" nie maj?c o tym zielonego pojęcia. To dopiero kamikadze boki wiatr !yeah Rzucasz sloganami zeby każdy Cię lubił??Nie przyszło Ci do głowy że szczero?ć bardziej popłaca niż slizganie sie po tematach?? OOOBBBRRRZZZYYYYDDDDLLLIIIWWWWEEEE Nie pozdrawiam za to jak to napisal kolega Majon "?ciskam w pachwinie"
Gość |wistak Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 Jak zwykle cukierkowo, karmelkowo !OK Lepiej tak niż nabijac sobie ilo?ć postów w byle temacie, dotycz?cym byle czego, byleby tylko zwrócić na siebie uwagę... Rozkoszne, zwłaszcza jak kto? na siłe stara sie z siebie zrobić "zapalonego skuterzyste" nie maj?c o tym zielonego pojęcia. To dopiero kamikadze boki wiatr !yeah Rzucasz sloganami zeby każdy Cię lubił??Nie przyszło Ci do głowy że szczero?ć bardziej popłaca niż slizganie sie po tematach?? OOOBBBRRRZZZYYYYDDDDLLLIIIWWWWEEEE Nie pozdrawiam za to jak to napisal kolega Majon "?ciskam w pachwinie" Ja my?lę że w tak licznym gronie nikt nie robi nic aby kto? kogo? lubił... |wiadcz? o tym różnego rodzaju wypowiedzi mniej lub bardziej k??liwe a to że poruszasz jakie? chore kwestie tu i teraz ?wiadczy tylko o Tobie. Co do ilo?ci postów to raczej nie należę do osób które wypowiadaj? się tylko po to aby odliczyć sztukę.. Ja się Ciebie sie nie czepiam i Ty nie czepiaj sie mnie zreszt? to ile w kim skuterzysty/motocyklisty nie ?wiadczy jaki ma skuter./motocykl..... I mam pro?bę zejdĽ ze mnie bo ja nie wchodzę na twoje podwórko..... Tak samo mam prawo być tutaj jak i Ty ... P.s. ZejdĽ do ludzi i zapal chociaż ?wieczkę swojemu koledze nawet wirtualn? w dniu rocznicy jego tragicznej ?mierci....
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Lipca 2007 P.s. ZejdĽ do ludzi i zapal chociaż ?wieczkę swojemu koledze nawet wirtualn? w dniu rocznicy jego tragicznej ?mierci.... |wistak - przesadziłe? i to zdrowo Koniec dyskusji w tym w?tku kto jest kto, kto kogo lubi, kto na czym się zna i po co pisze posty.
pawko Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 Wła?nie wła?nie - moderatorzy do dzieła !!! !yeah
Gość kamilus Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 O kurde to dopiero przygoda...Ciesz sie że Ty jeste? cały,a ja zawsze byłem cdania że kobieta w aucie na drodze to niebezpieczeństwo...Pozdrawiam
Gość |wistak Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 P.s. ZejdĽ do ludzi i zapal chociaż ?wieczkę swojemu koledze nawet wirtualn? w dniu rocznicy jego tragicznej ?mierci.... |wistak - przesadziłe? i to zdrowo Koniec dyskusji w tym w?tku kto jest kto, kto kogo lubi, kto na czym się zna i po co pisze posty. Wybacz M@arkiz ale to nie ja starałem sie uchodzić za znawcę, i dawno przestałem się odzywać się do koleżanki Zołzy, zwłaszcza że ja wypowiadałem się w temacie ogólnie a nie personalnie zwróć na to proszę uwagę. Przeczytaj dokładnie zarzuty pod moim adresem a wtedy mogę ci przytakn?ć. P.S. miałem na my?li spokój w tym dniu a nie jakie? dziwne ataki...
Gość deleted1 Opublikowano 3 Lipca 2007 Opublikowano 3 Lipca 2007 nie czytałe? że masz sie zamkn?ć??twoj? kolezank? nie jestem i nie bede więc licz się ze słowami...
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 3 Lipca 2007 Administrator Opublikowano 3 Lipca 2007 Zołza! Zapomniała? o PM' ach? W?tek zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi