Gość denver27 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 jak dokonac edycji posta przy jednoczesnej chęci zacytowania przedmówcy? zeby zobrazowac :napisalem posta -klik wyslij ,post sie ukazuje ,następnie chce edytowac z cytatem...jezeli klikam na edycje to cytowac juz nie moge i na odwrót. juz raz sie naraziłem i nie chce zeby posty lecialy w kosmos dlatego pytam.
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Administrator Opublikowano 23 Czerwca 2007 Robisz edycje i piszesz co? takiego: [ QUOTE=tu wpisujesz nick cytowanej osoby z ewentualn? dat? postu i godzin?]tu wklejasz cytat[/quote ] Pod spodem dopisujesz swój komentarz. Mam nadzieję, że jasno to opisałem !scooter . Ps. Spacje w quotach s? zrobione specjalnie aby? zobaczył jak to wygl?da w edycji. W czasie pisania ich nie wstawiaj.
dr.big Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Albo odpowiadasz calkiem normalnie na cytowanego posta danej osoby. Nastepnie napisanego posta z cytatem kopiujesz ale go nie wysylasz(!), napisana calosc kasujesz, a zapamietanego posta z cytatem wklejasz do swojej zamierzonej wypowiedzi uzywajac funkcji edytuj !scooter . Najlepiej otworzyc sobie dwie zakladki forum. Przed wyslaniem sprawdz po prostu posta funkcja "podglad posta" i wszystko jasne .
Gość denver27 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 dziękuję za dwie wyczerpuj?ce odpowiedzi !scooter ..i wszystko jasne
tomekmajesty Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Robisz edycje i piszesz co? takiego:[ QUOTE=tu wpisujesz nick cytowanej osoby z ewentualn? dat? postu i godzin?]tu wklejasz cytat[/quote ] Pod spodem dopisujesz swój komentarz. Mam nadzieję, że jasno to opisałem !OK . Ps. Spacje w quotach s? zrobione specjalnie aby? zobaczył jak to wygl?da w edycji. W czasie pisania ich nie wstawiaj. dr.big może mi się udać
Rekomendowane odpowiedzi