Skocz do zawartości
Forum Burgmania

dopisywanie postów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dokonac edycji posta przy jednoczesnej chęci zacytowania przedmówcy?

zeby zobrazowac :napisalem posta -klik wyslij ,post sie ukazuje ,następnie chce edytowac z cytatem...jezeli klikam na edycje to cytowac juz nie moge i na odwrót.

juz raz sie naraziłem i nie chce zeby posty lecialy w kosmos dlatego pytam.

• Administrator
Opublikowano

Robisz edycje i piszesz co? takiego:

[ QUOTE=tu wpisujesz nick cytowanej osoby z ewentualn? dat? postu i godzin?]tu wklejasz cytat[/quote ]

Pod spodem dopisujesz swój komentarz.

Mam nadzieję, że jasno to opisałem !scooter .

Ps. Spacje w quotach s? zrobione specjalnie aby? zobaczył jak to wygl?da w edycji. W czasie pisania ich nie wstawiaj.

Opublikowano

Albo odpowiadasz calkiem normalnie na cytowanego posta danej osoby. Nastepnie napisanego posta z cytatem kopiujesz ale go nie wysylasz(!), napisana calosc kasujesz, a zapamietanego posta z cytatem wklejasz do swojej zamierzonej wypowiedzi uzywajac funkcji edytuj !scooter . Najlepiej otworzyc sobie dwie zakladki forum.

Przed wyslaniem sprawdz po prostu posta funkcja "podglad posta" i wszystko jasne :lol: .

Opublikowano

dziękuję za dwie wyczerpuj?ce odpowiedzi !scooter ..i wszystko jasne :huh:

Opublikowano
Robisz edycje i piszesz co? takiego:

[ QUOTE=tu wpisujesz nick cytowanej osoby z ewentualn? dat? postu i godzin?]tu wklejasz cytat[/quote ]

Pod spodem dopisujesz swój komentarz.

Mam nadzieję, że jasno to opisałem !OK .

Ps. Spacje w quotach s? zrobione specjalnie aby? zobaczył jak to wygl?da w edycji. W czasie pisania ich nie wstawiaj.

dr.big

może mi się udać