Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Jaka forma wypoczynku jest Tobie najbliższa?  

64 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AKTYWNY WYPOCZYNEK... to oksymoron :lol:

To jasne: kiedy jestem wypoczęta lubię aktywnie spędzać czas, a po aktywnie spędzonym tygodniu potrzebuję odrobiny lenistwa.

• Klubowicze
Opublikowano

Hej ho!

RobB.

Kolce_de, a sk?d Ty wiesz jak wygl?da bur...sorry pokój

Tej Zołzy  ?!

Tak dokładnie go opisała?, no i argumenty bardzo podobne 

No po za jednym: "nie interes się, twój pokój?!" 

Kolce, no to gdzie i kiedy te wspólne igraszki w wodzie ?! 

Pozdrawiam

RobB.

Robie - tez kiedys mialam 20 lat i jeszcze nie zapomnialam argumentow lacznie z tym przytoczonym przez Ciebie :)

Igraszki? Hm - w czwartek ruszam do Polski na Krakow przez Zgorzelec - jakies propozycje? :) Weekend mam wolny, wiec moge "zboczyc" z trasy albo zrezygnowac z Kraka :)

Chyba to jest wlasnie moje lenistwo wypoczynkowe - wymeczyc tylek na Suzi ;)

Zolzus - polecam sie na przyszlosc :)

drogowiec

kolce kurzu się nie usypuje. On osiada sam i dzięki temu wiadomo, kiedy dana ksi?żka była ostatni raz brana do reki. Bardzo ważny parametr ten kurz, bo stanowi oznaczenie daty.

Moje ksiazki nigdy nie nadaza ukryc sie pod kurzem :lol: Nawet jak nie mam czasu czytac to macam je wszystkie, zeby "palce tekst pamietaly" ;)

Pozdrowionka

• Administrator
Opublikowano

Kazdy wypoczywa jak najlepiej umie, ja w sobote tez ruszam w trase 7 tys km w 2 tyg w ramach meczenia tylka jako wyzwanie BTC choc tym razem solo :lol: relacja na pewno bedzie okraszona zdjeciami. Trasa to Polska-Niemcy-Dania-Szwecja-Norwegia-Finlandia-Estonia-Lotwa-Litwa-Polska ;)

Plan jest taki ze musze skuterem przekroczyc kolo polarne podbiegunowe.

Pewnie ze mozna i lezec plackiem na plazy gdzies w cieplych krajach, tez fajnie tylko ze ja bym chyba nie wytrzymal nie robic nic ;)

Opublikowano

zaznaczylem aktywny wypoczynek :lol: na motoo :D

Pozdroo

Kacza

Opublikowano
Hej ho!

Robie - tez kiedys mialam 20 lat i jeszcze nie zapomnialam argumentow lacznie z tym przytoczonym przez Ciebie  ;) 

Igraszki? Hm - w czwartek ruszam do Polski na Krakow przez Zgorzelec - jakies propozycje?  !scooter  Weekend mam wolny, wiec moge "zboczyc" z trasy albo zrezygnowac z Kraka  :lol:

Chyba to jest wlasnie moje lenistwo wypoczynkowe - wymeczyc tylek na Suzi  :)

Pozdrowionka

Proszę uprzejmie proponuję:

HUTNICZˇ RADO|Ć nad zalewem w PORAJU

prawie po drodze do Krakowa :D;)

Rezerwować apartament?

Tylko pogoda ma być marna w najbliższy wekeend:( więc może w następny?

Pozdrawiam

RobB. :)

Opublikowano

Ja to najchetniej bym wypoczywal tymi dwoma sposobami ale zaznaczylem aktywny sam niewiem czemu (moza przez to ze mam reke zaszybka i sie samo zaznaczylo??!scooter

Opublikowano

Najbardziej relaksuje mnie dobra ksi?żka lub samotne odwiedziny miejsc, których tzw. cywilizacja nie zd?żyła jeszcze załatwić i gdzie można posłuchać dzwięków natury.

Hmmmm a oprócz ?wiergotu ptaszków lubię słuchać gwizdu turbin odrzutowców !scooter .

Najbliższa okazja:

Air Show Radom 2007 - 1-2 wrze?nia

http://miasta.gazeta.pl/radom/1,36625,3942448.html

Zasadniczo to jeszcze może być zwykły silnik motocyklowy rozkręcany pod 14 000 - też miło gwiżdże :D .

Ihaaaaaaa ptk, ptk, ptk, ptk... :lol: