tomekmajesty Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 koleżanki i koledzy - mała propozycja, może jutro albo w innym terminie objedziemy trasę, znalazłem fajny fragment przez brody, super widoki, Majon wie o co mi chodzi
Mario Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Majon daj posta z 1 zdaniem z terminem zeby ludzie zaklepali sobie w kalendarzach, bo to nieelegancko tak wspominać juz pare razy. Data przeciez ustalona. ( pozniej dopiszesz szczegóły) I pamietajcie o nowej tradycji. Biegowcy nie mog? pić wódki ani jechac w rajdzie tylko siedzieć na bazie
tomekmajesty Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2007 i bardzo dobrze, bo Kielce to drugi rzym i to jest zlot sluterów a nie jaki? przecinaków oczywi?cie żarty - rajdem rz?dzi Majon i on ustala zasady a jakby co to jest w Kielcach furmanka Zieleni Miejskiej ze słynnym koniem, chętnie chłopaki przyjad? !OK ogólnie zdrajcy do IPN-u pobrać teczki
Gość Dragon Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Majon... Prawd? jest to co napisała Mario... Nieeleganckie jest Twoje postępowanie w tym zakresie... Wszyscy rozumiemy, ze się zakochałe? ale Maja napewno też chciała by być na Twoim zlocie razem z nami...
Gość majon Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Majon... Prawd? jest to co napisała Mario... Nieeleganckie jest Twoje postępowanie w tym zakresie... Wszyscy rozumiemy, ze się zakochałe? ale Maja napewno też chciała by być na Twoim zlocie razem z nami... Dragonasie jak to nieeleganckie termin rajdu byl podany juz dawno w kalendarium Burgmaniakow wiec nie bardzo rozumiem o co chodzi, Mario sie goraczkuje a i tak jak w poprzednich latach na impreze nie przyjedzie bo chyba zal mu 30 zeta !OK . Plan rajdu nie jest w tej chwili nikomu potrzebny do tego by rezerwowac sobie miejsce w kalendarzu bez przesady Panowie.Cierpliwosci Pozdrawiam i calusy dla moje kochanej Majuni
Gość Dragon Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Majonezie. Ty jeste? zwykły GBUR!!!! Gbur jakich mało... Maju.. Ty się dobrze zastanów!!!
Gość Maja Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Wszyscy rozumiemy, ze się zakochałe? ale Maja napewno też chciała by być na Twoim zlocie razem z nami... ...ależ drogi Dragonie zgadzam się z Tob? w 100%. Chcę uczestniczyć w tak zacnym przedsięwzięciu dusz? i ciałem. Co do zastanowienia się, to klamka zapadła i Majonka nie opuszczę...bo tego skurczybyka NIKOMU nie oddam Ps. jak będzie z Nim problem to mogę poprosić o Twoj? pomoc ?
Gość deleted1 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ja Ci Maju pomogę , wystarczaj?co mi sie kudłaty naraził za olanie Grotnik... Pozdrawiam
Mario Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 to cos juz wiemy 30 zł ale Majon bede za rok a teraz walcze dla innych
Gość Dragon Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Wszyscy rozumiemy, ze się zakochałe? ale Maja napewno też chciała by być na Twoim zlocie razem z nami... ...ależ drogi Dragonie zgadzam się z Tob? w 100%. Chcę uczestniczyć w tak zacnym przedsięwzięciu dusz? i ciałem. Co do zastanowienia się, to klamka zapadła i Majonka nie opuszczę...bo tego skurczybyka NIKOMU nie oddam !OK Ps. jak będzie z Nim problem to mogę poprosić o Twoj? pomoc ? Maju. Oczywi?cie, że Ci pomogę... zawsze jak będziesz chciała nabić tego "rumburaka" t? "bambaryłę" możesz na mnie liczyć... zawsze przyjadę go nabić... !OK lepsze bite niż proszone...
Pleban Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Ps. jak będzie z Nim problem to mogę poprosić o Twoj? pomoc ? I ja Ci pomoc obiecałem! Pamiętaj - jeden telefon
tomekmajesty Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2007 tylko czy dacie radę Majon jest OK bo nie ogl?da teletubisiów !OK ale opłata jest super nie? nie wiem czy wszystkich będzie stać a oprócz tego wchodzimy podobno do parku jurajskiego, jak kto? będzie pachniał krwi? to jaki? dinozaur może mu odgryĽć...
Gość majon Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaraz zaraz co za OT koledzy cza Was czasem nie.....co to za temat? Prosze adminow o zmiane nazwy tematu np.na; jak dokopac majonowi i przeniesienie go do zamknietego dzialu(pampersow)
Pleban Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaraz zaraz co za OT koledzy cza Was czasem nie.....co to za temat?Prosze adminow o zmiane nazwy tematu np.na; jak dokopac majonowi i przeniesienie go do zamknietego dzialu(pampersow) No dobra wracamy do tematu Czy noclegi przewidziane s? w Kielczy czy też pod ni?
tomekmajesty Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2007 ja odpowiem bo mam teraz czas, w samych Kielcach piwo najlepsze w europie !piwko
Gość majon Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaraz zaraz co za OT koledzy cza Was czasem nie.....co to za temat?Prosze adminow o zmiane nazwy tematu np.na; jak dokopac majonowi i przeniesienie go do zamknietego dzialu(pampersow) !piwko No dobra wracamy do tematu Czy noclegi przewidziane s? w Kielczy czy też pod ni? Plebanku baze wypadowa chcemy zrobic w tym samym hotelu czyli w Maratonie tak jak w ubieglym roku. Co do opolaty rajdowej nie wiem jeszcze w jakiej wysokosci bedzie wiec nie ma sensu o tym pisac. Kochani jeszcze nie opadl kurz po Burgmani, tuz tuz Grotniki po ktorych mozecie miec juz dosc imprez Zolza juz Wam tam da wycisk. pozdr majon
tomekmajesty Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2007 Majon, jemy ciacho w czwartek a póĽniej gdzie? ruszamy, czy tylko pasienie brzucha? !piwko a może spotkanie trochę wcze?niej?
Gość scottie Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Majonku nie wszyscy jad? na Grotniki !piwko i czekaj? z utęsknieniem na ?więtokrzyski rajd hehe, ale kiedy by nie był i ile by nie kosztował to i tak się pojawię.
Sympatycy Kubo Opublikowano 6 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2007 Kuba i Rajd |więtokrzyski to 2 nierozł?czne słowa... Także wpadam Majonku napewno, nawet(tfutfu) jakbym miał wtedy jaki? exam . O?rodek w tamtym roku był rewelka, więc BARDZO sie ciesze, ze w tym roku powtórka... Tak jak Scottie, niezależnie od opłaty zlotowej przyjeżdżam . Z racji, że jeszcze SPORO czasu, to czekamy spokojnie na info dot. wpłat zaliczek i rezerwacji... Pozdrówki, Kuba !piwko
tomekmajesty Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2007 uwaga w niedzielę 10 czrewca robimy objazd trasy rajdu, chętni proszeni na punkt zborny: godz. 9.00 - 9.15 parking pod barem McDonalds aleja Solidarno?ci - naprzeciwko akademików, trasa około 100-150 km, planowany powrót godz. 14.00 wstępna marszruta - Kielce-Nowa Słupia-Lechów-Brody Iłżeckie (jecioro)-Dinozaury-Iłża-W?chock-Suchedniów-Kielce
Gość Dragon Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Nie rozumiem tylko jednej rzeczy... Z tego co wiem to Majon jest organizatorem |RM... Dlaczego Majon nic nie pisze tylko Ty Tomku???? Chyba, że będ? dwa zloty o tej samej nazwie...???? - bo to zmienia postać rzeczy... Majon - o co chodzi????? Według mnie wprowadza to delikatnie mówi?c zamęt... Proszę o informację!!!! Ja w każdym razie przestałem rozumieć co się dzieje...
Gość majon Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Witam Dragon oczywiscie masz racje wprowadza to zamieszanie.Tomku bardzo prosze o nie zakladanie temtow zwiazanych z organizacja SRM. Prosze adminow o przeniesienie tego tematu do dzialu regionalnego a najlepiej zamkniecie go bo moim zdanie to jest wielki OTT. Juz nie dlugo ukaze sie temat zwiazany z ta impreza tak jak w ubieglym roku. Tomek co do wyjazdu w niedziel powinienes wpisac go do dzialu spotkania kieleckie i umowic sie z kolegami na przejazdzke. Oficjalnie mowie ze organizatorami rajdu jestem Ja i Banat.Szkoda tylko ze uprzedzasz fakty i wprowadzasz zamieszanie. uprasza sie adminow o zamkniecie tego tematu
Administrator Artix Opublikowano 8 Czerwca 2007 Administrator Opublikowano 8 Czerwca 2007 mówisz=masz
Rekomendowane odpowiedzi