Gość |wistak Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witam, Moze to nie bedzie zbyt wesola wiadomo?ć ale... Dzisiaj sie dowiedzialem, że moje zdrowko co? nie teges... Problemy z życia prywatnego plus gonitwa dnia codziennego zrobily swoje !scooter Chciałbym wiele imprez zaliczyć i wielu z Was poznać ale z tego co dzisiaj od lekarzy uslyszalem zlecili dokladne badania. Najgorsze jest to ze przechodzilem zawał i nawet o tym nie wiedzialem a stalo sie jak lekarze stwierdzili nie dalej ja trzy tygodnie temu. Już nie ważne to co powyżej nie ma co sie zamartwiać. Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze bo chcę zakupić dwa kółka i poznac was wszystkich... Pozdrawiam wszystkich i trzymajcie sie cieplutko i bezpiecznie...... P.S. Ja bedę się trzymał ile sił jak najdlużej...... Już wiem zapisali mi pól tablicy Mendelejwa i jak stwierdzili po takim serwisie będę żył!YES Dzięki Karola , Drogowiec oraz Profesor za słowa otuchy bo juz my?lalem żem sam na tym ?wiecie. Pozdrawiam gor?co dzisiaj miałem okazję pobawić sie B&W 125 fajnie ale jakos tak jak w "Mission impossible" w zwolnionym tempie:) Zbieram kasiorę na SPA i 200 także będę twardy a nie mientki:) Pozdrawiam:) !OK
Klubowicze Karolina Opublikowano 4 Czerwca 2007 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2007 Trzymaj się i nie martw na zapas - zrobisz badania i może się okazać, że wcale nie jest tak Ľle jak się wydawało. A taki niezauważony zawał to faktycznie sygnał, aby zacz?ć szczególnie dbać o siebie - szczerze tu polecam najprostsz? i najbardziej podstawow? sprawę, jak? jest zdrowe odżywianie - chyba do?ć często niedoceniane. Całe życie przed Tob?, więc głowa do góry! My?lę że możesz liczyć na nasze wsparcie w razie czego! Jeste?my z Tob?! Pozdrawiam!
drogowiec Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Na serce jest kilka specyfików medycyny ludowej. Jednym z nich jest dobry humor. Trzym się, chłopie i nie pękaj. Zdrówko wróci, a Ty się usmiechaj Pozdrówka
Klubowicze Profesor Opublikowano 5 Czerwca 2007 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2007 Głowa do góry i "wpieriod" - jak mówili starożytni górale radzieccy! Wszystkiego naj........... Pozdrówko!
Rekomendowane odpowiedzi