Sympatycy PawełJW Opublikowano 21 Stycznia 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Stycznia 2020 Lista zamknięta Przechodzimy do realizacji zamówień
Użytkownicy Nazir Opublikowano 9 Lutego 2020 Użytkownicy Opublikowano 9 Lutego 2020 Dnia 14.01.2020 o 10:59, PawełJW napisał: Coś się wymyśli? lista uaktualniona Hey Paweł - jak myślenie? Nic nie piszesz o kasie a to już chyba czas. Dobrze by było do ORS mieć taki czerwony (czy.: ciepły) polarek?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Lutego 2020 W tym tygodniu zaczniemy haftować to podam numer konta?
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 9 Lutego 2020 Sympatycy Opublikowano 9 Lutego 2020 49 minut temu, PawełJW napisał: W tym tygodniu zaczniemy haftować Ja proszę z Polskich nici? Chyba ze masz Chińskie z starych dostaw?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Lutego 2020 Teraz lecą tajwańskie wolne od wirusów ???
Sympatycy PawełJW Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 14 Lutego 2020 Witam Jako że jesteśmy na finiszu haftowania polarów podaję numer konta: mBank 64 1140 2004 0000 3502 7744 1082 Żeby zminimalizować koszty wysyłek myślę o takim rozwiązaniu: Polary grupy śląskiej dam Subaru 20 lutego i On weźmie na czwartkowe, tam sobie odbierzecie Chmielnik,Staszów i Rzeszów, będę się z wami kontaktował jak będę jechał w trasę w tamtą stronę to się umówimy gdzie się spotkamy Kielce wiadomo, spotkamy się najszybciej, też się umówimy. Włoszczowa. Panowie będzie okazja do spotkania i od razu podjedziemy do leśniczówki, może coś załatwimy. Każdy wie ile ma do zapłaty W razie pytań tel. 691701507
Użytkownicy Nazir Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownicy Opublikowano 14 Lutego 2020 Dobrze Paweł, że dla Śląskiego podasz przez Subaru? - to nasz tester od jakości i podchodzenia nici. Będziemy obserwować stan jego zdrowia ??. PS Oby tylko nie opchnął tych polarów w Casto??
Sympatycy PawełJW Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 14 Lutego 2020 1 minutę temu, Nazir napisał: obserwować stan jego zdrowia ?? Z tego co wiem to ostatnio kasłał. Obserwować i notować.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 14 Lutego 2020 Sympatycy Opublikowano 14 Lutego 2020 Hahaha I już polary zobaczyliscie? Ale żeby nie było wrzucę fotkę jak wyglądają
Użytkownicy tommac Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownicy Opublikowano 14 Lutego 2020 Przelew poszedł. Dzięki
Użytkownicy Nazir Opublikowano 15 Lutego 2020 Użytkownicy Opublikowano 15 Lutego 2020 Przelew po stronie ODPŁYWU zarejestrowany. Teraz czekam na Aliexpress tj.Sebaruexpres?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 28 Lutego 2020 Użytkownicy Opublikowano 28 Lutego 2020 Wczoraj polarki odebrane, przymierzone?. Szybki i ciepły jak i ten z Castoramy wyglądają ? - same polarki - nie, że na mnie. Na mnie tylko pasują?. Wielkie dzięki Paweł!! Jak pisałem na czwartkowych/na śląskim Tomki dwa mają polarki u mnie w depozycie. Subaru zwolniony z odpowiedzialności?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Marca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Marca 2020 Kurcze, przez tą ciągłą "gonitwę życiową" zapomniałem ? Paweł, polarek odebrałem, fajny i cieplutki ? DUŻE DZIĘKI ? i ? przy najbliższej okazji.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Marca 2020 21 minut temu, EndriuBis napisał: polarek To fajnie
Użytkownicy tommac Opublikowano 10 Marca 2020 Użytkownicy Opublikowano 10 Marca 2020 Dzięki ekspresowej wizycie Nazira, polarek dzisiaj trafił w moje ręce. Jest super. Wielkie dzięki dla Pawła, a dla Nazira za podrzutkę.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 10 Marca 2020 Użytkownicy Opublikowano 10 Marca 2020 Godzinę temu, tommac napisał: Dzięki ekspresowej wizycie Nazira, polarek dzisiaj trafił w moje ręce. Jest super. Wielkie dzięki dla Pawła, a dla Nazira za podrzutkę. Podrzutka to kolejne 140km w tym roku- dzięki Tomek za cel przejażdżki? i pogaduchy. Ostatni polarek dostarczony przed wiosną ? i zanim Tomka wsadzą w kwarantanne?
coobraa2 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Czy spoza grupy świętokrzyskiej mogę też polarek
Sympatycy PawełJW Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2022 13 minut temu, coobraa2 napisał: Czy spoza grupy świętokrzyskiej mogę też polarek Wyślę Ci numer telefonu na priv to się jutro zdzwonimy.
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 11 Maja 2023 Użytkownicy Opublikowano 11 Maja 2023 W dniu 3.04.2022 o 22:42, PawełJW napisał(a): Wyślę Ci numer telefonu na priv to się jutro zdzwonimy. Wysłałem Ci e-maila z podobnym pytaniem dot. polara dla innego województwa i dalej czekam 🥲
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 19 Maja 2023 Użytkownicy Opublikowano 19 Maja 2023 Doczekałem się takie cudeńko będę nosił: 1
tomekmajesty Opublikowano 19 Maja 2023 Opublikowano 19 Maja 2023 Świętokrzyskie przyłączyło się do Małopolski … ;)Jeszcze Radom dołączyć i będzie największy region w Polsce :DWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy Nazir Opublikowano 19 Maja 2023 Użytkownicy Opublikowano 19 Maja 2023 1 godzinę temu, tomekmajesty napisał(a): Świętokrzyskie przyłączyło się do Małopolski … ;) Jeszcze Radom dołączyć i będzie największy region w Polsce :D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Niebieski polarek z czerwonym akcentem ☝️ czyli i śląski motyw jest😉 zatem: region małoświętośląski😁
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 19 Maja 2023 Użytkownicy Opublikowano 19 Maja 2023 3 godziny temu, tomekmajesty napisał(a): Świętokrzyskie przyłączyło się do Małopolski … ;) Jeszcze Radom dołączyć i będzie największy region w Polsce :D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Za młody jestem na forum i nie wiedziałem, że każde województwo ma mieć swoje barwy. A myślę tak czerwony smok (w tym wypadku), i biały burek to dla mnie barwy narodowe, a niebieski polar to chyba barwy burgmani, czy kogoś to boli ?
Rekomendowane odpowiedzi