Sympatycy PawełJW Opublikowano 13 Stycznia 2020 Sympatycy Opublikowano 13 Stycznia 2020 Polary z logo grupy świętokrzyskiej. Do wyboru mamy dwa kolory. Jest to polar męski FLRA 340 z firmy JHK oraz damski FLEECE LADY FLRL300 . Wersja czarna z niebieskim haftem lub wersja niebieska z białym haftem. Mamy kilka możliwości haftu 1.Przód logo świętokrzyskie, 2.Tył logo duże burgmani, 3.Przód logo świętokrzyskie i tył logo duże burgmani Wycena: Polar haft przód i tył-120zł lub damski 90 zł Polar haft przód -90zł lub damski 48 zł Polar haft tył-100zł lub damski 75zł Cztery pierwsze zdjęcia to polary męskie i tabela rozmiarów, trzy następne to polary damskie wraz z rozmiarówką. Na życzenie mozna wyhaftować z przodu imię lub nick. Lista: PawełJW XL niebieski przód świętokrzyskie i tył duże burgmani Aneta_80 M damski niebieski przód świętokrzyskie i tył duże burgmani Grom1 L niebieski niebieski przód świętokrzyskie i tył duże burgmani TomaszNexus500 L czarny przód świętokrzyskie i tył duże burgmani Rajmundas XL czarny przód świętokrzyskie Sky blue 5-6 lat przód świętokrzyskie Wlajaz XL czarny czarny przód świętokrzyskie i tył duże burgmani Kazik Xl czarny przód świętokrzyskie i tył duże burgmani Krysia M damski czarny przód świętokrzyskie i tył duże burgmani Marcin76 M niebieski przód świętokrzyskie i tył duże burgmani Xtor XL czarny przód świętokrzyskie Nazir XL czerwony przód śląskie tył duże burgmani XL niebieski przód świętokrzyskie tył duże burgmani Tommac XL czerwony przód śląskie tył duże burgmani Toxi76 L czerwony przód śląskie tył duże burgmani L niebieski przód śląskie tył duże burgmani Wiola M damski niebieski przód śląskie tył duże burgmani Subaru gtb320 biturbo M niebieski przód śląskie tył duże burgmani EndriuBis XL niebieski przód małe burgmani Leszek XXL czarny logo przód świętokrzyskie Ewelina L damski czarny przód logo świętokrzyskie
Sympatycy PawełJW Opublikowano 13 Stycznia 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 13 Stycznia 2020 W związku z licznymi zapytaniami od członków burgmani z poza grupy świętokrzyskiej możemy wykonać polar z małym logo burgmani z przodu oraz posiadamy małe logo grupy śląskiej.
xtor Opublikowano 14 Stycznia 2020 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Dla mnie proszę kolor czarny xl , przód logo świętokrzyskie
Użytkownicy Nazir Opublikowano 14 Stycznia 2020 Użytkownicy Opublikowano 14 Stycznia 2020 18 godzin temu, PawełJW napisał: W związku z licznymi zapytaniami od członków burgmani z poza grupy świętokrzyskiej możemy wykonać polar z małym logo burgmani z przodu oraz posiadamy małe logo grupy śląskiej. ? Super! Jeśli - jak Paweł piszesz - jest taka opcja to ja bardzo proszę o polarek: XL męska, kolor czerwony z przodu logo Grupy Śląskiej i tył logo burgmani
Użytkownicy tommac Opublikowano 14 Stycznia 2020 Użytkownicy Opublikowano 14 Stycznia 2020 Jeżeli jest możliwość to chciałbym zamówić polar: xl męski, kolor czerwony z przodu logo Grupy Śląskiej i tył logo burgmani. Jeszcze pytanie jak z płatnością?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 14 Stycznia 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 14 Stycznia 2020 8 minut temu, tommac napisał: Jeszcze pytanie jak z płatnością? Coś się wymyśli? lista uaktualniona
toxix76 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Opublikowano 14 Stycznia 2020 toxix76 - L meski, niebieski, logo przod Grupa Slaska, logo tyl Burgmania
toxix76 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Mialo byc oczywiscie kolor czerwony. Prosze o korekte ? Nazir 4 godziny temu, toxix76 napisał: toxix76 - L meski, niebieski, logo przod Grupa Slaska, logo tyl Burgmania dzieki za wylapanie pomylki!
Sympatycy PawełJW Opublikowano 14 Stycznia 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 14 Stycznia 2020 40 minut temu, toxix76 napisał: Prosze o korekte Gotowe
toxix76 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Opublikowano 15 Stycznia 2020 21 godzin temu, PawełJW napisał: Gotowe Dzieki!
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 Stycznia 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 17 Stycznia 2020 Dnia 13.01.2020 o 14:52, PawełJW napisał: możemy wykonać polar z małym logo burgmani z przodu Paweł, kiedy ostatecznie zamykasz listę ? A tak przy okazji takie pytanie. Dlaczego Grupa Śląska zamawia czerwone polary ? Ja wiem, ale ciekawi mnie czy inni wiedzą ? ?
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Sympatycy Opublikowano 17 Stycznia 2020 2 godziny temu, EndriuBis napisał: Paweł, kiedy ostatecznie zamykasz listę ? A tak przy okazji takie pytanie. Dlaczego Grupa Śląska zamawia czerwone polary ? Ja wiem, ale ciekawi mnie czy inni wiedzą ? ? Kiedyś jak były zamawiane kilka lat temu to grupa Śląska miała wszyskie czerwone. A jeszcze wcześniej kamizelki też czerwone I z daleka było widać o śluzok idzie?,choć kilka na Warszawę też poszły ? Ja teraz dla odmiany zamawiam niebieskie. Mam dobrych kilka lat polara chodze w nim na co dzien nie tylko zloty spotkania ,uwielbiam go dobry material fajnie leży i po praniu 10min suchy. Jedyny minus jak jestem w Castoramie lub na stacji to tekst Pan zatankuje lub zdejmje mi te płytki? P.s sory że pisze za Pawła
Sympatycy PawełJW Opublikowano 17 Stycznia 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 17 Stycznia 2020 5 godzin temu, EndriuBis napisał: Paweł, kiedy ostatecznie zamykasz listę ? W niedzielę chciałem zamknąć ale jak trzeba to się przeciągnie??? 3 godziny temu, subaru gtb320 napisał: Jedyny minus jak jestem w Castoramie lub na stacji to tekst Pan zatankuje lub zdejmje mi te płytki? Dobre??? 5 godzin temu, EndriuBis napisał: Ja wiem, ale ciekawi mnie czy inni wiedzą ? Opowiadaj?
tomekmajesty Opublikowano 18 Stycznia 2020 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Paweł, kiedy ostatecznie zamykasz listę ? A tak przy okazji takie pytanie. Dlaczego Grupa Śląska zamawia czerwone polary ? Ja wiem, ale ciekawi mnie czy inni wiedzą ? Czerwone są szybsze;)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy Nazir Opublikowano 19 Stycznia 2020 Użytkownicy Opublikowano 19 Stycznia 2020 Tomek! To, że czerwony szybszy to tylko jedna zaleta. Jak napisał Subaru w niebieskim są co najmniej cztery zalety: jest na codzień, jak już się go ma to się go uwielbia, jest z dobrego materiału i szybko schnie?. ?? Chyba se zmienię na niebieski???
toxix76 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Chyba Cie zabije! .... wtedy i tak zmieni sie na czerwony! W takim razie poprosze 2 szt. Niebieski jak zamawialem na samym poczatku i czerwony, na ktory zmienilem pod presja Nazira ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 19 Stycznia 2020 Użytkownicy Opublikowano 19 Stycznia 2020 Tomek! (toxix76) - i to jest dobre wyjście?. Ja też poproszę taki zarąbisty niebieski ale z logo Grupy Świętokrzyskiej (z tyłu burgmania). Lubię jeździć w te tereny - będzie mniejsza szansa na "kosę"?? Paweł: poproszę o dopisanie drugiego polarka - jeśli jest taka możliwość? Jo jest Ślązok zza Brynicy - obecnie taki sam Ślązok ze mnie jak z Wodza Marcina "scyzoryk"
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Sympatycy Opublikowano 19 Stycznia 2020 27 minut temu, Nazir napisał: Tomek! To, że czerwony szybszy to tylko jedna zaleta. ? Najszybsze są czarne?
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Sympatycy Opublikowano 19 Stycznia 2020 7 minut temu, subaru gtb320 napisał: Najszybsze są czarne? Co Ty wiesz .. ? Czerwone bo są naj .. najszybsze i najładniejsze a w niebieskich to do castoramy juz nie idź bo się nie opedzisz ????????
Użytkownicy Nazir Opublikowano 19 Stycznia 2020 Użytkownicy Opublikowano 19 Stycznia 2020 Seba- zamów se pomarańczowy, będziesz mógł bezpiecznie wejść do OBI ??. Ps. A byłeś już w niebieskim w OBI? Myślę, że jak byłeś to już wiesz, że najnaj..najszybszy niebieski???
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Sympatycy Opublikowano 19 Stycznia 2020 12 minut temu, Nazir napisał: Ps. A byłeś już w niebieskim w OBI? Myślę, że jak byłeś to już wiesz, że najnaj..najszybszy niebieski??? Mam tylko czerwony?.Ale jak dojdzie niebieski to się wybiore?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 19 Stycznia 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 19 Stycznia 2020 Lista uaktualniona
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 19 Stycznia 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Stycznia 2020 Panowie, podoba mi się Wasz tok myślenia, ale to nie to ? Dnia 17.01.2020 o 15:13, EndriuBis napisał: ..... Dlaczego Grupa Śląska zamawia czerwone polary ? Ja wiem, ale ciekawi mnie czy inni wiedzą ? ? Ślązaki zamawiają czerwone polary aby im było ciepło ? np. na jesiennym ognisku na zakończenie sezonu ? Paweł, proszę dopisać mnie do listy. XL , kolor Niebieski , z przodu małe logo burgmani. Co do reszty ustalimy telefonicznie lub e-mailowo, przy założeniu że mi zostanie jakaś kasa na koncie bo jutro muszę przelać sporo kasy na konto pana Mateusza M. aby miał na wypłaty 500+ , a w piątek następna transza, aby było z czego wypłacić Saperkowi emeryturę ?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 19 Stycznia 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 19 Stycznia 2020 58 minut temu, EndriuBis napisał: aby im było ciepło Haha dwa dni w napięciu???
Użytkownicy Nazir Opublikowano 19 Stycznia 2020 Użytkownicy Opublikowano 19 Stycznia 2020 Paweł ma dobry humor ?-pisze: "lista uaktualniona??" u mnie NIE!. Ups -już jest?
Rekomendowane odpowiedzi