Gość MICHAŁ CHEMIK Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 Kolejny link Polecam też opinie pod tym artykułem,nie ma to jak patent na montaż rejestracji na zawiasach
Gość elwood_blues Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 Większo?ć opisanych sposobów nie sprawdza się - z wyj?tkiem nielegalnego antyradaru i nawigacji satelitarnej z map? radarów. Ten ostatni wynalazek jest legalny i bardzo dobry. Najlepszy jest po prostu zdrowy rozs?dek i jazda zgodna z przepisami. A w ogóle to najlepsze jest piwo bezalkoholowe..
bogumilek Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 najwazniejsze to nie przykrecac do motocykla tablicy rejestracyjnej z przodu to dziala
Gość Dragon Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 No taka moja natura... Zobaczcie jakie s? wpisy "motocyklistów"... szczególnie polecam ten o skuterach... Żeby nie być takim "?więtym" to przyznam się, że ja też od dłuższego czasu my?lę jak zapobiec takim przykrym przypadkom niechcianych zdjęć...
jagroski Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 Jakby tu oszukać Jak zakombinować Czyżby obraz prawdziwego Polaka? Wstyd i hańba i tyle dzieciarnio komuny PS Ciekawe, kto się zastanowi, a kto nie zrozumie i po?le mi joby.
ortos Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 Jakby tu oszukaćJak zakombinować Czyżby obraz prawdziwego Polaka? Wstyd i hańba i tyle dzieciarnio komuny PS Ciekawe, kto się zastanowi, a kto nie zrozumie i po?le mi joby. ...Polska to taki dziwny kraj... pozdr... ortos
Gość Easy Rider Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 Temat ciekawy. Mnie jednak bardziej poruszyl link, ktory ktos wrzucil w jednym z komentarzy: http://www.zgroza.patrz.pl/ P.S. To naprawde tylko dla tych o mocnych nerwach... Pozdrowienia i szerokosci! Easy Rider
tomekmajesty Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 ale pomysł z li?ciem na tablicy rejestracyjnej jest super, przecież wystarczy zakryć jed? literę i jest super !YES
Gość PCX Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Żeby nie być takim "?więtym" to przyznam się, że ja też od dłuższego czasu my?lę jak zapobiec takim przykrym przypadkom niechcianych zdjęć... !YES A ja znam sposób sprawdzony w 100% .... jeĽdzić przepisowo ...
Mr.T Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Większo?ć opisanych sposobów nie sprawdza się - z wyj?tkiem nielegalnego antyradaru i nawigacji satelitarnej z map? radarów. najlepsze jest CB, ale o tym to mało kto na 2oo może się wypowiedzieć ... poza Pilotem oczywi?cie
Rekomendowane odpowiedzi