Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Podkladka pod rejestracje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

oczywi?cie jeżeli mogędoł?czyć się do prot?by szaarego to poproszę taka z napisem ERMI :lol:

Opublikowano

Widze ze sezon sie zbliza, wszyscy upiekszaja skuty :lol: . Moze tez bym to zrobil, ale moja rejestracja mi w zupelnosci wystarczy :D . Nie bede jej jeszcze powiekszal...

• Sympatycy
Opublikowano

Rozmawiałem przed chwil? z firm? TABAL i mogę przyjmować już zamówienia na takie tablice z NICKIEM - realizacja raz na 7-14 dni.

Teraz tylko niech każdy z Was przemy?li jak będzie j? mocował, na jakim tle i jaki kolor liter, jaki rozmiar tabliczki?

Najtaniej (do 7 zł+priorytet) jest zamówić tabliczkę o rozmiarze 20x6 do 7cm i przykręcić na błotniku poniżej tablicy rejestracyjnej - te poleca TABAL, lub kombinowac tak jak ja tablica o rozmiarze motocyklowej i mocowanie podobnie jak u mnie ale te kosztuj? do 18zł (informacja telefoniczna z TABALu).

Problem jest gdy nick jest długi np.: MACIEJ NOCNY bo raczej należy umie?cić go w dwóch rzędach, a wtedy zasłonimy odblask w B650.

Reasumuj?c zamawiamy tabliczki podaj?c rozmiar i kolory mailem do TABALU

tablice@tabal.pl do wiadomo?ci qwaki@sokol.lublin.pl

koniecznie z dopiskiem podaj?cym odbiorcę: Lubelskie Centrum Motocyklowe SOKÓŁ

i koniecznie nadawcę wiadomo?ci z dokładnym adresem wysyłkowym.

Ja odbieram raz na 7 dni, wkładam w kopertę i wysyłam priorytetem na podany w mailu do mnie adres.

QWAKI ma, zamówił: Szary, MaciejNocny,

Opublikowano

No witam...

Teraz małe pytanko. Ile liter wchodzi w jednym wierszu?

Widze że to "Qwaki" sie troche rozjechało na cał? tablice i z 6 literami mógłby być już kłopot. No i nie masz czarnej obwódki a ta też by sie przydała. Tak więc...

Czy dało by sie zrobić na małej tabliczce (20x7) Napis EXOCET ale z obramowaniem?

(Nie wiem jeszcze czy mocował bym t? tabliczke pod czy nad rejestracj?.)

No i czy ramka zmienia w jaki? znacz?cy sposób koszty :lol:

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Ja rowniez jestem zainteresowany tak? tabliczk?.Co do pytania Exocenta to rowniez jestem ciekaw ile liter moze wejsc na jeden wiersz w takiej tablicy o wymiarach 200 x 70 mm.

P.S.

Qwaki wysłałem do Ciebie maila z pewnym pytankiem w sprawie tych tablic. Jesli to możliwe to prosze o odpowiedz.

Z gory dzieki.

• Administrator
Opublikowano

Tabliczka zamontowana :) Wielkie dzieki Ryszard & Pavson.

Wyglada naprawde fajnie, wreszcie z daleka widac kto jedzie :)

Qwaki ciesze sie ze mimo wszystko doszlismy do porozumienia i cala sytuacja wyjasnila sie do konca. Wychodzi na to ze jestem cholernie niecierpliwy :) i czasem zapominam ze jestes ostro zabiegany ;) Bylo minelo.

Na marginesie w AN 400 nie ma tego odblasku na blotniku i dzieki temu zmiescila sie tam naklejka Burgmanii :) Teraz juz jestem oznakowany na calego :) Nie dosc ze wiadomo kto, to jeszcze na jakim forum go szukac :)

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Tabliczka odebrana dzis po poludniu i zamontowana na skuterze. Qwaki jeszcze raz dziekuje za załatwienie tej sprawy.

Opublikowano

Dzieki Jarku tabliczka dotarła

jeszcze raz proszę o podanie nr. konta bo nie wiem czy przed bułgaria zdołamy się spotkać :lol:

ERMI

Opublikowano

Witam

Tabliczka dotarła :lol:

Wielkie dzięki Qwaki

Pozdawiam

Opublikowano

Witam.Co do tych tabliczek sa one naprawde fajne wiekszosc lubelskich motocyklistow ma takie w swoich sprzetach.Tabal to solidna firma i dziala juz dlugo na rynku.Osobiscie znam goscia ktory tam pracuje i wiem ze lipy to oni nie wciskaja.Pracuje obok tej firmy i jesli znajde troche czasu to zrobie kilka fotek i podesle na forum.Pozdrawiam SVEN

• 1 rok później...
Opublikowano

Wybaczcie, ze wykopałem ten temat, ale po co tworzyć nowy, skoro wszystko w tym jest zawarte? B)

Wielka pro?ba do Qw@ki'ego: czy nadal jest aktualne, że można zamówić tabliczkę w firmie Tabal i podać jako odbiorcę LCM "Sokół", a Ty wysłałby? to, ewent.zabrał do Stegny?:-)

Bardzo proszę Ciebie o info!

Pozdrawiam!

Opublikowano

I ja też byłbym zainteresowany... :):)

Opublikowano

I ja :) I ja !!! :)

• Administrator
Opublikowano

Jak by co wiem ze jest tez firma w Wawie ktora robi takie tablice

http://www.em-sj.pl/

Opublikowano

Ale my chcemy od Qwaki'ego !OK !!!

Mogliby?my taka fajow? tablicę-podkładke uroczy?cie odebrac w Firleju !OK .Na przykład.

Opublikowano

Na przykład :huh:... albo osobi?cie w SOKOl'e ;), bo ja też bym chciała do swojego malutkiego squtka !OK !OK