Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyznam się, że sprawiłe? mi ostatnim postem dużo rado?ci i satysfakcji... :D

Przeprosiny ;) przyjęte... ;)

Gość kamilus
Opublikowano

Zwróciłe? mi tylko uwagę a ja niepotrzebnie z gębom na ciebie.Głupio mi teraz jest,ale stało się niestety...Pozdro

Gość denver27
Opublikowano

Po obserwacji Twoich wcze?niejszych postów, nie spodziewałem się niczego innego...

i vice versa

Opublikowano

Nie zmienia to jednak faktu, że posty Kamilusa prócz porównań i wyzwisk nie maj? (często) sensu logicznego...

Uważam, że każdy z nas błedy może popełniać, uważam też, że każdy z nas je popełnia... mniejsze czy większe... to jest ludzka przypadło?ć mylić się... nie to jest problemem... problemem jest to jak się zachował Kamilus po krytyce... czy miał rację? - czy powinien tak zareagować????

Osobi?cie nie przywykłem do zwrotów do mnie w stylu "ch...j Ci do tego"... czy to w życiu codziennym czy tu na forum... tym bardziej, że gdybym się dobrze postarał to mógłbym mieć syna w jego wieku...

Smutne zaczyna się to robić... takie co? może być pocz?tkiem końca...

Witam

mialem nie zabierac glosu w tej "dyskusji" ale mysle Kamillu ze powinines zajzec do arch.i poszukac wsrod moich postow i zobaczyc jaka reakcje wywolal jedn z nich, ktory nie powinien sie pojawic.A byl calkiem podobny do Twojego.

I po co??? do dzis zadaje sobie to pytanie? :D:);) Mozesz wiele zla wyrzadzic w zyciu tylko uwierz mi ze potem musisz wlac w siebie czare goryczy i nie dlatego ze ktos Cie zbanuje bo zawsze mozesz znalesc inne forum i tam sie wysilac, ale dlatego ze przyjdzie czas na refleksje.Najgorzej jest wtedy gdy mimo to ktos wyciagnie do Ciebie dlon i usmiechnie sie a wtedy kolego chcesz zapasc sie pod ziemie i trudno potem spojzec sobie w oczy ;):(:( Pomysl o tym ze moze ktoregos dnia spotkasz takiego Dragona na swojej drodze ktory wyciagnie do Ciebie pomocna dlon i co???....Powiesz mu ze ....obchodzi.

Chcialbym zebys nie buntowal sie i nie odbieral tej krytyki jaka Cie tu spotkala jak atak personalny na Twoja osobe, raczej powinienes potraktowac ja jako wyciagniecie reki w Twoim kierunku.Pewnie pomyslisz sobie jestem mlodszy a tu starzy wyjadacze probuja Cie umoralniac i wychowywac...otoz kolego tak bo czlowiek uczy sie cale zycie i powinien korzystac z wiedzy i doswiadczen innych i wlasnie dlatego prosze Cie wypowiedz to magiczne slowo i zakonczmy ten temat.

Naprawde warto nie ma sensu byc poprzeczniakiem bo zostaniesz sam na tym swiecie i wtedy bedzie juz za pozno by odwrocic cala sytuacje.Nie sadze zeby ktos z moich przedmowcow palal do Ciebie nienawiscia Ci ludzie sa poprostu zniesmaczeni i zasmuceni wiec zmien to i niech radosc zapanuje w Twoim sercu.

pozdrawiam Cie

majon(renegat)

O wow jestem pod ogromnym wrazeniem - powrocila mi wiara w tego czlowieka

Poprostu respekt !!

Do zobaczenia w Ryni !! :(

Opublikowano

Kamilus mnie też admin napisał że robię błędy w postach ale nie wziołem tego jako ujmę a tylko za dobr? radę i staram się jak naj mniej ich popełniać a to pomaga mi w życiu. To naprawde pomaga. :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Kamilus, odemnie masz :lol: . My?lałem sobie kolejny TROLL, jakich wielu na forach. (Na naszym forum to jednak rzadko?ć).

Ty jednak, mimo swoich wcze?niejszych wypowiedzi potrafiłe? zrozumieć swój bł?d, udało Ci się znaleĽć dystans do siebie i zrozumieć do?ć istotne sprawy zwi?zane z komunikacj? między ludĽmi.

Luzik człowieku, i masz u mnie kredyt szacunku. Szanuję bardzo ludzi, którzy potrafi? się przyznać, że co? spaprali i umiej? za to przeprosić.

Nikt z nas, chyba za bardzo nie starał się, Ciebi obrazić. Raczej chodziło o sprowadzenie Ciebie na ziemię. Bo to forum, ma moim zdaniem, za zadanie, zrzeszać ludzi o konkretnej pasji i umiej?cych w miarę jasno i elegancko formułować swoje przemy?lenia...

A tak po chłopsku: Elegancko zrobiłe?, że przeprosiłe? i zrozumiałe? zasady tu panuj?ce. :):)

pzdr

BTW:

Teraz Denver,

Po co człowieku j?trzysz i ci?gniesz, w gruncie rzeczy jałow? dyskusję ??? :)

BTW:

Majon, szacuneczek (niesamowity), niewiele się znamy, ale zawsze wiedziełem, że

jeste? człowiek z klas?.

Opublikowano

Zaczęło się do?ć niemiło,póĽniej było trochę lepiej,ale to co przeczytałem w ostatnich postach do jak "miód na serce"

Chłopaki aż miło czyta się takie wypowiedzi :lol:

Oby Zawsze Tak to się kończyło

Pozdrowionka dla wszystkich !YES

Opublikowano

Majon ty buntownik z wyboru ... taki miły i grzeczny - pełen przykład dla innych ... nie poznaję kolegi ... masz u mnie !YES na każdym ze zlotów, i tak tu powinno byc , istna sielanka i miła atmosferka. Życie do?ć Nam bóli i przeszkód podrzuca więc po co się jeszcze gnębic i wku...ać nawzajem. Gdzie? Dacja ładnie powiedziała klub przyjaciół ot i tyle.

Respect dla Majona za wypowiedĽ i dla Kamilusa za odwagę oraz słowo sorry :lol:

Opublikowano

Wrogów sobie można łatwo narobić,a wiadomo że nikt dla mnie nie chciał Ľle zwrócił mi uwagę a ja niepotrzebnie zaczołem ubliżać Dragonowi.Wystarczy to przemy?leć na spoko i sie zrozumie swój bł?d.I dużo zawdzięczam to Majonowi !YES spoko koleszka zadziwił nas chyba wszystkich.A i mam pro?bę nie czepiajcie sie tylko o przecinki.Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Osobi?cie przeszkadzaj? mi błędy ortograficzne (czy też inne błędy) nie dlatego, że jestem jakim? polonist?, ale dlatego, że błędnie pisane wyrazy wygl?daj? inaczej i po prostu ciężko czyta się list najeżony błędami. Zamiast koncentrować się na tre?ci listu, człowiek musi ( no nie musi, bo może zignorować taki list ) rozszyfrowywać o co w nim chodzi.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
.... nie wziołem ....

... nie wzi?łe? :P i słusznie.

Każdy czasem robi jakie? błędy, szczególnie literówki.

Teraz w szkołach popularna jest dysortografia. Za moich czasów nazywano to inaczej :) hihi

My?lę, że lepiej trochę się postarać.

Opublikowano
(...)Za moich czasów nazywano to inaczej :) hihi(...)

I to jest bardzo dziwne :) . Jak pamietam, w kilku (kilkunastu?) klasach liceum nie bylo ani jednego "chorego" na dysortografie...

Przypadek jakis, czy co :P ?

• Sympatycy
Opublikowano

Być może za "naszych" czasów, ów problemem nie był dostatecznie opisany naukowo i co za tym idzie, "walenie byków" nie było kwalifikowane jako

"przypadło?ć zdrowotna" ;);)

pzdr

BTW:

Żeby nie być pos?dzonym o hipokryzję czy obłudę, dodam, że sam do?ć często robię błędy, a że staram się dbać o PR, podpieram się słownikiem.

Jednak nie zawsze mi się to udaje, o czym przekonał mnie ostatnio Artix :)

Jeszcze raz, przy tej okazji mu dziękuję :P

EDIT:

Dragon, wszak urodzeni jeste?my w ubiegłym wieku :P:P

Opublikowano
Być może za "naszych" czasów, ów problemem nie był dostatecznie opisany naukowo i co za tym idzie, "walenie byków" nie było kwalifikowane jako

"przypadło?ć zdrowotna" ;);)

pzdr

BTW:

Żeby nie być pos?dzonym o hipokryzję czy obłudę, dodam, że sam do?ć często robię błędy, a że staram się dbać o PR, podpieram się słownikiem.

Jednak nie zawsze mi się to udaje, o czym przekonał mnie ostatnio Artix :P

Jeszcze raz, przy tej okazji mu dziękuję :P

Szorstki... piszesz tak jak by? miał z półtora wieku... :):P:)

Faktycznie, za "naszych" czasów wiekszo?ć rzeczy była inna...

Opublikowano

Tiaaa... z t? dysortografi? to rzeczywi?cie się ostatnimi laty namnożyło...

A ja miałem poprawkę na maturze z powodu błędów wła?nie.......

Nadal je robię, choć to żadem powód do chluby.....

Jakby co, to poprawiajcie (ci?gle się uczę), bo tektsy z błędami czyta się ciężko.

Pozdrówka

Opublikowano

W 'tamtych czasach' dwója była skutecznym lekarstwem na przypadło?ci nie tylko ortograficzne (mam na my?li i inne błędy pisowni).

Gość |wistak
Opublikowano
Tiaaa... z t? dysortografi? to rzeczywi?cie się ostatnimi laty namnożyło...

A ja miałem poprawkę na maturze z powodu błędów wła?nie.......

Nadal je robię, choć to żadem powód do chluby.....

Jakby co, to poprawiajcie (ci?gle się uczę), bo tektsy z błędami czyta się ciężko.

Pozdrówka

Drogowiec

Błędy błędami zawsze można to siako? wytłumaczyć, grunt aby wypowiedĽ zawsze byla na poziomie przynajmniej homo sapiens !OKK