ik26 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Barwy jesieni .Niedzielny wypad w polskie i słowackie Tatry . Tu nie ważne były góry ale barwy jesieni. Mam to szczęście że mieszkam w pięknych zakątkach naszego kraju ( Pogórze Ciężkowicko -. Rożnowskie ).Zresztą zobaczcie na samym początku filmu. Mijam się z ludźmi jadącymi na mszę do kościoła w Jamnej .http://bacowkajamna.pl/
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 6 Stycznia 2020 Klubowicze Opublikowano 6 Stycznia 2020 Piękne klimaty... Dróżki zachęcają do majestatycznych polatanek z kiwaniem na boki, choć z perspektywy kamery, są przeraźliwie wąskie ? Ja osobiście preferuję w wypadach boczne drogi, dlatego dla mnie bomba ? Zaraz po Burgmanii wybieram się w Bieszczady, ale kto wie, może w drodze powrotnej zawitam w Twoje okolice, bo tam jeszcze mnie nie było...
ik26 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2020 3 godziny temu, SlawoyAMD napisał: Piękne klimaty... Dróżki zachęcają do majestatycznych polatanek z kiwaniem na boki, choć z perspektywy kamery, są przeraźliwie wąskie ? Ja osobiście preferuję w wypadach boczne drogi, dlatego dla mnie bomba ? Zaraz po Burgmanii wybieram się w Bieszczady, ale kto wie, może w drodze powrotnej zawitam w Twoje okolice, bo tam jeszcze mnie nie było... Zapraszam. U nas jest dużo takich gminnych dróg .A tereny naprawdę są piękne.
Majeranek Opublikowano 14 Stycznia 2020 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Ojojoj bardzo wąsko..no chyba że jechałeś pod prąd ? ale widoki super... zazdroszczę i pozdrawiam.
ik26 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2020 3 godziny temu, Majeranek napisał: Ojojoj bardzo wąsko..no chyba że jechałeś pod prąd ? ale widoki super... zazdroszczę i pozdrawiam. Kwestia przyzwyczajenia. Nie wolno wymiękać Do wszystkiego idzie się przyzwyczaić mówiła ryba smażąc się na patelni . Pozdrawiam
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 31 Stycznia 2020 Administrator Opublikowano 31 Stycznia 2020 Dnia 5.01.2020 o 23:26, ik26 napisał: Mijam się z ludźmi jadącymi na mszę do kościoła w Jamnej @ik26, swego czasu Jamna to był jeden ze stałych punktów sezonu, gdzie co roku jeździliśmy bandą. Baza noclegowa, Uroczysko - Jastrzębia. W tym rejonie są piękne trasy do polatanek Tu jeden z filmików z Jamnej i okolic kręcony 2014 r. A tu inny, m.in także z tych okolic, kręcony 2013 r.
ik26 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2020 1 godzinę temu, MariuszBurgi napisał: @ik26, swego czasu Jamna to był jeden ze stałych punktów sezonu, gdzie co roku jeździliśmy bandą. Baza noclegowa, Uroczysko - Jastrzębia. W tym rejonie są piękne trasy do polatanek Tu jeden z filmików z Jamnej i okolic kręcony 2014 r. A tu inny, m.in także z tych okolic, kręcony 2013 r. Świat jest mały.Moje tereny. Jechałeś dolinami .Szkoda że nie śmigałeś po górkach ,widoki są fajne.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 31 Stycznia 2020 Administrator Opublikowano 31 Stycznia 2020 To przykładowe filmiki. Lataliśmy i po wyżynach, widoki faktycznie cudne
ik26 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2020 Musicie to kiedyś powtórzyć. Zapraszam.
Rekomendowane odpowiedzi