Skocz do zawartości
Forum Burgmania

PROTOTYP SKUTERA W NASZYCH RĘKACH

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Jaki? czas temu Katty – Szefowa Klubu Skuterowego Wrocław wpadła na szatański a zarazem genialny plan przeniknięcia do fabryki skuterów, dotarcia do pilnie strzeżonych projektów, danych z testów zapisanych na dyskach i zdobyciu jednego z prototypów. Po opracowaniu najdrobniejszych szczegółów brawurowego planu wybrała do jego realizacji dwóch klubowych agentów – mnie i „Krzysia”. Ja w ramach przygotowań do tego arcytrudnego zadania zaliczyłem trasę dookoła Polski a kolega uczył się na pamięć schematów elektronicznych zabezpieczeń i systemów bezpieczeństwa. Naszej Szefowej dzięki nieziemskiej urodzie udało się zapanować nad wol? i umysłem jednego z członków ?cisłego kierownictwa fabryki tak więc przed akcj? wiedzieli?my czego możemy spodziewać się wewn?trz... Czekali?my na dogodny moment do przeprowadzenia operacji a zespół klubowych analityków przygotował już cały sprzęt pomiarowy w tajnym laboratorium do badań i testów naszej zdobyczy. Cało?ć przygotowań była prowadzona w głębokiej konspiracji, tak że wielu członków Klubu Skuterowego Wrocław nie zdawało sobie sprawy co szykuj? ich koledzy...

Jest zielone ?wiatło – wkroczyli?my do akcji 29 maja 2007r. !tut

A oto nasza zdobycz, która w tej chwili jest rozbierana przez ekspertów klubowych na czynniki pierwsze. Już za kilkana?cie godzin w sieci będzie można przeczytać fragmenty raportu naszych specjalistów oraz poznać niektóre szczegóły z błyskawicznej akcji zdobycia prototypowego jedno?ladu...

S2010156.gif

Kilku innych agentów specjalnych KS Wrocław zakończyło już przygotowania w terenie do przejęcia pi?tkowego transportu zmierzaj?cego nie wiedzieć czemu do jakie? Ryni....

No cóż, inne kluby się kłóc? na forach a my się dobrze bawimy...

Opublikowano

Po takiej akcji możesz się poszczycić przedrostkiem 007 M@rkiz!

Ale tak serio to napewno były jakie? plecy, koneksje i płatna protekcja. Po takiej akcji można być pewnym, że gdzie? w IPN-ie znajdzie się teczka TW. M@rkiza. !tut !tut !tut

pozdro,

Cappo

Opublikowano

Ładny i do tego....elektryczny !tut

Opublikowano

M@rkiz popełniłe? wielki nietakt ... ty już "go" masz w swoim posiadaniu a miała być premiera na Burgmanii potem w Mediolanie. Co to się powyrabiało M@rkiz-owe przedpremierowe pokazy pojazdów ukrywanych do czasów premiery w |wiecie.

Jeste? Go?ć.

Opublikowano
,Po takiej akcji można być pewnym, że gdzie? w IPN-ie znajdzie się teczka TW. M@rkiza.  !tut  !tut  !tut

,

heh.. jak juz to bedzie teczka TW "KSW" !kiss

poza tym dodam, ze skoro skutery te sa produkowane we Wroclawiu to nie wyobrazam sobie, aby klub z grodu piastowskiego nie mial pierwszenstwa w testowaniu owego produktu !tut !tut

pozdr.

Katty

• Klubowicze
Opublikowano

Gratulacje udanej akcji - CB| by sie nie powstydziło

Pozdrówko!

Opublikowano

No i podpadli?cie reszcie kraju bo każdy się cieszył że będzie pierwszym, który widział to cudo... !bicz ;)

Na jednym ze zlotów M@rkiz był wożony w kufrze od C1, teraz za karę przez cały zlot będzie wożony w kufrze...Vectrixa... !tut :lol:;)

• Sympatycy
Opublikowano
No i podpadli?cie reszcie kraju bo każdy się cieszył że będzie pierwszym, który widział to cudo... !bicz ;)

Na jednym ze zlotów M@rkiz był wożony w kufrze od C1, teraz za karę przez cały zlot będzie wożony w kufrze...Vectrixa... !tut :lol:;)

Eeee, ja proponuje, żeby w nocy kręcił dynamo, w celu naładowania akumulatorów

tego cudeńka... ;););)

pzdr

Opublikowano

Ojajaja czyżby wałek? !bicz

Akcja musiała być tak tajna że nawet wła?ciciel magazynu nic o niej nie wie !tut

Opublikowano
(...)No cóż, inne kluby się kłóc? na forach a my się dobrze bawimy...

Na pewno bedzie to nastepn? gorzk? pigulk? dla tych osob, ktore juz od dlugiego czasu staraly sie doprowadzic do "premiery" skutera na zlocie w Ryni, dogrywajac wiele aspektow tej imprezy !tut .

"Fun" forever !bicz .

Jeste? Go?ć :lol: .

Opublikowano

Carrrrrrrraaamba... Trzeba się pilnować przy M@rkizie... carrrrraaaamba...

Opublikowano

nie chciałem sie wypowiadac, bo to i tak już nic nie zmieni, ale skoro wiecej osób ma podobne zdanie do mojego do sie wypowiem ...

przykre jest to co sie stało .. test skutera możnabyło przeprowadzić wcze?niej, wiele wcze?nie, ale zachowali?my to na Rynie .. zeby była nowo?ć, zeby była pierwsza prezentacja w Polsce ... ale .. niestety lipa z tego ... !tut

tym bardziej jest mi przykro ze namęczyłem się gadaj?c z przeróznymi dyrektorami we włoszech, ich sekretarkami, itp, zeby wydali przyzwolenie na postawienie boxu Vectrixa, przywiezienia skuterów testowych, gadzetów prezentacji etc etc ...

zostaje nadzieja że przynajmniej wam sie podobał ... !bicz

Opublikowano

Ciekawe to to...interesowalem sie już jaki? czas temu,zachęcam do obejrzenia krótkich filmików na youtube-ie. a ja samo dokładniej przyjże się w Rynii !tut

• Sympatycy
Opublikowano

zostaje nadzieja że przynajmniej wam sie podobał ...

Bardzo się podobał. !tut

No cóż, nikt nie ma monopolu na nowinki i prezentacje skuterowe Dee Yay !bicz

Szefowa KS Wrocław już od dawna nad tym pracowała...

Opublikowano

To się nazywa konkurencja, wolny rynek !tut

• Klubowicze
Opublikowano
nie chciałem sie wypowiadac, bo to i tak już nic nie zmieni, ale skoro wiecej osób ma podobne zdanie do mojego do sie wypowiem ...

przykre jest to co sie stało .. test skutera możnabyło przeprowadzić wcze?niej, wiele wcze?nie, ale zachowali?my to na Rynie .. zeby była nowo?ć, zeby była pierwsza prezentacja w Polsce ... ale .. niestety lipa z tego ...  !wchair

tym bardziej jest mi przykro ze namęczyłem się gadaj?c z przeróznymi dyrektorami we włoszech, ich sekretarkami, itp, zeby wydali przyzwolenie na postawienie boxu Vectrixa, przywiezienia skuterów testowych, gadzetów prezentacji etc etc ...

Ej, ale o co chodzi??? !guns

Każdy już wie przecież, jak wygl?da Vectrix, więc co zmienia jego zdjęcie na forum?

Premiera w Rynii swoj? drog? - wtedy Ci co nie widzieli (czyli większo?ć) będ? mogli zobaczyć po raz pierwszy i o to chyba chodzi.

A że chłopaki z Wrocławia sobie skuter wzięli "do testowania" to co niby zmienia - chyba tylko tyle, że nie będ? robić kolejki do jazd testowych na zlocie. !happybth

W ten weekend Vectrix i tak będzie nowo?ci? i i tak będzie to pierwsza oficjalna prezentacja w Polsce. A że będzie "dwóch takich, co widzieli Vectrixa"...Co to zmieni?

Przykra jest raczej reakcja niektórych na tego jednak wyraĽnie żartobliwego M@rkizowego posta...

Ja tam i tak z niecierpliwo?ci? czekam na premierę Vectrixa w Ryni, bo nie widziałam i do zlotu nie zobaczę tego cuda. !happybth

Opublikowano

Tylko ,że tych jazd testowych to będzie do wyczerpania akumulatora..!wchair ile..? 50km..? bo nie s?dzę by wszyscy testerzy jeĽdzili delikatnie...

Opublikowano

Ej, ale o co chodzi??? ;)

Każdy już wie przecież, jak wygl?da Vectrix, więc co zmienia jego zdjęcie na forum?

Premiera w Rynii swoj? drog? - wtedy Ci co nie widzieli (czyli większo?ć) będ? mogli zobaczyć po raz pierwszy i o to chyba chodzi.

A że chłopaki z Wrocławia sobie skuter wzięli "do testowania" to co niby zmienia - chyba tylko tyle, że nie będ? robić kolejki do jazd testowych na zlocie. :(

W ten weekend Vectrix i tak będzie nowo?ci? i i tak będzie to pierwsza oficjalna prezentacja w Polsce. A że będzie "dwóch takich, co widzieli Vectrixa"...Co to zmieni?

Przykra jest raczej reakcja niektórych na tego jednak wyraĽnie żartobliwego M@rkizowego posta...

Ja tam i tak z niecierpliwo?ci? czekam na premierę Vectrixa w Ryni, bo nie widziałam i do zlotu nie zobaczę tego cuda. :)

Zgadzam się, zdjęcia nie oddadz? realu a tym bardziej jazd testowych, więc Vectrix w Ryni w dalszym ci?gu jest Mega niespodziank? :(:(:D;):(