Gość majon Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 To bedzie po Atlanticu bo japonce jakies takie nijakie !flower i nie daja panienek w gratiku
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Maja 2007 Administrator Opublikowano 28 Maja 2007 Trochę zerżnięty z GSR' a. Osobi?cie nie czuje podniety choć prezentacja i sama "otoczka" ciekawa. Majon... wstydĽ się Żeby zdradzać maxi?? !flower bleeeh...! Liga nigdy Ci tego nie zapomni! Ps. Czy co? już wiadomo w temacie filmu MP3? Ps2. Panienki w gratiku? To po cholerę kupować moto?
Administrator Artix Opublikowano 28 Maja 2007 Administrator Opublikowano 28 Maja 2007 Golas jak golas, bez powalenia na kolana. Sprzet just for fun, zero turystyki, czyli mnie nie kreci !flower
Mario Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 bo japonce jakies takie nijakie i tez przychyle sie do tego zdania, juz zapomnialem o x9. Ten sprzet bedzie troszke kosztowal o wiele lepszym sprzetem jest kawa z 750 , ma w Polsce genialna cene, a Janaszek jeszcze ja moze polepszyc. sprawdz jest rownie piekny !flower A jak chcesz wlocha to sprawdz jest teraz promocja na male mosterki cena - 30%. Niech zyje Italia. Piep***ć Japońce i korporacje ps. oprócz 1 dobrego japońca
dacja Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 Niech zyje Italia. Piepszyć Japońce i korporacje !flower Korporacje !!! ja też za tym ... Japońce w 200 jeszcze toleruje ...
Gość majon Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 Mariucho nie wyrobie sie z filmem do burgmani napewno (praca,praca) !flower a co do shivera bedzie poprostu pojazdem do ganiania po miescie a z maxi nigdy nie zrezygnuje chyba ze moja ulubiona stajnia cos ciekawego wypusci bo japonca nie kupie (zadnych burgmanow itp)nie chce mi sie przesiadywac w serwisach heheh mario co tak ostro???? Nie przepadam za malymi zoltymi kurduplami;) a widzac jak oni traktuja swoich klientow i dealerow to mam ich w d......i nie zostawie u nich zlamanego grosza. Kupie sobie do shivera dres adidasy.Sprzet mi sie bardzo podoba bo jest inny od tego typu konkurentow.Ma cos w sobie Nie moge sie doczekac jak bedzie juz w Polsce
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Maja 2007 Administrator Opublikowano 28 Maja 2007 bo japonce jakies takie nijakie i tez przychyle sie do tego zdania, Panowie... o czym my rozmawiamy... Czy ten skuter jest Waszym zdaniem brzydki? ????? Poczekajmy na nowego An 650 K8. Nieoficjalnie wiem, że ma to być pełen wodotrysk ale narazie poczekajmy z ochami i achami. !flower Shiver, GSR czy Kawa Z750 to 2oo jako drugie czy trzecie w garażu... golasy do zabawy Pierwszym musi być wygodny jedno?lad do jazdy turystycznej i miejskiej... chyba nie muszę pisać o co mi chodzi?
Gość majon Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 o jejku jejku ten skuter mi sie srednio podoba.Mam obiecana jazde probna shivrem wiec napewno napisze szczerze co o tym sadze.
Mario Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 Panowie... o czym my rozmawiamy... !flower dobrze rozmawiamy bo w tym dziale jest zakaz rozmow o skuterach A Majon bo ty nerwus dla Ciebie dobry byłby zoomer. Jedziesz sobie 45 bez stresu ,pospiechu i banan na twarzy. JeĽdzilem sobie cały piatek u Qwakiego, jest super. Albo jak Dragon moze Fuoco bo jest ładniejszy sporo od mp3.
Gość majon Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 Trochę zerżnięty z GSR' a. Osobi?cie nie czuje podniety choć prezentacja i sama "otoczka" ciekawa. Majon... wstydĽ się Żeby zdradzać maxi?? !flower bleeeh...! Liga nigdy Ci tego nie zapomni! Ps. Czy co? już wiadomo w temacie filmu MP3? Ps2. Panienki w gratiku? To po cholerę kupować moto? Mariusz w niczym mi on nie przypomina GSR jest od niego duzo ladniejszy
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Maja 2007 Administrator Opublikowano 28 Maja 2007 Mariusz w niczym mi on nie przypomina GSR jest od niego duzo ladniejszy Hmm... GSR Shiver Dla mnie jeden czort... A Majon bo ty nerwus dla Ciebie dobry byłby zoomer. Jedziesz sobie 45 bez stresu ,pospiechu i banan na twarzy Ooo i tu Krzywy poruszył ważn? kwestie... Pełne poparcie !flower Ja bym tylko dodał, że Zoomer i koniecznie zablokowany!
Gość majon Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 Mariusz w susuzece brak stylu wyglada na plastykowa zabawke linia wrecz prostacka nie zadbano o detale i jeszcze ten dodatek Art phiii musza zoltki torche popracowac nad stylizacja bryly bo jest niedopieszczona i na koniec jeszcze suzuki !flower gwozdz do trumny i nie denerwowac majona bo znowu nie zasnie i tak juz wyliczam gostkow na ktorych sie zasadze na burmanii
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Maja 2007 Administrator Opublikowano 28 Maja 2007 Stylistyka ładna czy brzydka? O gustach tak naprawdę trudno rozmawiać. To tak jakby?my się sprzeczali czy wolimy brunetki, blondynki czy rude Przytoczyłem przykład GSR' a dlatego bo w zeszłym roku zrobiłem nim jakie? 500 km. Motocykl prowadzi się łatwo jak zabawkę. Lekki, zwinny a przy tym potrafi?cy pokazać co potrafi. Pozytywnie mi utkwił w pamięci ale jako 2oo do miasta. Co do Shivera... To tak samo jak z Alf? Romeo... Piękna! ale czy to wystarczaj?cy powód by j? kupić? i nie denerwowac majona bo znowu nie zasnie i tak juz wyliczam gostkow na ktorych sie zasadze na burmanii Dobra... sam tego chciałe?... dzwonie do Dragona !flower
drogowiec Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 i tak juz wyliczam gostkow na ktorych sie zasadze na burmanii Jestem na li?cie? Jakby co, to się będę bronił ga?nic? !flower Pozdrówka
Administrator Artix Opublikowano 28 Maja 2007 Administrator Opublikowano 28 Maja 2007 Bigowca moge tylko kupic dla jakiegos konkretnego celu. Np Africe Twin pod katem wyjazdu do Kazachstanu tylko ze po powrocie sprzedam bo na cholere mi cos co nie jest uzyteczne po za bezdrozami. Golasa bym nie kupil bo ja mam mimo wszystko fun w jezdzie skuterem. Dla mnie golas to sprzet do lansowania sie po miescie nic wiecej, a zatem szkoda kasy na cos co nie jest uzyteczne. A jak bede chcial po miescie powachlowac biegami to wsiade w auto
Gość Dragon Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 MariuszBurgi napisano 28-05-2007, 23:32 QUOTE (majon) i nie denerwowac majona bo znowu nie zasnie i tak juz wyliczam gostkow na ktorych sie zasadze na burmanii Dobra... sam tego chciałe?... dzwonie do Dragona Czuwam... przyczajony...
rafałek Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 Ta Aprilia to zreżnięta jest z Yamahy FZ6 z GSR ma wiele mniej wspólnego. Fajny sprzęcik. Ja coraz bardziej dojżewam do zakupu maszyny tego typu.
dr.big Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 Fajne moto, jednak przeraza mnie troche brak jakiejkolwiek owiewki. Wysmaczony naked (zawieszenie USD, radialne zaciski, felgi OZ no i 95KM z 750ccm ) nadaje sie moim zdaniem na podroze bez bagazu i przy dosyc ladnej pogodzie. Nie wyobrazam sobie przypiecia kufra(ow) czy sakiew do takiego moto. Podobnie jak podrozy w strugach deszczu . Swojego czasu sam nosilem sie z zamiarem kupna "duzego" monstera, ale na razie mi przeszlo !OK . Co do samej sylwetki, modny ostatnio "ksztalt", jest kilka moto o takim wygladzie i z daleka wygladaja w sumie identycznie . Prosze sie nie obrazac . PS. Jeszcze jedno, zastanawiam sie czy naprawde bedzie w sprzedazy pod koniec lata ?
jagroski Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 Moturek jest ?liczny bez dwóch zdań, a japońce (raczej japonki) zazwyczaj "wy?cigowe" baby strasznie nisko zawieszone , nie to co na zdjęciu , jak endurki.
Gość denver27 Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 a mnie z biegowców podoba sie varadero xl 1000v choc wiem ze nie jest italiano vero
zibi Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 Jako,że miałem w zeszłym sezonie fz6n,dorzucę swoje 3 grosze. Bardzo ładny motorek,nawet ?liczy i najbardziej go podziwiałem kiedy....stał sobie a ja patrzyłem z boku Trochę już miałem sprzętów i dlatego jeżeli miałbym cos kupić do jazdy to albo co? w stylu fjr albo r1 (r6 za mała). Nakedy sa piękne,ale frajda jest tylko w mie?cie przy dobrej pogodzie.
Mario Opublikowano 30 Maja 2007 Opublikowano 30 Maja 2007 w nastepnym lipcowym numerze Motocykla ktory ma byc teoretycznie 22 czerwca ma byc test wersji przedprodukcyjnej aprilki.
Rekomendowane odpowiedzi