dr.big Opublikowano 31 Grudnia 2019 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Dzisiejszego dnia temat jak najbardziej aktualny ? . Sam zrezygnowałem z przed, sylwestrowego i po sylwestrowego (i nie tylko ? ) strzelania jakoś ponad 15 lat temu. Moje psy źle reagowały na wszechobecną kanonadę, dlatego dałem sobie spokój całkowicie i na zawsze. 1
tomekstw Opublikowano 31 Grudnia 2019 Opublikowano 31 Grudnia 2019 podpisuję się pod tym . ktoś chce sobie postrzelać niech zmyka na blisko wschód
Lucjan73 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Ja szczerze mówiąc to jeszcze nigdy w życiu nie używałem tego typu wynalazków. A widząc reakcje moich zwierząt jeszcze bardziej widzę bezsens "strzelania".
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 31 Grudnia 2019 Administrator Opublikowano 31 Grudnia 2019 Absolutnie bez petard! Wystraszone zwierzęta, smog i mega syf na ulicach 1 stycznia. Całe szczęście, że do akcji włączają się już niektóre sklepy. Brawo!
tomekmajesty Opublikowano 31 Grudnia 2019 Opublikowano 31 Grudnia 2019 PopieramPo co te chińskie zwyczaje;)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Administrator xmarcinx Opublikowano 31 Grudnia 2019 Administrator Opublikowano 31 Grudnia 2019 Ja bardzo lubię fajerwerki. Lubię na nie patrzeć. Petard robiących jedynie huk nie lubię.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 31 Grudnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 31 Grudnia 2019 Ja też bardzo lubię fajerwerki i bardo lubię samemu je odpalać i strzelać. ? Im wyżej lecą i ładniej świecą tym fajniej. Natomiast petard nigdy nie lubiłem i nie używałem. Od kilku lat zrezygnowałem też z rakiet i wyrzutni. Dzieci już wyrosły, brak mobilizacji i faktycznie muszę przyznać że z roku na rok coraz bardziej denerwuje mnie bałagan jaki widać w nowy rok ?
Klubowicze DaniL Opublikowano 1 Stycznia 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Stycznia 2020 Ja nie strzelam. Ja wspieram psiaka :)
Zoee Opublikowano 31 Grudnia 2021 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Może w tym roku Zula będzie mogła spędzić dzień w pokoju nie w łazience...
tomekstw Opublikowano 31 Grudnia 2021 Opublikowano 31 Grudnia 2021 I my podpisujemy się wszystkimi 4 łapami #bezpetard.
Lucjan73 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Opublikowano 31 Grudnia 2021 U mnie koty już od kliku dni uciekają pod meble bo jacyś napaleńcy mają przedwczesne wystrzały. Oczywiście mamy leki od weta na uspokojenie ale nie bardzo to pomaga. Nasze lokalne fora dyskusyjne pełne są wpisów w tym temacie co dziwne jest duża liczba ludzi których ten temat nie rusza i zaciekle bronią używania fajerwerków. W Niemczech rząd zabronił używania fajerwerków - ciekawe co by u nas się stało, chyba powstanie ludowe albo wojna domowa...
tomekmajesty Opublikowano 31 Grudnia 2021 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Rozumiem jeszcze o północy Ale żeby dwa dni odpalać petardy to trzeba być piromanemI nie wiedzą że mogą się posikać I to niekonieczne jak ja im odpalę …;)Mój pies szczeka jak petardy strzelają i na szczęście nie ma paniki strachu raczej szykuje się do atakuWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Orion Opublikowano 31 Grudnia 2021 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Sam nadrabiałem marzenia z dzieciństwa, ale jak podrzucono mi jednego kota, potem drugiego i jak widziałem ich przerażenie to już nie strzelam. Kupiłem inne marzenie z młodości... skuter 😎Bawcie się dobrze i z głową, i to nie w sedesie 🤣🍻
Paul Opublikowano 31 Grudnia 2021 Opublikowano 31 Grudnia 2021 U nas spokój staruszek Irys w ostatnim czasie przygłuchł i nic mu już nie przeszkadza , świętuje z nami sylwestra jak widać na załączonym obrazku 🙂
Rekomendowane odpowiedzi