Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiejszego dnia temat jak najbardziej aktualny ? .

Sam zrezygnowałem z przed, sylwestrowego i po sylwestrowego (i nie tylko ? ) strzelania jakoś ponad 15 lat temu. Moje psy źle reagowały na wszechobecną kanonadę, dlatego dałem sobie spokój całkowicie i na zawsze.

Opublikowano

podpisuję się pod tym . ktoś chce sobie postrzelać niech zmyka na blisko wschód

Opublikowano

Ja szczerze mówiąc to jeszcze nigdy w życiu nie używałem tego typu wynalazków. A widząc reakcje moich zwierząt jeszcze bardziej widzę bezsens "strzelania". 

• Administrator
Opublikowano

Absolutnie bez petard! Wystraszone zwierzęta, smog i mega syf na ulicach 1 stycznia.

Całe szczęście, że do akcji włączają się już niektóre sklepy. Brawo!

81206204_1241227622735040_58398340942670

Opublikowano

Popieram
Po co te chińskie zwyczaje
;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Administrator
Opublikowano

Ja bardzo lubię fajerwerki. Lubię na nie patrzeć. Petard robiących jedynie huk nie lubię.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Ja też bardzo lubię fajerwerki i bardo lubię samemu je odpalać i strzelać. ?  Im wyżej lecą i ładniej świecą tym fajniej. 

Natomiast petard nigdy nie lubiłem i nie używałem.  Od kilku lat zrezygnowałem też z rakiet i wyrzutni. Dzieci już wyrosły, brak mobilizacji i faktycznie muszę przyznać że z roku na rok coraz bardziej denerwuje mnie bałagan jaki widać w nowy rok ?  

• Klubowicze
Opublikowano

Ja nie strzelam. Ja wspieram psiaka :)8be99cbd04717add323a4721b403860c.jpg

• 1 rok później...
Opublikowano

Powtarzamy sprawę👍.

Opublikowano

Może w tym roku Zula będzie mogła spędzić dzień w pokoju nie w łazience... 

20201231_164300~2.jpg

Opublikowano

I my podpisujemy się wszystkimi 4 łapami #bezpetard.ecfbd01c1138739ee9d971a11690e399.jpg

Opublikowano

U mnie koty już od kliku dni uciekają pod meble bo jacyś napaleńcy mają przedwczesne wystrzały. Oczywiście mamy leki od weta na uspokojenie ale nie bardzo to pomaga. Nasze lokalne fora dyskusyjne pełne są wpisów w tym temacie co dziwne jest duża liczba ludzi których ten temat nie rusza i zaciekle bronią używania fajerwerków.  W Niemczech rząd zabronił używania fajerwerków - ciekawe co by u nas się stało, chyba powstanie ludowe albo wojna domowa...

Opublikowano

Rozumiem jeszcze o północy
Ale żeby dwa dni odpalać petardy to trzeba być piromanem
I nie wiedzą że mogą się posikać
I to niekonieczne jak ja im odpalę …
;)
Mój pies szczeka jak petardy strzelają i na szczęście nie ma paniki strachu raczej szykuje się do ataku

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Sam nadrabiałem marzenia z dzieciństwa, ale jak podrzucono mi jednego kota, potem drugiego i jak widziałem ich przerażenie to już nie strzelam. Kupiłem inne marzenie z młodości... skuter 😎Bawcie się dobrze i z głową, i to nie w sedesie 🤣🍻

Opublikowano

U nas spokój staruszek Irys   w ostatnim czasie przygłuchł i nic mu już nie przeszkadza   , świętuje z nami sylwestra  jak widać na załączonym obrazku 🙂

20211113_153300.jpg

• Administrator
Opublikowano

e0dd42cc0f55f0e4c72f5c1beebcc2b8.jpg