mak Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 Może poradzicie mi do jakiej warszawskiej szkoły się zapisać, żeby zrobić kurs na prawo jazdy kat. A? Jak się domy?lam, poziom szkolenia jest różny, a więc wybór dobrej szkoły zapewne ma znaczenie. Mieszkam na Tarchominie, więc byłoby super gdyby szkoła też była w okolicy... choć je?li warto pojechać gdzie? dalej, to pojadę. Jak uważacie?
drogowiec Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 W Wawie najlepsze recenzje zbiera Tomek Kulik na Bemowie http://www.pro-motor.pl/ Pozdrówka i powodzenia
mak Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Opublikowano 28 Maja 2007 W Wawie najlepsze recenzje zbiera Tomek Kulik na Bemowie http://www.pro-motor.pl/ Dzięki za odpowiedĽ. W zasadzie jestem już zapisany do Imoli - była mi najbardziej po drodze. W ?rodę pierwsze zajęcia...
Gość Maja Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Hej moim zdaniem pro-motor to naj szkoła jazdy w Wawie. Chłopaki robi? to z pasj? i s? w stanie wszystkiego nauczyć, jeżeli będziesz sam tego chciał. Ps. naj jazda po muldach i sypkim piachu ( SUZUKI DR125) Szkoda, że tylko 2h !YES
Sympatycy orzech Opublikowano 6 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2007 Po kursie przychodzi czas na egzamin a w warszawie lipa. Dzisiaj pojechałem do Radomia zapisać się na egzamin pratyczny i termin mam 11.06 czyli 2 dni robocze. W wawie min 30 dni. Pozdrawiam ORZECH
Misiek_500V Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Orzech a nie jest przypadkiem tak, ze w Radomiu bardziej sie czepiaja ludzi z Wawy?? Podobna sytuacja jest miedzy Lodzia a Skierniewicami i slyszalem o paru przypadkach, gdzie egzaminator w skierniewicach sie "ostro czepial"
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2007 No tego niestety nie wiem ale się dowiem już w poniedziałek. Mam nadzieję, że nie będ? się czepiać na wyrost. Oczywi?cie jak popełnie bł?d to mnie oblej? ale tutaj to już ja muszę się wykazać. Edit: Misiek nie zauważyłem dyskryminacji Wawy w Radomiu, wręcz przeciwnie. Bardzo miły egzaminator - wynik egzaminu pozytywny
mak Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2007 Mnie się nie spieszy - na razie mam 50cc i pewnie nie kupię w tym roku większej maszyny. Będę kupował raczej zim?... Zreszt? dopiero we wtorek mam pierwsze jazdy, więc i tak przy dobrych wiatrach przede mn? 5 tygodni jeżdżenia... Gratuluję zdanego egzaminu! !scooter
Gość pszym Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Osobi?cie przetrenowałem Imolę i nie jestem pewien, czy można się tam czego? praktycznego nauczyć... Ale to moje zdanie...
mak Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2007 Osobi?cie przetrenowałem Imolę i nie jestem pewien, czy można się tam czego? praktycznego nauczyć...Ale to moje zdanie... Jestem dopiero po pierwszel lekcji, ale chyba podzialem Twoj? opinię - niestety .
Rekomendowane odpowiedzi