Gość Cobesh Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 Zdjęcia powstały w ci?gu jednej godziny na warszawskiej Woli. LINK Kliknięcie na fotke powoduje jej powiększenie. Tym drugim autobusem miałem wracać z Wola Parku, całe szczę?cie że podjechało 171.
Sympatycy Worlan Opublikowano 25 Maja 2007 Sympatycy Opublikowano 25 Maja 2007 No widzisz, musisz się po?pieszyć z zakupem sqta
Gość Dylus Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 Te palenie autobusu - pierw kierowca ugasił co? tam w silniku, a póĽniej wydobył się ten dym??
Gość Cobesh Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 Wła?nie dzisiaj jede ogl?dn?ć Honde Bali, coprawda 50 ale to już jaki? !scooter Co do autobusowego grilla to zdjęcia s? nie po kolei. Było tak: Autobus zaczoł dymić, ludzie uciekli, kierownik zaczol gasić, poszły 2 ga?nice, wygl?dało że jest wszystko opanowane, a tu znowu dym- brak gta?nić ZNONK, ale nie ma jak to solidarno?ć kierowców ZTM więc i ga?nice sie znalazły i kierownik przyst?pił do gaszenia. Straż przyjechała podobno po kilku minutach, bite 15 minut mineło zanim przyjechali.
Olsen Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 Ja z komunikacji miejskiej w Warszawie uznaję jedynie metro i SKM. Do telepania się rachitycznym autobusem nic by mnie chyba nie było w stanie skłonić. Już lepiej rowerem jechać.
Mr.T Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 Olsen daj już spokój wszyscy już wiedz? , że SKM i metro to Twoje drugie życie. Zapraszam, przyjedĽ do mnie poci?giem na Gocław !scooter Żeby nie było OT, na dalszych fotkach jest demolka na chodniku czyżby wkurzeni pasażerowie dali upust emocjom
Gość Cobesh Opublikowano 27 Maja 2007 Opublikowano 27 Maja 2007 ...Żeby nie było OT, na dalszych fotkach jest demolka na chodniku czyżby wkurzeni pasażerowie dali upust emocjom !scooter Nie to tylko kierowca zasłab.
Olsen Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 Zapraszam, przyjedĽ do mnie poci?giem na Gocław Od tego, żeby jeĽdzić na Gocław, mam motocykl, skuter i rower. !flower
Rekomendowane odpowiedzi