Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest kt? na forum, kto już korzysta z usług sieci Play i czy mógłby się wypowiedzieć na temat ich jako?ci: zasięg, obsługa klienta itp?

Mam zamiar przenie?ć do nich swój nr z Orange, ale jak na razie mam nie najlepsze do?wiadczenie i st?d moje zapytanie.

Opublikowano

tak .. ja używam...

drogi dostep do internetu i minuty nie przechodz? na następny miesi?c ...

oprócz tego wszystko mi sie podoba ...

abonament mam 50 zł ... i nie wykorzystuje go do końca .. a troche gadam.

widomosci multimedilne - tak jak sms'y - fajny gadżet ...

biuro obsługi - inne niż wszystkie. biuro np ERY jest strasznie formalne, a w playu jest bezpo?rednie ... cze?ć cze?ć .. w czym TOBIE pomóc ... no to na razie ...

wrażenia mam pozytywne ...

• Sympatycy
Opublikowano

A jak jest z zasięgiem, bo w Warszawce chodziły do niedawna słuchy,

że maj? jednego BTS-a i do tego jeżdż? z nim na przyczepce... :o !YES !OK :)

pzdr

• Administrator
Opublikowano

Przypominam w?tek w którym sporo rozmawiali?my o tej sieci, kiedy była jeszcze na etapie testów:

http://www.burgmania.net/forum/index.php?s...5&hl=nadchodzi4

Nie wiem jak teraz funkcjonuje sieć ale podczas testów internet działał do?ć awarynie. |ci?ganie plików czasem było nierealne. Same rozmowy czy sms'y OK.

Przez trzy miesi?ce testowałem Play'a. PóĽniej miałbyć rewelacyjne oferty na rozmowy i telefony dla osób testuj?cych no i dla samym klientów "z ulicy".

Niestety nie zostałem zachęcony na tyle aby przenie?ć do Play'a swój numer prywatny lub zostawić sobie testowy.

Aktualnie na rynku jest mocna walka pomiędzy operatorami.

Np. Orange prepaid oferuje doładowanie X3, czyli płac?c np. 150 PLN dostajemy standardowe 180 PLN (plus jeszcze dodatkowe 10% za inn? ofertę) oraz 300 PLN Extra! W sumie prawie 500 PLN! Ł?cz?c to z innymi promocjami wychodzi minuta rozmowy za ?mieszn? stawkę.

Pozostali operatorzy także nie ?pi? i oferuj? coraz ciekawsze oferty... bo wkrótce wejdzie na arene komunikacyjn? kolejny konkurent... !YES

Opublikowano

Dokłanie - Orange do 27 maja oferuje doładowanie potrójne - dzi? ładowałem konto mojej mamie za 50zł, a dodatkowo dostała jeszcze 100zł do wykorzystania w Orange.

Mariusz, pochwal się, co wiesz ;)