tomekstw Opublikowano 6 Grudnia 2019 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Lokalizacja już jest: Zapisywać się, musimy zebrać silną grupę. Lekka zmiana formuły więc zapowiada się ciekawie.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Grudnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Grudnia 2019 Cześć Tomek. Burgmania jak co roku jest u nas w planach. Ale zawsze z zapisem czekam do terminu wpłat i rezerwacji miejsc. Ja tam wolę zapisać się później, ale wziąć udział ? a nie zapisywać się na listę 6 grudnia w maju się wycofać ? u mnie ciężko zaplanować terminy z tak dużym wyprzedzeniem.
tomekstw Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2019 My zapisaliśmy się już teraz, żeby nic innego w tym terminie nie planować. Tzw. klamka zapadła. A co dotyczy samej imprezy fajnie by było zebrać sporą ekipę.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Grudnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Grudnia 2019 Pewnie że fajnie by było ? tym bardziej że będzie Rajd - może znowu wspólnymi siłami jakiś puchar wyjeździmy ?
tomekstw Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2019 37 minut temu, EndriuBis napisał: Pewnie że fajnie by było ? tym bardziej że będzie Rajd - może znowu wspólnymi siłami jakiś puchar wyjeździmy ? formuła może być podobna jak na "Babie Jadze"
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Grudnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Grudnia 2019 Dopisani ? przedyskutowane z Baśką dzisiaj przy kawie. ☕
tomekstw Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Opublikowano 22 Marca 2020 na FB Grupa Wielkopolska informuje, że impreza przeniesiona na 2021 r
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 22 Marca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Marca 2020 Faceboka nie posiadam, ale dowiedziałem się o tym z naszego forum. Niestety.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Marca 2020 Administrator Opublikowano 22 Marca 2020 9 minut temu, Saper napisał: ale dowiedziałem się o tym z naszego forum. ... dzień przed ogłoszeniem na innych kanałach informacyjnych.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 22 Marca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Marca 2020 Nie jest to żadne pocieszenie, ale lepsza jest zła wiadomość, niż żadna.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Marca 2020 Administrator Opublikowano 22 Marca 2020 Oczywiście. Bardziej chodziło mi o zwrócenie uwagi, że fakty ważne dla naszej społeczności najpierw trafiają na nasze forum a ewentualnie później na inne kanały.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 22 Marca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Marca 2020 Taka ewentualność nawet nie przeszła mi przez myśl.
tomekstw Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Opublikowano 22 Marca 2020 13 minut temu, MariuszBurgi napisał: Oczywiście. Bardziej chodziło mi o zwrócenie uwagi, że fakty ważne dla naszej społeczności najpierw trafiają na nasze forum a ewentualnie później na inne kanały. Mam taki okres w robocie, że nie mam jak zajrzeć na forum, inne kanały same dadzą znać. A wpis bardziej na pobudzenie dyskusji, w jakim to pójdzie kierunku. 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 22 Marca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Marca 2020 O czym tu dyskutować, decyzja łatwa nie była, ale została podjęta, podana na forum do wiadomości wszystkich.
tomekstw Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Opublikowano 22 Marca 2020 2 godziny temu, tomekstw napisał: A wpis bardziej na pobudzenie dyskusji, w jakim to pójdzie kierunku. Ale jest o czym. Zlot wiadomo, ze względu na ilość uczestników musiał być odwołany. Ja nie o nim. Ciekawi mnie jak rozwinie się temat i czy za dwa trzy miesiące będzie możliwość swobodnego przemieszczania się. Pogoda znów się popsuła, u nas regularna śnieżyca świata nie widać, a to nie sprzyja poprawie sytuacji.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 22 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2020 46 minut temu, tomekstw napisał: Ciekawi mnie jak rozwinie się temat i czy za dwa trzy miesiące będzie możliwość swobodnego przemieszczania się Za 2 to raczej nie ale za 3-4 prawdopodobnie.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 22 Marca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Marca 2020 Na razie trzeba spokojnie obserwować rozwój sytuacji. Na dzień dzisiejszy zawalił się plan naszego ministra od zdrowia. Do dzisiaj miało być ponad 1000 zdiagnozowanych, a jest trochę ponad 500 ? ale nie zapeszajmy, bo w każdej chwili może się zes..ć ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 22 Marca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Marca 2020 21 minut temu, EndriuBis napisał: ... a jest trochę ponad 500 ? ale nie zapeszajmy, bo w każdej chwili może się zes..ć ? Jest już 627, więc niestety rośnie, trochę wolniej od prognoz ministra, ale nie zmienia sytuacji.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 22 Marca 2020 Użytkownicy Opublikowano 22 Marca 2020 4 godziny temu, EndriuBis napisał: Na razie trzeba spokojnie obserwować rozwój sytuacji. Na dzień dzisiejszy zawalił się plan naszego ministra od zdrowia. Do dzisiaj miało być ponad 1000 zdiagnozowanych, a jest trochę ponad 500 ? ale nie zapeszajmy, bo w każdej chwili może się zes..ć ? Bo to Endriu tak wygląda 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Marca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Marca 2020 Kurcze, Nazir ? nie musiałeś tego pisać. Biorę to - niestety - pod uwagę. ? ale jakoś tak lepiej się człowiek czuje jak słyszy optymistyczne liczby ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 23 Marca 2020 Użytkownicy Opublikowano 23 Marca 2020 1 minutę temu, EndriuBis napisał: Kurcze, Nazir ? nie musiałeś tego pisać. Biorę to - niestety - pod uwagę. ? ale jakoś tak lepiej się człowiek czuje jak słyszy optymistyczne liczby ? Z tego co wiem jest coraz lepiej - nowi forumowicze się dopisują i ?chyba tylko jeden jest w kwarantannie administracyjnej? Duuużo zdrowia dla Wszystkich. PS W wakacje na pewno będziemy latać 2oo i roznosić dobre informacje?. Większość z nas już poodwoływała wyjazdy wakacyjne - więc spodziewam się oblężenia dróg. Dobrze, że my szuterki i boczne preferujemy?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Marca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Marca 2020 1 minutę temu, Nazir napisał: .....Większość z nas już po odwoływała wyjazdy wakacyjne - więc spodziewam się oblężenia dróg. Dobrze, że my szuterki i boczne preferujemy? no właśnie ? i połowa z Was zjedzie mi się tu w Bieszczady ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 23 Marca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Marca 2020 Jędruś, a co Ty taki nietowarzyski się zrobiłeś? Sam rzadko jeździsz, to innym też nie dasz.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 23 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2020 Godzinę temu, EndriuBis napisał: no właśnie ? i połowa z Was zjedzie mi się tu w Bieszczady ? Bieszczady miałem zaplanowane w tym roku 3 razy. Dwa już odpadły ( no może jeden uda się przenieść) . Tak czy siak będę w Bieszczadach przynajmniej raz.
Rekomendowane odpowiedzi