Mareczek Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 No no Dragon bardzo fajnie się prezentuje na tym sprzęcie. Postawny Facet i niczego sobie Skuter Bardzo ładne zdjęcia.
Gość Dragon Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Dziękuję Mareczek. MP3 jest naprawdę lightowa... a jak zapiernicza... mało tego, mimo dwóch kółek z przodu nie ma problemu nim sprawnie manewrować między samochodami... miałem problem z DOGONIENIEM Mariusza... niesamowite... No i chyba będzie Fuoco...
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 18 Maja 2007 Administrator Opublikowano 18 Maja 2007 miałem problem z DOGONIENIEM Mariusza... niesamowite... Dragon... powiedziałe? wyraĽnie: "Mariusz prowadĽ... no i UŻYWAJ manetki..." Mówisz= masz Co do MP3... zawieszenie tego trzykołowego maxiskutera zaskoczyło mnie podczas jazd niesamowicie. Wielowachaczowa, ze sterowaniem przychyłu zawiecha powala Tym się nie jeĽdzi! Tym można latać! Łuki, kolejny, różnice wysoko?ci asfaltu... MP3 to kocha. !YES Więcej szczegółów za jaki? czas na stronie głównej
Sympatycy szorstki Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Sympatycy Opublikowano 18 Maja 2007 Potwierdzam, MP3 ma niesamowite własno?ci jezdne. To przednie zawieszenie sprawia, że pojazd w zakrętach "trzyma" się drogi jak przyklejony a kieruj?cy może złożyć się naprawdę głęboko "na kolano". Nie ma obawy o u?lizg np. na piasku czy mokrym. Co 2 koła to 2 koła No i największy bajer to zatrzymanie się na ?wiatłach i miny kierowców katamaranów widz?cych z boku ten pojazd (widz? 2 koła) kiedy kieruj?cy nie zdejmuje nóg z podnóżków i nie przewraca się. To jest dopiero rónowaga... !YES pzdr BTW: Mariusz: Dragon... powiedziałe? wyraĽnie:"Mariusz prowadĽ... no i UŻYWAJ manetki..." Mówisz= masz My?lę Mariusz, że Ty i na pięćdziesi?tce, niejednego by? zostawił daleko w tyle, w warszawskich korkach !kisss
Pleban Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 A nie masz czasem zamiaru wpa?ć do trójmiasta na tej testówce? Chodzi mi tylko oczywi?cie o sprawdzenia jej w klimacie bardziej wilgotnym !YES ale skoro by? już tu był to może by?my się spotkali
Sympatycy orzech Opublikowano 18 Maja 2007 Sympatycy Opublikowano 18 Maja 2007 |wietnie się prezentuje. Mam nadzieję, że też będę mógł przeprowadzić mały te?cik za zgod? UHMA BIKE oczywi?cie. Ciekawe jak bedzie ?migała z większym silniczkiem. HEHE 2oo, 4oo a teraz wreszcie 3oo !happybth
Gość Cobesh Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 Ulalala, mnie by korciło żeby rozebrać plastiki i zobaczyć jak to wygl?da od ?rodka. !happybth
Gość Bart Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 Witam ,bardzo fajny wynalazek he he jakie? 2 tygodnie temu podczas wizyty w Louisie w Berlinie mieli takiego pod sklepem no i pozwolili sie brykn?ć po placu( pod czujnym okiem ekspedienta wiadomo Polak) bardzo sympatyczny sprzęcik ale co 2 koła to nie 3 he he .pozdrawiam !scooter
Rekomendowane odpowiedzi