Gość ravw Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 1. Takie dosc glupie i trywialne pytanko ale gdzie trzymacie swoje skutery? 2. Jezdzicie na nich zima?
bogumilek Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 czlowieku, przeciez wiosna dopiero przyszla !sciana
PaPaYoS Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 hehe dopiero co sprzęty wyjechały na dziurawe drogi a ty już sie martwisz o zimowanie skuta !sciana najlepiej zimować pod kołderk? w ciepłym łóżeczku !bicz
Jerzyk Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Ja trzymam w garażu. Jednak nie musi to być jedyne rozwi?zanie. PaPaYoS Post: 17-05-2007, 11:57 ... najlepiej zimować pod kołderk? w ciepłym łóżeczku Rzeczywi?cie, można i tak: http://www.maxiworld.ru/images/messages/1134426315.jpg .
Klubowicze Profesor Opublikowano 17 Maja 2007 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2007 Rzeczywi?cie, można i tak: http://www.maxiworld.ru/images/messages/1134426315.jpg . To już skuterofilia Pozdrówko!
Gość kamilus Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 W sumie ja to trzymam w komórce przy domu.Ale nie martw sie zima,wiosna idzie,Ja to zima jeżdze żadko na maszynie,ale jak trzeba to trzeba,troszke zimno jest ale jako? sie przejedzie hehe.Pozdro
Gość ravw Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 bo ja wlasnie garazu nie posiadam moze cos wykombinuje ale nie wiem
Gość Adamsoc Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Wiem ze w niektórych miastach s? przechowalnie sprzetów wiec dowiedz sie jak jest u Ciebie
Jerzyk Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 A z t? ‘przechowalni?, to może być dobry pomysł w Twojej sytuacji. Nie przypomniałem sobie o tym od razu. Ale rzeczywi?cie sam otrzymałem propozycję tego typu usługi od jednej z firm handluj?cych motocyklami. Nawet proponowana usługa nie miała być tak bardzo droga – chyba nawet nie 200 pln(?). W tym samym czasie s? ‘oni’ w stanie wykonać w wolnych chwilach/bez po?piechu przegl?d, zadbać o kondycję akumulatora, przygotować pojazd do sezonu. Wszystko do omówienia. A i sam skuter będzie mógł stać w jako tako ogrzewanym pomieszczeniu. To jest też nie bez znaczenia! Szukaj więc w swoich okolicach firm handluj?cych motocyklami i posiadaj?cych większe pomieszczenia, hale. W końcu one musz? być raczej ogrzewane w tym martwym sezonie – a to kosztuje. Takie więc usługi ‘przezimowania’ motocykli, to dla nich musi być jaka? okazja do zrekompensowania tych kosztów(?).
Gość kamilus Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 W sumie to znam jeszcze goscia to przez lato to przed blokiem trzyma swoj? maszyne,ale dla mnie to nie jest za dobre rozwiazanie
Rekomendowane odpowiedzi