Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Jarek głowa do góry będzie dobrze !happybth

ps.kilka lat temu przeszłem podobne przygody

pawel883

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Qw@ki

4

• jagroski

3

• szorstki

2

• Radio

2

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

O rety !scooter:!scooter

Qwaki głowa do góry

Opublikowano

Ludzka głupota potrafi zniszczyć kilkunastoletni? ciężk? pracę wielu ludzi...

...niestety to bolesna prawda.

Trzymaj się dzielnie Qwaki, wszystko będzie OK !scooter

Opublikowano

Głupich nie siej? sami się rodz?.

Dobrze, że strat nie za dużo.

Powodzenia.

Opublikowano

Chyba z kamerkami będzie problem. Co prawda jest po drugiej stronie ulicy stacja Orlenu, ale to dwupasmówk?, więc kamery mog? nie sięgać tak daleko...

Kiedy? ta czę?ć Lublina w któej Qwaki ma serwis, a ja niedaleko mieszkam była uważana za niebezpieczne miejsce. NIe wiem jak jest teraz, ale przynam, że ten pożar to dla mnie pierwsza tego typu wie?c od 2000 r. Wcze?niej miejscówka wydawała się być spokojn?. Dobrze mówię Qwaki?

Z drugiej strony, osobi?cie uważam, zę o ile wybryk był chuligański to jednak obliczony na wyrz?denie KONKRETNYCH szkód W my?le jednak, że KONRETNEJ firmie... Wiedzieli co robi? i tyla...

Qwaki jeżeli sprawa wyda Ci się "medialn?" i potrzebujesz pomocy to wal ?miało.

• Sympatycy
Opublikowano

"Miasto monitorowane" ale tylko przy Ratuszu.

Na razie pomieszczenie jest nie do użytku. Cały czas wietrzymy i usuwamy sadzę. W miedzy czasie serwis pracuje normalnie w drugiej sali, choć trochę cia?niej.

Tak naprawdę to nie ma spokojnych dzielnic w tym mie?cie, choć Tatary i Bronowice to rzeczywi?cie miejsca szczególne i wielu tu "bezrobotnych z własnej woli". Ja również przez pierwsze 25 lat swojego życia mieszkałem na tej dzielnicy, a od 1991 roku prowadzimy tu wraz z żon? własne firmy zatrudniaj?c ponad 20 osób w większo?ci wła?nie st?d. Jak do tej pory to trzecie zdarzenie uderzaj?ce w SOKOŁA. Kilka lat temu wybita szyba i kilkana?cie kasków mniej, miesi?c temu wybita szyba i znikaj? skórzane kurtki, a teraz ogień.

Dzi? akurat mam totalnego doła i chyba przyjmę wieczorem spor? ilo?ć 40% dla rozluĽnienia umysłu (oczywi?cie w drinkach z pomarańczowym sokiem i lodem).

Sprawa jest o tyle medialna, że na tym osiedlu włamania, rozboje i kradzierze zdarzaj? się przynajmniej kila razy w tygodniu, a szósty komisariat ma najgorsze statystyki z wykrywalno?ci w mie?cie.

No cóż - życie trwa nadal i trzeba robić swoje, choć takie wybicie z toru sporo komplikuje zaplanowane wcze?niej działania.

Opublikowano

Qwaki trzymaj sie a 40% nie zawsze pomaga. Myslę że wszystko bedzie dobrze i dasz sobie rade w końcu masz koło siebie bliskich i wielu znajomych którzy s? razem z Tob?.

Pozdrawiam pilot

PS. Znasz moj? sytuacje i też muszęz tym żyć a tylko dziękiu takim jak ty staram sie patrzeć do przodu. :lol:

Opublikowano

Czytam dopiero teraz, Qw@ki przede wszystkim widac na zdjeciach, ze zniszczenia sa dosyc powazne . Zycze Ci, abys je szybko usunal i zeby salon zaczal funkcjonowac jak najszybciej. Trzym sie.

Opublikowano

Niektórych rzeczy nie przewidzisz i im nie zaradzisz...

Qwaki, trzymam kciuki za szybki powrót "Sokoła" do poprzedniego stanu i jeszcze wyższych zysków.