Sympatycy Qw@ki Opublikowano 17 Maja 2007 Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2007 Mam za sob? nie przespan? noc bo jakie? "spokojne inaczej towarzystwo" podłożyło po 23-ciej pod drzwiami serwisu ogień (podpalona opona), popękały szyby i ogień przedostał się do ?rodka. Straty w pojazdach znikome, ale pomieszczenia mocno okopcone i trochę strat w wyposażeniu. Spore też straty spowodowali ratownicy-Straż Pożarna: nie wystarczyły im wybite szyby - musieli tłuc jeszcze siekierami aluminiowe witryny. Straty w sumie spore, ale dziękuję Bogu, że motocykle ocalały.
Jerzyk Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Współczuję bardzo. Niestety, najprawdopodobniej – przypadku wykrycia sprawców – okaże się przed s?dem, że to ‘znikoma społecznie szkodliwo?ć czynu’. Tak czesto można przeczytać - niestety!
Radio Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Współczuje Qw@ki A strażakom nie dziw się,oni my?l? tylko......czasami w takich sytuacjach,a przy pożarze po prostu id? do przodu,nie maj? czasu na przemy?lane decyzje Także głowa do góry,będzie lepiej !OKK
Crazy_Russian Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Wspolczuje, oby to byl incydent a nie nieczysta "walka z konkurencja". Dobrze ze motocykle nie ucierpialy bo zawody juz za tydzien.
gumis Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 wyrazy współczucia... dobrze że sprzęty ocalały widzimy się 25.05 tak, że sobie "odrobisz" na moim burku straty pozdrawiam
Sympatycy Worlan Opublikowano 17 Maja 2007 Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2007 Bardzo współczuję, takie sytuacje powoduj? załamanie, ale będzie dobrze. Tego serdecznie życzę.
pawko Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Bardzo przykra i stresowa sytuacja !!! Trzymaj się Qwaki, mam nadzieję że szybko uporasz się z bałaganem a ubezpieczyciel stanie na wysoko?ci zadania...Oby to był pierwszy i ostatni taki incydent.
Gość Raq Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Niestety kure...two jest wszędzie. Oby to tylko chuligański wybryk. W każdym razie ubezpieczenie powinno pokryć szkody. gdyby ubezpieczyciel nie mógł wysłać swojego rzeczoznawcy - rób zdjęcia i możesz też powołać swojego - np. ocena strat przez wykonawcę i koszty naprawy szkód. W końcu musisz zabezpieczyć dostęp do mienia i towarów, a to silna przesłanka, by działać szybko.
Gość MICHAŁ CHEMIK Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Szczerze współczuje,zlinczować podpalaczy
ionel Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Przykra sprawa. Współczuję... Ale tak na pierwszy rzut oka to wygl?da to chyba tak jak piszesz - na wybryk chuliganów, a nie na celowe podpalenie przez konkurencję?
Mr.T Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Qwaki 3maj się, a gnojków to za jaja bym powiesił. A strażakom nie dziw się,oni my?l? tylko......czasami w takich sytuacjach,a przy pożarze po prostu id? do przodu,nie maj? czasu na przemy?lane decyzje widzę że kolejny m?drala od wszystkiego na forum
kfcent Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 osz ty w morde...Qwaki mam nadzieje że nie my?lisz że to moja robota !OKK - silver smiga jak należy - chlopaki naprawde dobrze sie nim zajeli ,dzieki;) ... Dobrze że straty to tylko popękane szyby i kraty...mogło być o wiele gorzej,sam wiesz że z ogniem niema zabawy i to chyba najgorszy z żywiołów. A swoj? drog? jakim trzeba być poj....em żeby komu? zrobić co? takiego! obstawiam konkurencje.
Pavulon Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Qwaki jestesmy z Toba !! A moze to Ci co tak smrodu Pilotowi narobili ...
jagroski Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Współczuję Ci bardzo!!!! Trzymaj się !!!! Niestety jak strażacy zaczynaj? tłuc i ci?ć i lać to nie wiedz? kiedy przestać
Gość Cappo Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 O shit Mam nadzieję, że opanowałe? sytuację. Tak to już bywa niestety... paru debili się nachlało i efekt pozdro.
Pleban Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 O ja pierdykam!! Współczuję i mam nadzieję że wyjdziesz z tego!!
Administrator Artix Opublikowano 17 Maja 2007 Administrator Opublikowano 17 Maja 2007 Mam nadzieje ze straty szybko sie odrobia czego ci zycze, a dowcipnisiow dorwiesz i posadzisz na plonacej oponie.
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2007 Cholerne ubezpieczalnie! Nic nie mogę zrobić, bo go?ciu od ogl?dania i zdjęć od godziny ósmej nie może dojechać niecałych 5 kilometrów. Noc nie przespana i jeżeli w takim tempie będzie się WARTA-ło to następna również na czuwaniu spędzę.
Konrad Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Jarku, współczuje i życzę szybkiego i bezkonfliktowego załatwienia sprawy! Przejdziem Wisłe, Przejdziem WARTE... !sciana !bicz
Sympatycy szorstki Opublikowano 17 Maja 2007 Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2007 Niestety jak strażacy zaczynaj? tłuc i ci?ć i lać to nie wiedz? kiedy przestać Ło matko ! Ale mamy specjalistów...na forum !sciana !bicz A wracaj?c do tematu, Qw@ki, szczerze współczuję i życzę wytrwało?ci oraz wyprostowania sprawy przez ubezpieczalnie. Trzymaj się pzdr
drogowiec Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Qw@ki jak widzisz... jeste?my z Tob?. Trzymaj się i załatw szybko sprawę. Co do strażaków. Lej? za dużo i t d... Oni maj? jedne priorytet: Nie dopu?cić do rozniesienia się ognia. To, tco już płonie, to i tak strata, ale trzeba zabezpieczyć to, co całe obok. Dlatego najczę?ciej słyszę opinie, że straż nartozrabiał bardziej, niż ogień. Oni zadbali, żeby ogień nie narozrabiał więcej i tyle. Pozdrówka
jagroski Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Za chwilę powstanie KLUB OCHRONY UCI|NIONYCH MYSLˇCYCH INACZEJ STRAŻAKÓW. Szorstki i Dragon, tylko się nie pobijcie, który ma być prezesem, a który skarbnikiem, bo jak widac obaj najm?drzejsi wszędzie.
Gość Raq Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Cholerne ubezpieczalnie!Nic nie mogę zrobić, bo go?ciu od ogl?dania i zdjęć od godziny ósmej nie może dojechać niecałych 5 kilometrów. tego się obawiałem - może po prostu podjedĽ po niego jak to tak blisko.
Sympatycy emiksik Opublikowano 17 Maja 2007 Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2007 No masz ci los. Najlepszy serwis chcieli nam pu?cić z dymem. Oby ubezpieczyciel rozliczył straty jak najszybciej Qwaki głowa do góry
Rekomendowane odpowiedzi