Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Szczere wyrazy współczucia. Idiotyczny wybryk debili i niepotrzebne straty.

Pozdrówko!

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Qw@ki

4

• jagroski

3

• szorstki

2

• Radio

2

Top użytkownicy w tym temacie

Gość kamilus
Opublikowano

O kurde to nieĽle,współczuje naprawdę...Gurniarzom sie nudziło i może zrobili to celowo albo Tobie na zło?ć.Ale teraz to możemy gdybać jak nie ma dowodu czy to było celowo czy nie...Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

_DSC9044.JPG

Sufit był niebieski...... jeszcze niedawno

_DSC9042.JPG

tam kiedy? było piekne piaskowane z logo Sokoła okno

_DSC9011.JPG

całe szczę?cie, że beczka z przepracowanym olejem nie zapaliła się - było by juz po budynku whist

Ludzka głupota potrafi zniszczyć kilkunastoletni? ciężk? pracę wielu ludzi...

Wczoraj był mecz lubelskiego MOTORu i kibole rozrabiali w wielu miejscach Lublina... u mnie również

Opublikowano

Współczuje Qw@ki

Według mnie to porostu ludzka zazdro?ć.

Najlepiej ( mieszkać , pracować lub mieć firmę ) w miejscu gdzie inni s? tak samo zamożni lub bardziej od Ciebie wtedy jest wszystko OK.

Miałem kiedy? taki nieprzyjemny incydent w pracy , po kupieniu sobie Audi A6 w objawie zazdro?ci jeden „ kole?” powiedział że mi go spali na szczę?cie na gadaniu się to zakończyło Dwa lata z nim nie rozmawiałem. Na zawsze został dla mnie oraz innych dupkiem

Qw@ki oby to był wybryk chuligański.

Opublikowano
  Qw@ki napisał(a):
Wczoraj był mecz lubelskiego MOTORu i kibole rozrabiali w wielu miejscach Lublina... u mnie również

Współczuję whist

Szczę?cie w nieszczę?ciu, że nie potwierdziły się głosy o konkurencji bo byłoby to naprawdę... jak napisał Raq.

Qw@ki trzymaj się.

Opublikowano

Jarek to nie kibole, to zwierzęta s?, wszędzie to samo Lublin, Kraków czy Warszawa po meczach wszędzie te nachlane zakute łby nieskażone my?l? żadn? mordy... Boże jak mnie to wkur...

Mam nadzieję że ubezpieczenie jako? da radę w końcu

Trzymaj się, przejdziesz przez to jako? w końcu i będzie spoX

Opublikowano

Żeby tym debilom nigdy nie było możliwo?ci dosi??ć jakikolwiek jedno?lad . Jarku współczuję :D

Opublikowano

Ja też się doł?czam do wyrazów współczucia.

Mam nadzieję, że się szybko pozbieracie.

Gość Adamsoc
Opublikowano

Wyrazy współczucia żeczywi?cie gdzie by Polska sprzety serwisowała, bo po przeczytanch postach mogę to ze ?miało?ci? powiedzieć!!

PS A moze warto pomyslec o jakis zabezpieczeniach, nieskromnie moge cos doradzić! :D

Opublikowano
  Mr.T napisał(a):

widzę że kolejny m?drala od wszystkiego na forum  :D

Jak kiedys znajdziesz sie w podobnej sytuacji gdzie straty po pożarze beda znikome a straty po dzialaniu strazy kilkukrotnie przekrocza te kwote to moze zrozumiesz co mialem na mysli,ja to przezylem.

Ale nie zyczę nikomu takich sytuacji,takze zanim sam zarzucisz komus pisanie bzdur zastanow sie czy sam ich nie plodzisz.

Dragon napisał(a):

A sp1erf też się nie dziw... on też nie ma czasu pomy?leć nim co? napisze... pewnie gdzie? się ?pieszył...

Nie wiem sk?d u Ciebie taka niska ocena tej grupy zawodowej... Chciałbym aby? Ty w takich niecodziennych i b?dĽ co b?dĽ, ekstremalnych sytaucjach potrafił się wykazać pomy?lunkiem dorównuj?cym strażakom w 50%... Tego Ci bardzo życzę... ale ale... pzecież Ty jeste? "He Man"... Strażacy nie my?l? (my?l? czasami), na motorze nie wolno się wywrócić przy hamowaniu bo jak to wypada...

Dragon niestety nie sprowokujesz mnie swoja wypowiedzia poniewaz to zawsze Ty wszystkiego i wszystkich sie czepiasz,jestes jak wyrocznia i skarbnica wiedzy,wszyscy sie myla lecz niestety....nie ty,

ja akcje strazy przezylem na wlasnym przykladzie jakies 3 lata temu,straty po pozarze wrecz znikome,ale straty po akcji wielokrotnie przekroczyly te kwote,wiec napisalem to nie zeby krytykowac ludzi tam pracujacych lecz ich sposob dzialania,z calym dla nich szacunkiem.

proszę używać funkcji "edytuj" posty ł?cze

Artix

Opublikowano

Kurcze to nieprawdopodobne!

Co to się porobiło!?

Szczerze współczuję i życzę szybkiej wypłaty odszkodowania i odbudowania zniszczonego mienia/sprzętu!

Zło?ć niesamowita wzbiera w człowieku jak się o czym? takim dowiaduje.

:( !pomidor !pomidor !OKK !OKK :):(:(:angry::angry::angry::angry::angry:

Opublikowano
  jagroski napisał(a):
Za chwilę powstanie

KLUB OCHRONY UCI|NIONYCH MYSLˇCYCH INACZEJ STRAŻAKÓW.

Szorstki i Dragon, tylko się nie pobijcie, który ma być prezesem, a który skarbnikiem, bo jak widac obaj najm?drzejsi wszędzie.

Wolę, żeby o mnie mówili najm?drzejszy niż mieli by mówić tak jak mówi? o Tobie!!! Zapewniami Cię, że moja opcja jest milsza...

Człowieku, masz tak zajebiste kompleksy, że warto się chyba w końcu udać do lekarza...

Zadałem Ci pytanie:

Cytat
Co to znaczy lej? i tn? bez opamiętania???? Czy Ty jeste? fachowcem w dziedzinie pożarnictwa i usuwania skutków pożarów????

Jaka jest Twoja odpowiedĽ...???? - oczywi?cie i jak zwykle - bardzo m?dra, inteligentna i przede wszystkim NA TEMAT!!!!

Oto ona:

Cytat
Za chwilę powstanie

KLUB OCHRONY UCI|NIONYCH MYSLˇCYCH INACZEJ STRAŻAKÓW.

Szorstki i Dragon, tylko się nie pobijcie, który ma być prezesem, a który skarbnikiem, bo jak widac obaj najm?drzejsi wszędzie.

Dlaczego taka? - ano dlatego, że my?limy inaczej NIŻ TY - supermenie Jacku...

Aha.

Ustlili?my z Szorstkim, że obaj będziemy pełnić te same funkcje...podzielimy się obowi?zkami i prawami... to się nazywa spółka...i jak Ci teraz...???? - m?dralo...

Może powiniene? więcej pisać w gazetce dla której wykonujesz jak?? pracę... przez to mniej się przypieprzać do KLUBU OCHRONY UCI|NIONYCH MYSLˇCYCH INACZEJ STRAŻAKÓW...

Pomy?l... to nie boli!!!!

Opublikowano

Dopisz jeszcze trochę to się moze dowarto?ciujesz. Gdybym był m?dry i taki super, tobym wcale z Tob? nie rozmawiał, bo i po co i czemu ma to słuzyć. Zapomniałe?, jeszcze jestem naiwny i wydaje mi się, że.......... i tak zrozumiesz na opak.

Opublikowano

witam :(

Qwaki wyrazy wsppulczucia i powodzenia w walce z ubezpieczalnia.

Co do strazakow to hmm hyh moze niech Ci ktorzy na nich najezdzaja nie dzwonia po nich ewentulanie dzwoniac powiedza ze Ci wchodzac do obiektu dostana klucze wiec drzwi nie wywazac jesli bedzie trzeba wywietrzyc mieszkanie to okna otwiera sie od wewnatrz nie tlucze.Na dole sa sasiedzi wiec prosze rozlozyc jakas folie zanim zaczniecie lac i wogole zanim wejdziecie na mieszkanie zdejmijcie buty bo sprzatalem.W przypadku wycinania samochodu prosze pamietac ze w drzwiach sa glosniki i na nie uwazac bo drogie.

To tak w kwesti ironi.

Jesli chodzi o PL straz ma dosc duze pole do popisu poniewaz walczy z przeciwnikiem najczesciej nieobliczalnym i nieprzewidywalnym.

Kiedys przy zdarzeniu drogowym policja aby zamknac ruch na drodze musiala pisac protokoly i mocno sie z takiej sytuacji tlumaczyc zas straz po prostu "zamykamy".

Czy ogien dokonal wiekszych zniszcze czy interwencja ? Hmm nastepnym razem sprawdz co byloby gdyby nie interwencja a pozniej podejmij temat.Po ocenie takich strat mozesz mowic w innym przypadku no coz nie bedzie to wiarygodne albowiem straty poczynil ogien ktory pojawiajac sie pociagnal za soba inne konsekwencje a strazacy nie beda sie piescic tylko maja ugasic i zniwelowac zagrozenie.

Szacuneczek i uklon dla sluzb ratowniczych

• Sympatycy
Opublikowano

Szacuneczek Dziwaku, głos rozs?dku :angry:

Cóż kiedy i tak s? "eksperci" co będ? twierdzić, że lepiej by ugasili

pozar niż strażacy, posiadaj?c jedynie wielkanocne jajko-psikawkę... !YES

Qw@ki, a nie macie w okolicy jakiego? systemu monitoringu ? (w sensie kamer)

Może udałoby się ustalić sprawców i przykładnie ukarać...

pzdr i życzę szybkiego powrotu do normalno?ci po tym incydencie :(

• Administrator
Opublikowano
  Qw@ki napisał(a):
Ludzka głupota potrafi zniszczyć kilkunastoletni? ciężk? pracę wielu ludzi...

Jarku... zdaje sobie doskonale sprawę i wiem co czujesz :P

Niestety w życiu tak się czasem zdarza ale musisz pamiętać, że każde potknięcie to kolejne do?wiadczenie a podobno do?wiadczenie to rzecz w dzisiejszych czasach najcenniejsza... Może dziwnie to zabrzmi ale w każdej tragedii należy doszukać się czego? pozytywnego, choć czasem jest to raczej niemożliwe... !YES

Musisz pamiętać, że masz wiern? grupę klientów, którzy nie dadz? Ci zgin?ć :P .

Byłem w Sokole ile? razy i patrz?c na okolice (blokowisko PRL' owskie) jestem w stanie zrozumieć dlaczego, dopiero co, słyszałem o wybitej szybie a teraz czytam o próbie podpalenia !piwko .

Może to kibole a może to co powiedział Mareczek...

Mareczek napisał(a):
Według mnie to porostu ludzka zazdro?ć.

Najlepiej ( mieszkać , pracować lub mieć firmę ) w miejscu gdzie inni s? tak samo zamożni lub bardziej od Ciebie wtedy jest wszystko OK.

Niestety przykra prawda... :)

Życzę szybkiego usunięcia defektów i powrotu do pełnej sprawno?ci... bo klienci czekaj? :P

Powodzenia !kisss

Opublikowano

wyrazy współczucia, niestety takie życie w polsce, we francji w innych sytuacjach pal? sklepy, a co do ubezpieczalni to zawsze chyba ich kierunkiem jest - nie wypłacić, wypłacić ale pomniejszyć o udział własny, itd. obecnie też walczę z moim ubezpieczycielem, od miesi?ca likwidator w w-wy nic nie zrobił :P

pozdrawiam i życzę potrojenia zysków !YES

Gość scottie
Opublikowano

O matko :P Dopiero dzi? czytam forum i tu taki news !YES

MASAKRA !!!!!

Co to ludzie maj? we łbach :P

Opublikowano

Wła?nie doł?czyłem do KLUBU OCHRONY UCI|NIONYCH MYSLˇCYCH INACZEJ STRAŻAKÓW !tut to znaczy wła?nie zrobiłem wizję lokaln?... !w00t

Wygl?da to jak po dużym ogniu... całe pomieszczenia zadymione, mnóstwo sadzy, ?mierdzi itd... Widok jest smutny i wprowadza człowieka w stan smutku...

Ale, ale... roboty naprawcze już trwaj? a w zwi?zku z tym stan poprzedni zostanie przywrócony w czasie szybkim... Prawd? jednak jest to, że jedno z pomieszczeń nie nadaje się w chwili obecnej do prowadzenia działałno?ci...

Najważniejsze jest to, że Jarek się trzyma (prosto i poręczy !tut ) i nie daje się "bidzie"...

Tak trzymać!! !tut

EDIT:

"Poszlajałem" się trochę po salonie... tam też wszędzie pełno sadzy i całego innego gówna poogniowego... Oj będzie wielkie sprz?tanie...

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... będ? porz?dki przed?wi?teczne...

Cytat
jagroski napisano 18-05-2007, 9:05 

Dopisz jeszcze trochę to się moze dowarto?ciujesz. Gdybym był m?dry i taki super, tobym wcale z Tob? nie rozmawiał, bo i po co i czemu ma to słuzyć. Zapomniałe?, jeszcze jestem naiwny i wydaje mi się, że.......... i tak zrozumiesz na opak. 

!tut !tut !tut :):P:P:P:):):P:P:P:):):lol: !tut

Opublikowano

to bardzo boli moze byla to zawisc albo glupota to prawie to samo nie dajcie sie poniesc emocja stali kliejenci i tak sa z toba

Opublikowano

o kutfa...

Szybkiego stanięcia na nogi. No i dużej siły psychicznej w walce z urzędasami.

Dobrze że szybka reakcja przyniosła skutek. Teraz policmajstry maj? pole do wykazania się.

Opublikowano

Oj przykre to wie?ci.

Ale Qw@ki to człek, który sobie z tym poradzi. Gdybym mieszkał trochę bliżej to sam wpadłbym pomóc pozamiatać albo co. Najbardziej przykre, że ludzie s? tak bezmy?lni i niszcz?c komu? jego własno?ć nie zdaj? sobie sprawy, że to nie tylko zainwestowana kasa idzie z dymem, ale też bezcenna praca, dbało?ć i przywi?zanie, których żadna "Warta" nie wynagrodzi. Sufit się odmaluje, okna wstawi, ale ?wiadomo?ć, że jaki? gbur zmarnował bezczelnie (i często bezkarnie) kawałek naszego życia nie tak łatwo oswoić, a co dopiero wybaczyć...

Duuużo siły Qw@ki!

Opublikowano

Szczere wyrazy współczucia; jak można było zrobić co? tak okropnego !happybth

BRAKUJE SŁÓW !happybth

Pozdro

Tomi

• Klubowicze
Opublikowano

Przykra sprawa... !happybth

Powodzenia i jak najszybszego doprowadzenia wszystkiego do porz?dku życzę.

I oby nic podobnego się już nie wydarzyło!

• Sympatycy
Opublikowano

No niestety w takim "wspaniałym" kraju żyjemy i nic na to nie poradzimy.

Szkoda, że nie wiadomo kto to zrobił i nie można wzi?ć takiego delikwenta i bacikiem go do remontu zagonić !happybth , może wtedy by pomy?lał przed następnym wybrykiem.

Szkoda słów... !happybth